Şimdi Ara

ALTAY ALTYAPI SEÇMELERİ BAŞLIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Altayın altyapı futbol seçmeleri başlıyor.. 18 hazirana kadar klüp binasına kayıt yaptırmak gerekiyor..Nüfus cüzdanı fotokopisi - foto - 50 tl
    1989-1990-1991-1992-1993-1994-1995-1996-1997-1998-1999 doğumlu gençlerimiz katılabilecek.

Katılmak istiyom ama 50 tl kayıt ücreti çok canımı sıkıyor , malum öğrencilik..bide kazanamassak

• quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

Arkadaşlar Altayın altyapı futbol seçmeleri başlıyor.. 18 hazirana kadar klüp binasına kayıt yaptırmak gerekiyor..Nüfus cüzdanı fotokopisi - foto - 50 tl
    1989-1990-1991-1992-1993-1994-1995-1996-1997-1998-1999 doğumlu gençlerimiz katılabilecek.

Katılmak istiyom ama 50 tl kayıt ücreti çok canımı sıkıyor , malum öğrencilik..bide kazanamassak

Ayıp ama ben gs nin elemelerine gidicem hiçbir ücret istemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ru3acava

quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

Arkadaşlar Altayın altyapı futbol seçmeleri başlıyor.. 18 hazirana kadar klüp binasına kayıt yaptırmak gerekiyor..Nüfus cüzdanı fotokopisi - foto - 50 tl

Ayıp ama ben gs nin elemelerine gidicem hiçbir ücret istemiyorlar.

ru3acava msne gel hocam.

• Alt yapıda sorumlu bir yakınım var para vermeden girebilirim ama seçilirmiyim bilmiyorum 91 doğumluyum

Aslında teknik, kıvrak ve uzun toplarım ve derinleme paslarım çok iyi ama 10 dk koştummu hemen nefes nefese kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Alt yapıda sorumlu bir yakınım var para vermeden girebilirim ama seçilirmiyim bilmiyorum 91 doğumluyum

Aslında teknik, kıvrak ve uzun toplarım ve derinleme paslarım çok iyi ama 10 dk koştummu hemen nefes nefese kalıyorum

Bu sorun bende de var. Kondisyon yükledik mi sigarayı da bıraktık mı düzelir aslında.

Şansımızı denesek mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Alt yapıda sorumlu bir yakınım var para vermeden girebilirim ama seçilirmiyim bilmiyorum 91 doğumluyum

Bu sorun bende de var. Kondisyon yükledik mi sigarayı da bıraktık mı düzelir aslında.

Şansımızı denesek mi

Hocam bende sigarada yok.Bu yaştan sonrada full kondisyon kassak işe yararmı acaba

• Bence de 95 ten yukarısı denemesin bile şansını

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Bence de 95 ten yukarısı denemesin bile şansını

Mücadele,hırs,takım ruhu,savaşçı yapı yeter de artar bile

Benim tek sorunum kondisyon. İlk yarıyı çıkartabiliyorum daha fazla dayanamıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Bence de 95 ten yukarısı denemesin bile şansını

Mücadele,hırs,takım ruhu,savaşçı yapı yeter de artar bile

Benim tek sorunum kondisyon. İlk yarıyı çıkartabiliyorum daha fazla dayanamıyorum.

Topçu kenan

quote:

quote:

Şansımızı denesek mi

Hocam bende sigarada yok.Bu yaştan sonrada full kondisyon kassak işe yararmı acaba

Valla şimdi koşmaya başlasak bişeyler olur belki

Bende de Agüero nun çekiciliği, Robinho'nun tekniği, Adriano'nun şut gücü, Villa'nın bitiriciliği, Eto'nun yırtıcılığı var görünüşe göre sende de Xavi nin kopyasımışsın. Kenan da enaz Ferdinand kadar iyi savunma oyuncusuymuş. Beraber seçerlerse bizi takıma çağ atlatırız

[size=1

• Hocam kondisyon çok rahat yükseliyor. İlk lig maçında 90 dakika sonunda perişan olmuştum. Neler çektiğimi ben bilirim

Şimdi rahatlıkla 90 dakika oynuyorum. Eve gidincede bir halsizlik felan olmuyor ilk maçdaki kadar.

• bende defansım..servet ile lucio karışımı bişeyim..fizik ve yırtıcılık bi arada

+ 5 ve 6 haziranda pınarbaşı lider halı sahada göztepe altyapı seçmeleride var..o bedava..
    önce ona gircem..kazanamassam altaya girmeyi düşünyom..
    "Yaş Ortalamamız 18,Ne Avrupa Zaferleri,Ne Birinci Lig Göremedik,Ama Önemli Değil,Efsane Göztepe'yi Biz Atalarımızdan Dinledik."
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.