Şimdi Ara

Altımızdaki dükkanı Tavuk Dönerci tutmuş. Yandık :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
11.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

Ortak ol
    Eğer koku rahatsız ederse, belediyeye bir dilekçe ile başvurun

veya açıldıktan sonra Bilgi Edinme Hakkınızı kullanabilirsiniz,
    "vsvs adresindeki işletmenin sıhhi işletme çalıştırmak için ruhsatı var mı? şeklinde başvurun
    cevap vermek zorundalar
    eğer ruhsatı yok ise ihbar edebilirsiniz.
    yazılı ihbarlar değerlendirilmek zorunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

Ortak ol
    Bardağa dolu tarafından bak. Ya pide fırını açılsaydı? Yazın ortasında çakme cehennemi yaşardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Eğer koku rahatsız ederse, belediyeye bir dilekçe ile başvurun

veya açıldıktan sonra Bilgi Edinme Hakkınızı kullanabilirsiniz,
    "vsvs adresindeki işletmenin sıhhi işletme çalıştırmak için ruhsatı var mı? şeklinde başvurun
    cevap vermek zorundalar
    eğer ruhsatı yok ise ihbar edebilirsiniz.
    yazılı ihbarlar değerlendirilmek zorunda...

ah abi çok doğru diyorsun ama uğraşmıyorlar, belediyeye zabıtaya 10 kere şikayet ettim ama zahmet edip gelmediler bile. dediğim gibi 3 apartman yanımızda tavuk kızartması yapıyorlar, bacaları mı yok nedir, bütün koku mahalleye yayılıyor. Bu zabıtalar ve belediyeciler tamamen salla başı al maaşı olmuşlar, sabahtan akşama kadar oturup çanakları büyütüyorlar başka bir şey yaptıkları yok. Geçen yine gittim, belediye binası önüne atmışlar bir masa, çaylar sigaralar pöfür pöfür içiyor zabıtalar. Yine şikayet ettim yok yine gelmediler. Bu ülke bitmiş, tükenmiş, çivisi çıkmış, kolay kolay da düzelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Koku çok ağır olunca camdan koşarak çık -ne kokutuyorsunuz okuyom benn yğaaa okuyom..
    Hala devam ederlerse babamın tavuk çiftliği var de..
    Her sabah kapıyı açar açmaz döneri kesen adama abim sen yetkili bir abiye benziyorsun , döner kaç para diye sor..

/>

böyle mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Koku çok ağır olunca camdan koşarak çık -ne kokutuyorsunuz okuyom benn yğaaa okuyom..
    Hala devam ederlerse babamın tavuk çiftliği var de..
    Her sabah kapıyı açar açmaz döneri kesen adama abim sen yetkili bir abiye benziyorsun , döner kaç para diye sor..

/>

böyle mi

Alıntıları Göster
    Kardeş bizim apartmanın arka kısmındaki apartmanda bir lokanta var. Şansa bak ki lokantanın pencereleri bizim dairenin yatak odalarının tam karşısında arada da 3 metre gibi bir mesafe var. Yazın pencere açmaya imkan yok. Açtığın anda leş gibi türlü türlü yemek kokuları soğan kokuları tarif edilemez iğrenç kokular doluyor evin içine. Hele bir de birisi gelip işkemce söylerse o zaman cam kapalı bile olsa giriyor açık olduğunda taa diğer odalara kadar koku yayılıyor. Bununla kalsa yine iyi adamlar sabah akşam saçma salak müzikler dinliyorlar ve sesi cam kapalı olduğunda bile duyuluyor. Yazın gece cam açık yatarsan sabah 8de uyanıyorsun çünkü adamların konuşmaları sanki kulağının dibindeymiş gibi duyuluyor. Daha neler neler. Eee biz boş mu durucaz şikayet ettik belediyeye zabıtalara sonra dilekçeler verdik. Sonuç? kıytırık bir baca takıldı başka da bir b*k yok. Bir keresinde de sabahın 8inde müzik açmışlar. Cam kapalı olduğu halde duyuluyor. Aradım polisi dedim böyle böyle polis de dedi ki yok efendim neymiş sadece gece müzik sesi olursa müdahale ederlermiş gündüz karışamazlarmış. Peh... Bunların yüzünden senelerdir rahat uyku çekemiyorum. Bazen aklıma kötü fikirler geliyor ne bileyim geceden benim odanın balkonundan lokantaya böcek vs. atmak gibi ama vicdanım da el vermiyor sonuçta bir çok kişi ekmek parasını kazanıyor ordan. Ama bu gidişe de kötü şeyler olacak gibi....

• quote:

Orijinalden alıntı: __MaSaKi__

quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orijinalden alıntı: SQua

hergün tavuk döner yersin negüzel işte.

her gün tavuk döner mi yenir be, 1 haftadan sonra yumurtlamaya başlarsın.

e sonrada yumurta yersin işte

• quote:

Orijinalden alıntı: crocodile_92

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam ,

Ev sizin mi kira mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

Hocam ,

Ev sizin mi kira mı ?

bizim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Hocam ,

Ev sizin mi kira mı ?

bizim.

Alıntıları Göster
    Şimdi o dönerci çok böcek çeker,o daha büyük bir sorun bence :/ .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxie_A7X

Alıntıları Göster
    Havalandırma yapmadan mı açıyorlar lokantayı onu anlamadım çatıdan bi çıkış olması gerekmiyor mu
  • quote:

quote:

Hocam ,

Ev sizin mi kira mı ?

bizim.

Hakkınızı arayın hocam, sizden izinsiz o tarz bir yer açamamaları lazım,

Bizim de bir dükkan var, Üst kattaki istemedi diye, Pideci, kahvehaneye falan tarzı yerlere kiraya veremedik, Temizlik ürünleri tarzı iş yapan birine verdik,
    Böyle kahvehane, lokal, Restorant gibi bir yer açmak için üst kattakinden resmi izin alınması gerekiyormuş,
    Bizim dükkanın üst kattındaki de izin vermemişti.

Sizin de böyle bir hakkınız olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 30 Eylül 2009; 1:04:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxie_A7X

Alıntıları Göster
    Siparişi senden veririz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

Aklıma recep ivedikteki, Üst kattan sepet indirdikleri sahne geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aylut

Alıntıları Göster
    vallaha kokuya şükredin. Pis bi adamsa apartmanı böcek basar vallaha. Harbiden yanmışsınız siz

Ayrıca havalandırma kullanması lazım. Çatıya kadar onun standartı. Şikayet edin sürekli eşek gibi takarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

Havalandırma yapmadan mı açıyorlar lokantayı onu anlamadım çatıdan bi çıkış olması gerekmiyor mu

yok abi havalandırma falan yok dükkanlarda, apartmanın kendi havalandırmasını bile daracık yapmış zamanında müteahhit. Kendisi yukarıya kadar baca çekmek zorunda, onu da yapar mı bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 30 Eylül 2009; 1:13:33 >
  • quote:

quote:

quote:

Öldüm ki ne öldüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

yok abi havalandırma falan yok dükkanlarda, apartmanın kendi havalandırmasını bile daracık yapmış zamanında müteahhit. Kendisi yukarıya kadar baca çekmek zorunda, onu da yapar mı bilmem.

Alıntıları Göster
    Baca takmak zorunda 50 cm lik boru ile camdan dışarı veremez bütün dumanı kokuyu vs. Binanın veya evin çatısını geçecek biçimde boru çekmesi gerekli. Dilekçe verip şikayette bulunursan mutlaka ilgilenirler hatta direk belediyeye gidip orda hem adamı hem de zabıtayı şikayet edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Baca takmak zorunda 50 cm lik boru ile camdan dışarı veremez bütün dumanı kokuyu vs. Binanın veya evin çatısını geçecek biçimde boru çekmesi gerekli. Dilekçe verip şikayette bulunursan mutlaka ilgilenirler hatta direk belediyeye gidip orda hem adamı hem de zabıtayı şikayet edebilirsin.

Alıntıları Göster
    evet beyler tavuk döner dükkanı açılalı 2 hafta oluyor ve artık evde pencere açamıyoruz.

Az evvel pencereyi açayım dedim, koku yüzünden saniyesinde kapattım. Evin içine sinecek yoksa o koku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 16 Ekim 2009; 10:54:19 >

• quote:

evet beyler tavuk döner dükkanı açılalı 2 hafta oluyor ve artık evde pencere açamıyoruz.

Az evvel pencereyi açayım dedim, koku yüzünden saniyesinde kapattım. Evin içine sinecek yoksa o koku

Alıntıları Göster
    oha ya Allah yardımcın olsn vallaha kötü bi durum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.