Bildirim
Alpine Sbg-1244bp Subwoofer İle Uyumlu Hangi Anfi ??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ürün 250w rms e sahip, yani yeni alıcaksanız 200-300 rms verebilen mono amfi her türlü iş görür.... ileride bassı değişirim dersen amfiyi sağlam almakta yarar var..
4 kanal alt kalite bile çalıştırır bunu sıkıntı yapmayın....
http://www.alpine.com.tr/p/Products/boxed-subwoofer2791/sbg-1244bp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probody08 -- 1 Eylül 2016; 13:28:37 >
-
Teşekkür ediyorum hocam peki aracın orjinal sisteminde kullanabilir miyiz bu anfi ile woofer'ı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bimmerist
Teşekkür ediyorum hocam peki aracın orjinal sisteminde kullanabilir miyiz bu anfi ile woofer'ı
hangi amfi ile orjinalden kastınız , teyp ile çalıştırabilirmiyiz mi diyorsunuz ? -
Herhangi bir anfi ile evet aracın orjinal teyp sisteminde kullanabilir miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bimmerist
Herhangi bir anfi ile evet aracın orjinal teyp sisteminde kullanabilir miyiz?
kullanabilirsiniz ama kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten düşük bir güç var orda ,tiz seslerin basa gitmemesi lazım crosover koymanız yada teypden ayar yapmanız falan filan gerekiyo böyle denemeyin , alın bir mono amfi herkez mutlu olsun, bassı sevindirin ...
alacağınız mono yada çok kanalllı bir amfi ile hepsine çözüm var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi probody08 -- 1 Eylül 2016; 14:24:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X