Şimdi Ara

Alt + Tab yapınca inanilmaz FPS düşüyor.[SSli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar z500ümün dertleri bitmek bilmiyor.
    İlk olarak ekran kartının performansından fazlasıyla şikayetciyim (nvidia 740m).
    Varsayılan ayarlarda yüksek performansla oyun açtığımda doğru düzgün kaliteli oynayamıyorum.
    Kendim ayar yaptığımda ise bir oyun diğerine uymuyor.
    Bunun en doğru ayarlarını nasıl yapabilirim acaba ?
    Yani abimin inspiron n5010 modelinde ati mob 5470 var ve darksiders 2yi 0 kasma 0 sorun ile oynuyorum ancak benim oyunda frame atlamaları oluyor ekranda kesik çizgiler oluşuyor.Bu olay araba yarışı oynarken çok daha fazla göze batıyor.Bu olay z500ün 740minden midir acaba 64-128bit mevzusu vardı en son.

Esas soruna gelecek olursak.
    Örnek veriyorum NFS Hot Pursuit oynuyorum akıcı falan 50-60 fpslerde oynuyorum ayarlarını yapınca.Sonra alt + tab yaptığım zaman bu fps 15lere düşüyor oyun oynanmayacak seviyeye geliyor ve tekrardan açılana kadar düzelmiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirm

Teşekkürler.

Edit:Resimler

Alt + Tab yapınca inanilmaz FPS düşüyor.[SSli] Alt + Tab yapınca inanilmaz FPS düşüyor.[SSli]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mykonos. -- 1 Ocak 2014; 5:55:41 >

• Işletim sistemi uygulamayı durdururken uygulamanın ramdeki bilgilerine zarar veriyor galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gülcem1sn

Merhabalar arkadaşlar z500ümün dertleri bitmek bilmiyor.
    İlk olarak ekran kartının performansından fazlasıyla şikayetciyim (nvidia 740m).
    Varsayılan ayarlarda yüksek performansla oyun açtığımda doğru düzgün kaliteli oynayamıyorum.
    Kendim ayar yaptığımda ise bir oyun diğerine uymuyor.
    Bunun en doğru ayarlarını nasıl yapabilirim acaba ?
    Yani abimin inspiron n5010 modelinde ati mob 5470 var ve darksiders 2yi 0 kasma 0 sorun ile oynuyorum ancak benim oyunda frame atlamaları oluyor ekranda kesik çizgiler oluşuyor.Bu olay araba yarışı oynarken çok daha fazla göze batıyor.Bu olay z500ün 740minden midir acaba 64-128bit mevzusu vardı en son.

Esas soruna gelecek olursak.
    Örnek veriyorum NFS Hot Pursuit oynuyorum akıcı falan 50-60 fpslerde oynuyorum ayarlarını yapınca.Sonra alt + tab yaptığım zaman bu fps 15lere düşüyor oyun oynanmayacak seviyeye geliyor ve tekrardan açılana kadar düzelmiyor.Bu sorunu nasıl çözebilirm

Teşekkürler.

Edit:Resimler

Alt + Tab yapınca inanilmaz FPS düşüyor.[SSli] Alt + Tab yapınca inanilmaz FPS düşüyor.[SSli]

nvıdıa geforce experıence i indir optimize et

• bendede var aynı sorun duzelmiyor bir daha

Türkiye Türklerindir
  • devrim_moswant kullanıcısına yanıt
    GeForce Experience sadece belirli oyunlarda kendini optimize ediyor.Kısa vadede işe yarayabilir lakin soruna çözüm değil malesef.
  • quote:

GeForce Experience sadece belirli oyunlarda kendini optimize ediyor.Kısa vadede işe yarayabilir lakin soruna çözüm değil malesef.

ama kısa bir süreliğine çok önemlidir bence
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrim_moswant

quote:

Hocam o oyun için kesin çözüm olabilir ama Experience in oyunları kısıtlı malum zibilyar tane oyun var piyasada o yüzden kısa vadede dedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devrim_moswant

quote:

Hocam o oyun için kesin çözüm olabilir ama Experience in oyunları kısıtlı malum zibilyar tane oyun var piyasada o yüzden kısa vadede dedim.

anlıyorum ama hani bf yi optimize ediyorya ona biraz bakaraktan codada benzeri bir ayar çekebilirsin yani mantıklı değilmi hocam

• aeroyu kapatmayı deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam dediğim gibi işte oyununa göre mesela benim PC de 2 oyun var birisi Darksiders 2 diğeri NFS Hot Pursuit.
    Yani birisi var diğeri yok experiencein desteklemediği oyunları kasılarak mı oynayacaz.

ama hani moswanted olsa onu desteklemese hotı desteklese ona bakaraktan yapamazmıyız bişeyler

Malesef manuel bir ayar yok Optimize et diyorsun bitiyor

yok benzer kategorıdekı dıer oyunu :D

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.