Şimdi Ara

ALS Askeri Lise Sınavları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene 8.sınıfım ve askeri liseye gitmeyi düşünüyorum ama 0.75miyop göz kusurum var bu göz kusurum olduğu için sınavı kazansam dahi askeri liseye giremez miyim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral Penguen -- 3 Eylül 2007; 12:25:51 >

• belki kara ya girebilirisin. Ben girdiğimde benim grupta (10 kişi oluyo gruplar) 8 inin gözü bozuktu ama damla falan damlatıyolar sadece 2 si elenmişti.
    Şansını dene bence öss den harp okuluna girmek daha zor çünkü
  • ben havacılık istiyorum bakalım inşallah sorun olmas zaten kısa bir zaman içinde göz doktoruna gidicem onunla konuşucam bakalım ne sonuç çıkçak
  • İki gözünün toplamı biri geçmediği sürece havaya bile girersin
  • sadece sol gözüm 0,75

yorumlarını esigrgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim
  • maalesef biz sorduk bende giridm ama kazanamıdım neyse kitapçık vermişlerdi giriş şartlarda 0,00 olması lazım boyunun 7,25 geçmemesi lazım falan felan vardı işte oksden 5 kat daha zor sorular soruyolar özellikle fen
  • Valla ben bu askeriyeyi anlamıyorum.Kardeşim bu sene mülakatlara girdi hiç bişey yoktu gözden elediler.Neymiş hipermetrop.Dışarda kaç tane büyük hasteneye gittik gözde hiç bişey yok.Elenenlerin çoğunda alakasız hastalıklar vardı,torpil lazım bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle bol yağlı havuç ye.Bilgisayar çok kullanıyorsan LCD al.Hertzi çok düşük veya çok yüksek tutma.Tv'ye yakından bakma zoom yapar.Ekmek çok ye.B vitamini hapı al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.