Şimdi Ara

ALTIN FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ALTIN FİYATLARI İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZ NE YAPALIM ALMAK MANTIKLIMI BUGÜNDEN SONRA

• Kışın fiyatlar düşer yazın artar.
  • alınmaz artık.
  • Bloomberg'in anketine göre, altın, borç sorunları ve yavaşlayan ekonominin alternatif varlık olarak metale yönelik talebi artırması sonucu, rekor seviyelerden yükselişini sürdürebilir.

Bloomberg'in anketine katılan 20 trader, yatırımcı ve analistin 16'sı ya da yüzde 53'ü, altının gelecek hafta yükseleceğini söyledi. Beş katılımcı gelecek hafta düşüş beklerken, dokuz katılımcı ise nötr kaldı. Aralık vadeli altın kontratları bu hafta yüzde 4.7 yükseldi ve bugün ons başına 1,829.70 doları görerek tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı.
  • Ben 20 liralık çeyrek altınların olduğu dönemi hatırlarım. Ne günlerdi :D
  • 2007'de lise son sınıftayken sırf yağcılık olsun diye matematik hocasının çocugu olunca ona bir çeyrek altın almıştık. Altını da ben almıştım. 30 lira falandı o zaman. 2007'nin kış ayında. Yani 3.5 sene de 6'ya katlandı. Demek ki 3.5 sene önce 100.000 liraya dükkan açan birisi parasını altına yatırmış olsa her ay 12.500 Lira para kazanmış olacaktı. Einstein iyi günler diler.
  • 200 civarı bir param ne yapsam çeyrek mi alsam acaba...
  • zararın neresinden dönsen kardır sürekli yükseliyor çünkü.
  • Birkaç kuyumcudan duydugum kadarıyla: "Altın yaz sonu sabit kalır ve yavaş yavaş düşer, yatırım için yıl başında alabilirsin mesela, tüm müslüman ülkelerde dügün, sünnet vs. gibi sebeplerle altına çok talep oldu bu yaz, bu sebeplerle fiyatlar böyle oldu" diyorlar, ben de altın alcam ama bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M263

alınmaz artık.

Geçen yılda aynı şey söyleniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voltage of maniac

Birkaç kuyumcudan duydugum kadarıyla: "Altın yaz sonu sabit kalır ve yavaş yavaş düşer, yatırım için yıl başında alabilirsin mesela, tüm müslüman ülkelerde dügün, sünnet vs. gibi sebeplerle altına çok talep oldu bu yaz, bu sebeplerle fiyatlar böyle oldu" diyorlar, ben de altın alcam ama bekliyorum

Tüm müslümanlar bu yazı mı beklemiş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.