Şimdi Ara

Alt yazılı müzik indirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazlıkta internete erişimim pek olmayacağından dinlediğim müzikleri alt yazılı bir şekilde bilgisayarıma yüklemek istiyorum.Mesela windows media player'dan mp3 formatında olacak şekilde arkada şarkının sözleri yazacak şekilde nasıl yükleyebilirim?

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
    Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bison

PC için bilmiyorum ancak android bir program olan musixmatch ile telefonundan bakabilirsin.

buna bakarım birazdan takip
  • Ben minilyrics programı ile şarkı sözlerini mp3'e kaydediyorum. Winamp ile herhangi bir şarkıyı açınca program sözleri kendisi buluyor. mp3'e kaydedilmiş sözler media player'da görünür mü hiç denemedim. Ama olmazsa sorun değil, sözleri ayrı bi klasöre otomatik kaydedince gerek winamp'tan gerek media player'dan şarkılar çalarken program kendisi gösteriyor sözleri. İstersen dene, küçük bi program. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 8 Temmuz 2014; 0:08:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Hayır, sözleri bir kere bulması yeterli. Bulduğunda bilgisayara kaydediyor ve artık oradan gösteriyor sözleri. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.