Şimdi Ara

Skyrim Efsanevi zorluk seviyesi hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirtiyim arkadaşlar skyrim ana konusuna giremiyorum direk ana forum sayfasına yönlendiriyor.Sadece bende mi var emin değilim.

Sorularım aslında birkaç tane.
    En merak ettiğim şey ise bu oyunu efsanevi zorluk seviyesinde bitirmiş olanınız var mı?.oyunu normal seviyede bitirdim.Ama efsanevi zorluk seviyesi daha keyifli.Ancak birka görev sonra tek kelime öldürülmesi imkansız yaratıklarla karşılaşıyorsunuz.Mesela bir kılıç darbesiyle canı bile gitmezken size 2 kere vurduğunda ölüyorsunuz.
    Nasıl oluyorda efsanevi modda oyun bitiriyorlar hala çözemedim.

Bir diğer sorum da inventory ekranını düzenleyen bir mod var galiba youtube da izlediğim her videoda onu kullanıyorlar.Eşyalar daha derli toplu rahat bulunuyor.
    O modun adı nedir acaba.

Birkaç sorum daha vardı ama unutum:(

• smithingi fulleyene kadar çok zorda oynadım.fulledikten osnra efsaneviye getirdim.sende böyle yapabilirsin
  • Bahsettiğiniz mod'un adı sanırım SkyUI idi, nexusmods sitesinden bulabilirsiniz, bu ve bunun gibi birçok harika modu. Amazing Follower Tweaks modunu da öneririm, eğer 2'den fazla companion ile oynamak isterseniz, içlerinde en az bug yaşayacağınız companion modudur. Ayrıca eğer birden fazla atınız varsa companionlarınız da sizle birlikte at sürebiliyor.

Zorluk hakkında da birkaç ipucu verebilirim. Conjuration büyüleri çok yardımcı olur, çağırdığınız şeyler tanklarken siz hasar verebilirsiniz. 12 ya da 13 level olduğunuzda herhangi bir hana gidince karşılaşacağınız Sam adında biri var, sizinle bir içki yarışı yapıyor ve bir görev başlıyor, bu görevi bitirdiğinizde verdiği asa, Sanguine Rose, oyunun ilk aşamalarında çok yardımcı oluyor. Companion modunu kullanıp birden fazla companion'ı tank olarak kullanırsanız bu da işinizi görür. Smithingi fulleyip Daedric armor yapmak bir çözüm tabii ki, ama Daedric armor set giydikten sonra oyun fazla kolaylaşıyor, ben tavsiye etmem.

• Normalde bir taneden fazla yoldaş alamıyorsunuz dimi?

35 levelim kimseyle dolaşmadım daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

Öncelikle belirtiyim arkadaşlar skyrim ana konusuna giremiyorum direk ana forum sayfasına yönlendiriyor.Sadece bende mi var emin değilim.

Sorularım aslında birkaç tane.
    En merak ettiğim şey ise bu oyunu efsanevi zorluk seviyesinde bitirmiş olanınız var mı?.oyunu normal seviyede bitirdim.Ama efsanevi zorluk seviyesi daha keyifli.Ancak birka görev sonra tek kelime öldürülmesi imkansız yaratıklarla karşılaşıyorsunuz.Mesela bir kılıç darbesiyle canı bile gitmezken size 2 kere vurduğunda ölüyorsunuz.
    Nasıl oluyorda efsanevi modda oyun bitiriyorlar hala çözemedim.

Bir diğer sorum da inventory ekranını düzenleyen bir mod var galiba youtube da izlediğim her videoda onu kullanıyorlar.Eşyalar daha derli toplu rahat bulunuyor.
    O modun adı nedir acaba.

Birkaç sorum daha vardı ama unutum:(

kolayda bile sıkılıp bıraktım efsanevi zorluk seviyesini düşünemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Normalde bir taneden fazla yoldaş alamıyorsunuz dimi?

Bazı görevler hariç alınmıyor birden fazla. Eğer Dawnguard ek paketiniz varsa Serana'yı tavsiye ederim. Hem savaşlarda iyi, hem de oyundaki muhtemelen en gelişmiş companion. Yakın dövüşçüyseniz Aela'yı alıp glass armor set ve güzel bir yay verirseniz çok işine yarar. Eğer uzakçı iseniz Dragonborn DLC'sindeki kız Frea idi sanırım çok iyi tank ve hasar olarak. Ya da Dark Brotherhood'daki Cicero, eğlenceli bir karakter. Ben genelde dediğim mod ile 4 ya da 5 kişilik gruplar oluşturuyorum, daha zevkli oluyor savaşlar. Kesinlikle tavsiye ederim, companion'sız sıkıcı olur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bp_mercy -- 25 Şubat 2014; 20:36:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bp_mercy

quote:

Bazı görevler hariç alınmıyor birden fazla. Eğer Dawnguard ek paketiniz varsa Serana'yı tavsiye ederim. Hem savaşlarda iyi, hem de oyundaki muhtemelen en gelişmiş companion. Yakın dövüşçüyseniz Aela'yı alıp glass armor set ve güzel bir yay verirseniz çok işine yarar. Eğer uzakçı iseniz Dragonborn DLC'sindeki kız Frea idi sanırım çok iyi tank ve hasar olarak. Ya da Dark Brotherhood'daki Cicero, eğlenceli bir karakter. Ben genelde dediğim mod ile 4 ya da 5 kişilik gruplar oluşturuyorum, daha zevkli oluyor savaşlar. Kesinlikle tavsiye ederim, companion'sız sıkıcı olur gibi.

Teşekkürler bilgilendirme için de bende severim yoldaşlarla oynamayı BG'deki gibi.

ama ne bilirim burada 1 taneden fazla alınmayınca hiç olması dedim. Yalnız takıldım :)

Dlc'ler yok indirim gelsin alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bp_mercy

quote:

Teşekkürler bilgilendirme için de bende severim yoldaşlarla oynamayı BG'deki gibi.

ama ne bilirim burada 1 taneden fazla alınmayınca hiç olması dedim. Yalnız takıldım :)

Dlc'ler yok indirim gelsin alacağım.

Hearthfire'ın neredeyse tek özelliği ev yapabiliyor olman. Evler güzel gerçi ona bir lafım yok ama bu ilginizi çekmeyecekse almayın derim ben. Dragonborn güzel bir senaryosu var, yeni bir harita açılıyor falan iyi ama olmazsa olmaz değil. İçlerinde Dawnguard'a ama bu sıfatı yakıştırabilirim, tek kelime ile harikadır ana görevi olsun yan görevler olsun karakterler olsun. Paket olarak satılıyorsa daha uygun olabilir.

Ve nexusmods sitesini kesinlikle öneriyorum, oyunu kendi zevkinize göre değiştirebilirsiniz modlar ile. Nexus download manager adlı program ile modları yüklemek de çok kolay oluyor.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

• bp_mercy kullanıcısına yanıt
    Ben de daha kolay olacağını umduğum için çağrı yeteneğine abanıcam biraz.Tüm save dosyalarımı sildim tertemiz bir sayfa açıyorum:)

Dark elf açtım suikastçi,büyücü,hırsı karışımı bir şey denemek istiyorum bakalım ne olacak. ama anlamadığım şey köylerde paralı eşkıyalar ve dağlarda da suikastçiler bana saldırıyor anlam veremedim.İlk defa başıma böyle bir şey geliyor.
    Acaba ırkçılık mı yapıyorlar dedim dark elflere kaşı ama dağda bana saldıran suikastçi dark elfti cebinden de bir not çıktı birisi benim ölmemi istiyormuş ama sebebi yazmıyor:D
    Enteresan oyun ellam ben oyuncuyum diyen herkes tatmalı:)
  • ilk oynadığım zaman oyunda herhangi bir zorluk seçiminin olduğunun farkında değildim orta seviyede bitirdim,2-3 ay sonra tekrar oynadım bu sefer Legendary de bitirdim(sadece ana görevleri) ilk baştan itibaren Legendary de oynarsan bir sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum olmadı Legendary'nin bir altında oyna ama daha fazla alta inme oyunun tadı böyle çıkar anca
  • Efsanevı bıldıgın karın agrısı,cok delılerı oynuyo ama ben tavsıye etmem.Sac bas yoldurur,2 vurusrta oluyorsunuz ıksır dayanmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal iyidir daha zoru sıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.