Şimdi Ara

Alternatif 20.1' Monitör..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG L204WT-BF 20.1' LCD MONİTÖR, 5ms, SİYAH
    Marka : LG
    Ürün : L204WT-BF 20.1' LCD MONİTÖR, 5ms, SİYAH
    Ürün Kodu : LG.MON.L204WTBF.01
    Ekran Boyutu : 20.1'
    Tepki Süresi : 5ms
    Çözünürlük : 1680x1050
    Kontrast Oranı : 2000:1 (DFC)
    Parlaklık : ~ 300 cd/m2
    Yan Bakış Açısı : 160
    Düşey Bakış Açısı : 160
    Standartlar : Energy Star, TCO'03
    Bağlantı Tipi : D-Sub 15, DVI bağlantı
    Diğer : LG Flatron f-Engine teknolojisi
    : 16:10 geniş ekran formatı

almak isteyenler vatan bilgisayada var 690 YTL 12 taksit..
    ben bugün aldım..
    gayet güzel şimdilik.. siyah..xbox 360 bağladım..çokta güzel oldu..oyunlarda falan kırılma çok az..yada ben rahatsız olmadım..
    tabi parlaklık ve contrast süper..lcdtv gibi..
    dvi ve vga dan hem pc hem xbox..tek tuşla..
    buda aleti epey öven bi yabancı forum..samsung la benq ile kıyaslayıp resim felan koymuşlar..40 sayfa olmuş..herkez birbirine tavsiye ediyor..

http://www.hardforum.com/showthread.php?s=912b9ea94a9ae34ef97b3fb78b9e6493&t=1076405&page=2&pp=20

biraz kullanayım gene yorumlarım..

buda gene epey yorum bulunduran bir başka forum..
    http://www.redflagdeals.com/forums/showthread.php?t=315131&pp=15
    d@LBy arkadaşın bulduğu linktir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Clementine

Bu mesaj silindi.
    önemli olan teroik teknik değil, önemli olan kullanıcının memnuniyeti, adam anlamamış , memnunmuş daha ne olsun?

Ama 19 inç samsung bunun yarı fiyatı neredeyse, 1.1 inç için kalkıpta 250ytl fazla para vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

önemli olan teroik teknik değil, önemli olan kullanıcının memnuniyeti, adam anlamamış , memnunmuş daha ne olsun?

Ama 19 inç samsung bunun yarı fiyatı neredeyse, 1.1 inç için kalkıpta 250ytl fazla para vermem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Arkadaşın aldığını görmemişim, öneri yapıyor sandım. Mesajı tam okumadığımdan kaynaklanıyor tabi hata bende. O yüzden yukarıdaki mesajımı sildim. Arladaşa da hayırlı olsun, güle güle kullansın. Yine de hatırlatmak isterim ki minimum kırılma için 720p'ye oldukça yakın duralım.

• quote:

quote:

Arkadaşın aldığını görmemişim, öneri yapıyor sandım. Mesajı tam okumadığımdan kaynaklanıyor tabi hata bende. O yüzden yukarıdaki mesajımı sildim. Arladaşa da hayırlı olsun, güle güle kullansın. Yine de hatırlatmak isterim ki minimum kırılma için 720p'ye oldukça yakın duralım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

quote:

doğru, alırken şimdi bu kırılma konuları konuşulduğu için insanın aklında hep acaba oluşuyor...

Zaten bu alette fiyat/performans yo 19 inç SAmsung en baba tercih bende alacağım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

quote:

doğru, alırken şimdi bu kırılma konuları konuşulduğu için insanın aklında hep acaba oluşuyor...

Zaten bu alette fiyat/performans yo 19 inç SAmsung en baba tercih bende alacağım

Alıntıları Göster
    yaw vadami hasta etmeyin ,KIRILMA HDTV LERDE 1368x768 de de oluyor yani kirilma dan kurtulus yok oyunu yapan firma cok iyi bir sekilde optimize ederse oyunda kirilma yok

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

nerede bu samsung? hangi modeli yarı fiyatına?

• quote:

Orijinalden alıntı: kanuni9

yaw vadami hasta etmeyin ,KIRILMA HDTV LERDE 1368x768 de de oluyor yani kirilma dan kurtulus yok oyunu yapan firma cok iyi bir sekilde optimize ederse oyunda kirilma yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kanuni9

oyunu yapan firma cok iyi bir sekilde optimize ederse oyunda kirilma yok

Hadi be? Senin tabirinle şöyle cevap vereyim o zaman, sen kendi cevabını kendin vermişsin ;

quote:

yaw vadami hasta etmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

oyunu yapan firma cok iyi bir sekilde optimize ederse oyunda kirilma yok

Hadi be? Senin tabirinle şöyle cevap vereyim o zaman, sen kendi cevabını kendin vermişsin ;

quote:

yaw vadami hasta etmeyin

Alıntıları Göster
    2000:1 kontrast 20 inç için çok iyi bir oran.Ayrıca 5 ms tepkime gayet hızlı.Benq'un lcd panelleri kalitelidir.700 milyonda iyi biraz yüksek bir fiyat.Daha ucuzada bulunabilir veya biraz daha bekleyip alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

2000:1 kontrast 20 inç için çok iyi bir oran.Ayrıca 5 ms tepkime gayet hızlı.Benq'un lcd panelleri kalitelidir.700 milyonda iyi biraz yüksek bir fiyat.Daha ucuzada bulunabilir veya biraz daha bekleyip alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar kontrast oranının fazla olması makul bildiğim kadarıyla, kontras oranının artması neyi değiştiriyor, neden bu kadar önemli bu oran ?
  • quote:

Arkadaşlar kontrast oranının fazla olması makul bildiğim kadarıyla, kontras oranının artması neyi değiştiriyor, neden bu kadar önemli bu oran ?

Alıntıları Göster
    benim yabancı forumlardan okuduğuma göre kontrast renkerlin daha canlı ve gerçek görünmesini sağlıyor.
    misal siyah daha net bi siyah, yada kırmızı daha canlı felan..
    bide monitördeki matlığı azaltıyor( lcdtv lere göre az olan matlık gideriliyor)
    bencede öyle gayet canlı görüntüler
    bide 20.1 ile 19 arasındaki fark çok bariz..kimse belli olmuyordur demesin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamboking

benim yabancı forumlardan okuduğuma göre kontrast renkerlin daha canlı ve gerçek görünmesini sağlıyor.
    bide 20.1 ile 19 arasındaki fark çok bariz..kimse belli olmuyordur demesin bence.

Alıntıları Göster
    ASUS un 20.1 inçlik mükemmel bir monitörü var.. Ama fiyatı BENQ 24" FP241W nin ABD fiyatı ile eşit.. 800$

• quote:

Orijinalden alıntı: WILLIAMs

ASUS un 20.1 inçlik mükemmel bir monitörü var.. Ama fiyatı BENQ 24" FP241W nin ABD fiyatı ile eşit.. 800$

Alıntıları Göster
    Mambo ss lerini bekliyoruz,malum monitör bu görmeden yorumlayamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Mambo ss lerini bekliyoruz,malum monitör bu görmeden yorumlayamayız.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mamboking

ne gibi bi fark 20 de ki kırılma çok oluyor o yüzden kötü mü diyorsun?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mamboking

ne gibi bi fark 20 de ki kırılma çok oluyor o yüzden kötü mü diyorsun?

Alıntıları Göster
    yok büyüklük açısından fark demek istedim..ben samsung940 bw yi (19 inch) nedense küçük buldum..eski sony 17 crt imden fazlası olsun istedim.

bide 2000 kontrastı görünce araştırdım. (linkler yukarıda)

alan tavsiye ediyo ve samsungtan falan iyi diyolar..renkler ve contrart açısından.

• quote:

yok büyüklük açısından fark demek istedim..ben samsung940 bw yi (19 inch) nedense küçük buldum..eski sony 17 crt imden fazlası olsun istedim.

bide 2000 kontrastı görünce araştırdım. (linkler yukarıda)

alan tavsiye ediyo ve samsungtan falan iyi diyolar..renkler ve contrart açısından.

Alıntıları Göster
    valla gow,pes6,nba2k7,lego starwars da hiç kırılma olmadı diyebilirim..
    ama dün dead rising oynadım ve kırılmalar oldu..oyunda sağa sola hızlıca bakınca net belli oluyor..
    ben önemsemedim ama genede var

dediğim gibi diğer oyunların performansı gayet iyi.
    monitörün renkleri ve canlılığı bence çok iyi..asla mat değil..canlı ve parlak

• quote:

valla gow,pes6,nba2k7,lego starwars da hiç kırılma olmadı diyebilirim..
    ama dün dead rising oynadım ve kırılmalar oldu..oyunda sağa sola hızlıca bakınca net belli oluyor..
    ben önemsemedim ama genede var

dediğim gibi diğer oyunların performansı gayet iyi.
    monitörün renkleri ve canlılığı bence çok iyi..asla mat değil..canlı ve parlak

Alıntıları Göster
    mamboking sendeki monitörü 6 aydan falan beri kullanıyorum ve bence mükemmel herkese öneririm
    soruma gelmeden önce 19" le arasında bariz bir fark olduğunu sölemek isterim.sorum şu ; bende 360
    almayı planlıyorum sende de var ve sonuçta biliyorsun kesin almı dersin yoksa bence abi bence HDTV 'yle oynanır
    bu alet mi ?

bir de dvi-dvi kablo var bende ne yaptıysam doğru düzgün çalıştıramadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: roland3tr

mamboking sendeki monitörü 6 aydan falan beri kullanıyorum ve bence mükemmel herkese öneririm
    soruma gelmeden önce 19" le arasında bariz bir fark olduğunu sölemek isterim.sorum şu ; bende 360
    almayı planlıyorum sende de var ve sonuçta biliyorsun kesin almı dersin yoksa bence abi bence HDTV 'yle oynanır
    bu alet mi ?

bir de dvi-dvi kablo var bende ne yaptıysam doğru düzgün çalıştıramadım ?

Alıntıları Göster
    roland3tr kardeş,
    benim için burdaki kritik konu şu idi;
    ağırlıklı olarak ( %60 net, % 30 xbox..) internette vakit geçiriyorum, bu yüzden 27" yada 32" HD tv almadım. hd ler bilgisayarda monitör kadar kullanışlı değiller. ama monitöre karar verdikten sonra xbox için en iyisini almak istedim ve öyle araştırıp LG de karar kıldım.

940bw çok öneriliyordu. fiyat/perf. olarak en iyi olabilir ama bana küçük geldi. bide renkleri çok canlı bulmadım.

xbox la bu monitör çok iyi uyum sağladı. dediğim gibi parlaklık kontrast falan çok çok iyi.. dead rising dışında da pek kırılmaya rastlamadım.

bunlar benim yorumlarım..sen gene iyice araştır..linkleri falan..

tavsiye ederim

• quote:

roland3tr kardeş,
    benim için burdaki kritik konu şu idi;
    ağırlıklı olarak ( %60 net, % 30 xbox..) internette vakit geçiriyorum, bu yüzden 27" yada 32" HD tv almadım. hd ler bilgisayarda monitör kadar kullanışlı değiller. ama monitöre karar verdikten sonra xbox için en iyisini almak istedim ve öyle araştırıp LG de karar kıldım.

940bw çok öneriliyordu. fiyat/perf. olarak en iyi olabilir ama bana küçük geldi. bide renkleri çok canlı bulmadım.

xbox la bu monitör çok iyi uyum sağladı. dediğim gibi parlaklık kontrast falan çok çok iyi.. dead rising dışında da pek kırılmaya rastlamadım.

bunlar benim yorumlarım..sen gene iyice araştır..linkleri falan..

tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    bir cok yabanci sitede bu aldigin ekranin fiyatina ve Kontrast Oranı 10000:1 olarak 22 inc satiliyor bence o rakam pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: kane

bir cok yabanci sitede bu aldigin ekranin fiyatina ve Kontrast Oranı 10000:1 olarak 22 inc satiliyor bence o rakam pahali

Alıntıları Göster
    ben araştırmayı xbox uyumu ve performansına bakarak yaptım ve aldım.
    dediğin modellerin performansı daha iyiyse onları alsın tabi

quote:

Orjinalden alıntı: kane

• monitor avrupadaki fiyati 250 euro samsung 940bw ile ayni hemen hemen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.