Şimdi Ara

Alternatif 20.1' Monitör.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mamboking

roland3tr kardeş,
    benim için burdaki kritik konu şu idi;
    ağırlıklı olarak ( %60 net, % 30 xbox..) internette vakit geçiriyorum, bu yüzden 27" yada 32" HD tv almadım. hd ler bilgisayarda monitör kadar kullanışlı değiller. ama monitöre karar verdikten sonra xbox için en iyisini almak istedim ve öyle araştırıp LG de karar kıldım.

940bw çok öneriliyordu. fiyat/perf. olarak en iyi olabilir ama bana küçük geldi. bide renkleri çok canlı bulmadım.

xbox la bu monitör çok iyi uyum sağladı. dediğim gibi parlaklık kontrast falan çok çok iyi.. dead rising dışında da pek kırılmaya rastlamadım.

bunlar benim yorumlarım..sen gene iyice araştır..linkleri falan..

tavsiye ederim

sağol kardeş şimdi bana 360 ı almak kaldı esas sorun burda en ucuz nerde bulacağımı bilmiyorum izmirdeyim am keşke istanbulda
    olsaydım çünkü orda ntsc-j baya ucuzmuş pala göre, burda bi yerde satılıyor o da pal 1000ytl

• mambo dvi' ı nasıl aktif hale getirdin bilgisayarı kullanırken ben yapamadım aktif oluyo ama ekrana görüntü falan oturmuyor ?
  • valla "aktif hale" dediğini tam anlamadım.
    ben direk kutudan çıkan dvi kablo ile, ayrıca aldığım vga kabloyu bağladım.
    monitörün arkasındaki en üstten bir alttaki tuş ile geçiş yapıyorum.
    o kadar..
  • heh işte bende dvi çıkmamıştı kutudan, burdan ayrıca aldım ama işte mesela 1680x1050 olmuoyo dvi da
    falan kıllık çıkarıyor neyse sağol yinee
  • Ya bu kırılma dediğiniz şey nasıl oluyor?
  • Arkadaşlar bir de (aşağıdaki linkte verdim) viewsonic 22.3" lik widescreen mönitör gördüm.
    Kontrast oranı ve parlaklık biraz daha kötü ama fiyatı boyutuna göre gayet iyi gibi. Xbox 360 için bu olur mu?

http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=VG2230WM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 10 Ocak 2007; 14:13:39 >
  • benimde bu tür bir kaygım vardı acaba xbox u hangi lcd ye bağlasam diye. sonradan ign nin sitesinde benq 202w (20.1) inç (8ms) ile güzel bir sonuç aldıklarını ve herşeyin çok net olup ghosting dahil herhangi bir problem yaşamadıklarını yazmışlar. bu yazıyı okuduktan 2 gün sonra gittim ve bu monitörü aldım pc mi dvi xbox u da vga çıkışından bağlıyorum ve bu 2 çıkış arasında geçiş yapan bir düğme var yani kısacası tam konsolcu arkadaşlar için yapılmış süper bir performansı var hiç bi şikayetim yok ve 1280 e 1024 çözünürlükte tam ekrana oturuyor en ufak bi görüntü kaybı bile olmadan.. gönül rahatlığı ile bu monitörü pc ve xbox360 kullanımı için önerebilirim. örnek isteyen arkadaşlar olursa foto çekip foruma koyabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.