Şimdi Ara

ALTEC LANSING VS2421 2+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu sistem nasıl , lap top ile kullanacağım
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850109



  • yorum gelmeyince gittim aldım , tavsiyede edebilirim sesler çok güzel, kumanda çok kullanışlı, daha önce creative 5+1 kullanıyordum inspire 5200 lerden , ondan daha başarılı gibime geldi.
  • SAnırım aynı özellikleri aramışız basların çok öne geçmesini sevmiyorum, bas ayarı var sub üzerinde ve kıstığında sesi ne kadar açarsan aç tizler kaybolmuyor , test yapmak isterim ama ne ile yapabilirim
  • hoparlör setinizin hangi frekans aralığını verebildiğini duyabileceğiniz bir test videosu...

    işi abartıp hem kulağımızın duyabileceği aralık dışını hem de ancak çok çok pro sistemlerin verebileceği frekansları da teste dahil etmişler 30-35Hz altını ve 22Khz üstünü duyamazsanız üzülmeyin :)

    http://www.youtube.com/watch?v=fH_sUK7hJxE
  • 23 hz in biraz altına kadar duyuluyor 12000 geçtiğinde duyamadım birde , ama güzelmiş evde traktör var gibi oldu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akyuz_selim

    Bende aldım bu gün daha yeni kurdum fena değil gece olduğu için tam anlamıyla sesi test edemiyorum. yarın bi iki film izliyim biraz oyun oynıyım müzik felan dinliyim bass tiz ayarı olması güzel.Şıkta durdu hani siyah siyah. Yanlız subwooferı ufakmış yaw subwoofercık diyim ben ona.

    çok ufak değil yahu inspire 5200 ile aynı ağırlığa sahip ve biri kare biri dikdörtgen olunca hemen hemen aynı gibi
  • logitechler bas konusunda oldukça cömert , fakat basla müzik dinleyemediğimden bu set benim için daha iyi oldu
  • bende eger z4 olmazsa bunu almayı düşünüyorum bakalım şu z4 işi bi kesinleşsin yoksa bu ürünüde gözüme kestirdim baya sub ın küçük olması çok iyi bir şey benim için yatagn yanına sıkıstırırm z4 alırsam ona bi yer ayarlamam gerekicek bakalım
  • x230dan daha mı iyi bu set? genel olarak sadece bas-tiz oalrak sormuyorum
  • yavkaysaw x230 hiç bilmiyorum ama kumandalı oluşu benim için önemliydi baslara ağırlık verilmemeside benim için önemliydi ve bunu tercih ettim ben.

    bu arada benim sistemin kumandasının girişindeki kablolarda sorun çıktı arada bi oynadığında cızırtı yapıyor sistem 2 güne kadar yenisi ile değiştireceğim şu an ellerinde olmadığından değişim yapamadım
  • selam bende bugün aldım sistemi yeni kurdum fakat sanki sağ hoperlör patlak gibi yani patlak olup olmadığını size sormak istiyorum ses sıfırdayken veya hiç bişe çalmaz iken sağ hoperlörden pıt pıt pıt pıt diye ses çıkarıyo tizi yükselttiğimdede ses seviyesinde hafif bir artma var acaba patlak mıdır? iade ediyim mi? bilen birisi yardım ederse sevinirim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akyuz_selim

    Her nekadar benim işimi görsede sistemin eksilerini yazmak isterim diğer arkadaşlarda aynı sorunlarla karşılaşıyorlarmı acaba yazarlarsa sevinirim.

    1- Sesi sona getiremiyorsunuz bozulmalar oluyo %75 ten sonra diyebilirim.

    2- Bişey dinlemiyorsanız hoparlörlerden ve subwooferdan ses geliyo gündüz kulağınızı dayayınca alıcağınız ses gece sizi rahatsız edebilir. (beni ediyo)

    3- İlginçtir sesi %5 gibi açtığım zaman önce sol hoparlörden ses geliyo %10 seviyelerinde ikisindende geliyo. O yüzden kumandanın sesi sürekli %25 civarında duruyo winamptan ayarlıyorum bende.

    4- Tabi bunlar ALC889A onboard ses kontrolcüsü ile ilgili olabilirmi bilmiyorum.

    HOCAM SEN BİR DE MP3 ÇALALA TEST ET. benim arkadaşımın eski hoparlöründe de aynı sorun vardı. önce sol sonra 2 si birden açılıyordu. bunun için yapabileceğin şey ise sesi hoptn açıp pcden kısmak




  • Acaba onboard ses kartı kullanıyorum ondan mı oluyo ... ilk msj ı yazdığımda sağ tarafta wardı sadece ama şuan 2 kolonda pıt pıt pıt diye çoştular şarkı çalarken bile arkan duyuyorum pıt pıt pıt diye çıldırmak üzereyim
  • Evet arkadaşlar, ses sistemim sonunda geldi. Malzeme kalitesi ve işçilik iyi, tasarım mükemmel. %50 bas, %60 tiz ayarlarıyla kullanıyorum, sesi sonuna kadar açsam bile herhangi bir bozulma olmuyor. Ses kapalıykan uydulardan yada wooferdan uğultu gelmiyor, pıtırtı-tıkırtı yok. Kulağımı dayadım baktım, en ufak ses yok. Ben sistemi Sony Vaio notebookla kullanıyorum, ses kartım onboard(sigmatel hd audio). Ses kalitesi beni tatmin etti, bas, tiz ayarının olması önemli bir artı. Uydu driverlarının 2.5 inç olması ses kalitesini arttırıyor. Subwoofer 14watt olmasına rağmen herhangi bir sıkıntı yaratmadı, portlama yok. Benim görüşlerim olumlu, 85ytl'lik fiyatıyla herkese tavsiye ederim. Saygılar.
  • Almak isteyenler kaçırmasın.
    Electro World'de 59.9 YTL.

    http://forum.donanimhaber.com/m_21849389/tm.htm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akyuz_selim

    Ürünü 1 hafta önce 85liraya aldım. Hemde çok fazla ihtiyacım olmamasına rağmen. Bunun üzerine söylenebilecek çeşitli atasözleri olmakla beraber ben yinede en zararsızlarından birini kullanmak isterim. Gariban hırsızlığa çıkmış gün geceden doğmuş... Bide kutup ayılı olan varki insanın düşündükçe tüyleri diken diken oluyo



    Olur böyle şeyler , sıkıntı vericidir, kendimden bilirim.

    Bu kampanyalar yüzünden normal alışveriş yapamıyoruz artık.
    Geri iade etme şansın varsa bir dene derim.




  • Arkadaşlar bir kişi ALTEC LANSING VS2421 hoparlörde subwoofer ın arka tarafının resmini çekip burada yayınlayabilir mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uthcoo

    Acaba onboard ses kartı kullanıyorum ondan mı oluyo ... ilk msj ı yazdığımda sağ tarafta wardı sadece ama şuan 2 kolonda pıt pıt pıt diye çoştular şarkı çalarken bile arkan duyuyorum pıt pıt pıt diye çıldırmak üzereyim



    konuyu hortlatıyorum..

    bende bu sistemi aldım ve aynı sese şahit oldum.eminimki bu sesi duyan başka arkadaşlarda vardır.cihaz son derede cep telefonu,telsiz telefon,wireless modem,laptop wireless sinyali gibi şeylerden etkileniyor.aynı ses bendede geldiğinde wireless modemimden etkilendiğini anladım kumandasının yerini dğeiştirdiğimde ses düzeldi.bütün olumsuz sinyalleri kumandasından alıyor..

    onun haricinde basslarında bir dengesizlik var aynı oda içerisinde hiç bass duymazken yan odalardan falan gümbür gümbür inanılmaz sesler duyuyorum.sub ın yerini değiştirdim ter cevirdim havaya kaldırdım yine farketmedi.ama genel olarak memunmuyum diye soran olursa hakkaten güzel cihaz yapmışlar uydularının sesi falan çok mükemmel.

    not:audigy2 zs ses kartı ile kullanıyorum

    sevgiler.




  • Bende bu sistemi geçen hafta Bimeks te test ettim. Genel anlamda fena bir set değil. Bana göre X230 dan daha iyi. Yalnız bir rock parçada ses kötüydü, o da sanırım ses kartının onboard oluşundan ve ayarlarından kaynaklanıyordu.

    @MaedHrOS
    Odandaki eşyalar sesi etkiliyor olabilir. Benim evde de banyoda acayip bir bass yoğunlaşması oluyor mesela.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: paramparca

    Bende bu sistemi geçen hafta Bimeks te test ettim. Genel anlamda fena bir set değil. Bana göre X230 dan daha iyi. Yalnız bir rock parçada ses kötüydü, o da sanırım ses kartının onboard oluşundan ve ayarlarından kaynaklanıyordu.

    @MaedHrOS
    Odandaki eşyalar sesi etkiliyor olabilir. Benim evde de banyoda acayip bir bass yoğunlaşması oluyor mesela.


    çok tuhaf ama değilmi :D yanında iken birşey yok ama uzaklaşınca felaket :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.