Şimdi Ara

Alpine Sbg-1244bp Subwoofer İle Uyumlu Hangi Anfi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada bahsettim Alpine subwoofer'ımız var. Opel Astra J'nin orjinal sisteminde kullanacağız. Anfi olarak ne tercih etmemiz lazım nelere dikkat etmeliyiz aracın orjinal sisteminde verim alabilir miyiz bu şekilde?

Alpine Sbg-1244bp  Subwoofer İle Uyumlu Hangi Anfi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bimmerist

Başlıktada bahsettim Alpine subwoofer'ımız var. Opel Astra J'nin orjinal sisteminde kullanacağız. Anfi olarak ne tercih etmemiz lazım nelere dikkat etmeliyiz aracın orjinal sisteminde verim alabilir miyiz bu şekilde?

Alpine Sbg-1244bp  Subwoofer İle Uyumlu Hangi Anfi ??

Ürün 250w rms e sahip, yani yeni alıcaksanız 200-300 rms verebilen mono amfi her türlü iş görür.... ileride bassı değişirim dersen amfiyi sağlam almakta yarar var..

4 kanal alt kalite bile çalıştırır bunu sıkıntı yapmayın....

http://www.alpine.com.tr/p/Products/boxed-subwoofer2791/sbg-1244bp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probody08 -- 1 Eylül 2016; 13:28:37 >

• probody08 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam peki aracın orjinal sisteminde kullanabilir miyiz bu anfi ile woofer'ı

• quote:

Teşekkür ediyorum hocam peki aracın orjinal sisteminde kullanabilir miyiz bu anfi ile woofer'ı

hangi amfi ile orjinalden kastınız , teyp ile çalıştırabilirmiyiz mi diyorsunuz ?
  • probody08 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir anfi ile evet aracın orjinal teyp sisteminde kullanabilir miyiz?

• quote:

Herhangi bir anfi ile evet aracın orjinal teyp sisteminde kullanabilir miyiz?

kullanabilirsiniz ama kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten düşük bir güç var orda ,tiz seslerin basa gitmemesi lazım crosover koymanız yada teypden ayar yapmanız falan filan gerekiyo böyle denemeyin , alın bir mono amfi herkez mutlu olsun, bassı sevindirin ...

alacağınız mono yada çok kanalllı bir amfi ile hepsine çözüm var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probody08 -- 1 Eylül 2016; 14:24:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jamo E35 Sub mı?JBL Aktif Subbas?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.