Şimdi Ara

Alpha Protocol (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesınlıkle zahmet edılıp ındırılmemesı gereken bır oyun.adeta ıgrenc ya.sadece 20 dakıka dayanabıldım:)
  • Commando olarak oynanabilir,sakın benim gibi bir hata yapıp Spy olarak karakter açmayın,gizlilik unsuru yok ve bossları öldüremiyorsunuz.Pistollar,skillinizi maximuma getirince ancaidare eder hale geliyor.Tam RPG oyunu olmamış,sizi o kadar serbest bırakmıyorlar.Beklediğim bir oyun değildi,ama harcanan emeğe üzüldüm.10gblık ve rpg bir oyun için inanılmaz kısa senaryosu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 30 Mayıs 2010; 12:37:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Commando olarak oynanabilir,sakın benim gibi bir hata yapıp Spy olarak karakter açmayın,gizlilik unsuru yok ve bossları öldüremiyorsunuz.Pistollar,skillinizi maximuma getirince ancaidare eder hale geliyor.Tam RPG oyunu olmamış,sizi o kadar serbest bırakmıyorlar.Beklediğim bir oyun değildi,ama harcanan emeğe üzüldüm.10gblık ve rpg bir oyun için inanılmaz kısa senaryosu var.

ben de spy olarak açtım ama stealth i fullersen çok rahat bi şekilde sessizce sızıyorsun.sessiz yürüme skilini açıp adamların arkasından saldırabilirsin.çoğu bölümde direk çatışmaya girsen de gene de böyle gizlilik bölümleri de var.ben yakın dövüşü de geliştirdiğim için ikisi birlikte gayet iyi oluyor gizlilik için

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Oyun yalnız harbi Alpha. Beta bile değil o derece...

Gece gece iyi guldum bu yoruma !!! harbiden alpha beta bile olamayacak kadar kotu .....

öldüm gülmekten :D

• su bulmacaları bır turlu cozemedım ozellıkle pc hacklerde bende sıldım zaten grafıkler guzel degıl sılah seslerı de hıc olmamıs hıc ındırmeyın bence
  • Oyunun öne çıktığı nokta diyaloglardaki seçimler ve bu seçimlere göre hikayenin şekillenmesi. Dolayısıyla oyuna aksiyon oyunu gözü ile bakarsanız beğenmezsiniz çünkü oyunun aksiyonu vay be dedirtecek bir tarzda değil.
  • deneyeceğim bakalım nasılmış , splinter cell conviction a benzetmiştim
  • kamera açısı değişip duruyor , odaya girince vs. oynanışı çok kötü etkiliyor , onun dışında daha bakıyorum
  • Camero sorunu ve mouse titremesi için...

"APEngine.ini" dosyasını açın at "X:\Users\YOUR NAME\Documents\Alpha Protocol\APGame\Config"

UseBackgroundLevelStreaming=false
    OnlyStreamInTextures=true
    OneFrameThreadLag=False
    Değiştirin kayıt edip çıkın...

Oyun bence guzel aham şaham grafik yok ama bence zevk alınarak oynanacak bir oyun..Optimizasyon iyi.oblivion ve mass effect benzeri bazı temalar mevcutt.
  • @xmms

benimki xp senin dediğin klasörü bulamadım nerde ya ?

buldum belgelerimdeymiş , teşekkürler
    ama dediğim şey gene oluyor , başka bir alana geçerken kamera açısı değişiyor birden

oyunu oynadım epey ilerleyince değişik olaylar oluyor bırakamadım kaç saattir , dialoglar falan güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 2 Haziran 2010; 21:11:30 >
  • Hakikaten berbat bir oyun. Adamı hareket ettirince görüntü titriyor. Bir de konuşma sahnelerinde seçim yaptığımız 3 veya 4 tane daire çıkıyor, seçtiğimiz yanıtları temsil ediyor herhalde ama ben de hangi noktanın ne demek istediği yazmıyor. Bende konuşma seçenekleri eksik mi acaba?
  • agressif , professional , curious falan yazıyor konuşma seçeneklerinde . sende görüntü problemi var galiba ekran kartı driverından olabilir
  • Sanırım bendeki oyunun kendisinden kaynaklanıyor. Zaten bir türlü DVD'den yükleyemedim. DVD içeriklerini hard diske atıp öyle kurdum. Hangi tavrın hangi daireye denk geldiğini söyleyebilir misin?
  • 10 üzerinden 2 vermişler bu oyuna M.K de gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galactus

Sanırım bendeki oyunun kendisinden kaynaklanıyor. Zaten bir türlü DVD'den yükleyemedim. DVD içeriklerini hard diske atıp öyle kurdum. Hangi tavrın hangi daireye denk geldiğini söyleyebilir misin?

söyleyim : sağdaki profesyonel , soldaki alaycı şakacı , sol üstteki sinirli , sağ altta çıkan da konuşmayı hemen kesip saldırma vs.

genelde böyle oluyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 4 Haziran 2010; 13:52:45 >
  • fidgit.com sitesi Alpha Protocol'un Mass Effect 2'den üstün olduğu 11 yönü üzerine bir yazı yazmış. Biraz abartmış olsalar da haklı oldukları yönler de var:

http://fidgit.com/archives/2010/06/11_ways_alpha_protocol_is_bett.php
  • hikayesi sağlam cidden de bayağı ingilizce gerekiyor ben pek anlayamadım olayları

bi de open world tarzı olsaymış hitmanvari bi şekilde ekipmanlarımızı hazırlayıp olay yeri araştırması falan yapsaydık daha güzel olurdu

demin bitirdim oyunu , eksikleri var tabiki ama bence çok güzel bir oyundu oyunun senaryosu verdiğiniz karalara göre acayip değişiyor ve sonlara doğru çok ilginç gelişmeler oluyor.
    en sonunda hallbech i çökerttim
    anlaşma yapsaydım ne olacaktı merak ediyorum valla , bi kaç kez oynanır bu oyun , bi de tr yama olsa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 5 Haziran 2010; 0:48:53 >

• Hemen hemen kimse beğenmemiş bir de üstüne dalga gecilmiş... Doğrusu ben oyunu beğendim... Evet yapay zeka coğu durumda mal gibi davranıyor, kabul ederim... Grafikler ise genel kanının aksine beni kesiyor doğrusu, cok da grafik beklentim yoktu bu oyun için... Hikayesi ise şu ana kadar gayet güzel gidiyor... Hikayesi sayesinde oyun beni kendisine cektiğini söyleyebilirim... Son olarak ise bu aralar oynadığım Assassin's Creed 2'den daha cok zevk aldım...
  • Oyunu uzun zamandır bekliyordum. Mafia 2den önce tanışacağım oyundu bu. Oyunu hala kurmuş olmamama rağmen, yorumların bu 8 sene içinde giderek içi boş hale geldiğine tanık oldum bu forumda. Her kafadan bir ses çıkıyor.

Oyun kötüymüş zartmış zurtmuş.. Tamam da, açıklasana be adam oyun niye kötü? "Yapay zeka berbat" diyenler, kasparov istiyor karşılarında galiba! Kİ BUNLARIN ÇOĞU DA TRAİNER kullanıp oynayanlar ne yazik ki!
  • Ben Bu Devirde Bu Kadar Berbat Bi Oyunu Yapmayı Başardıklarından Dolayı Emeği Geçen Herkesi Tebrik Ederim (!) Ben Şahsen Mass Effect Serisi Manyağı Biriyim :) Ve Alpha Protocol'u Oynamaya Başlayınca Gözlerime İnanamadım Çünkü Oyun Mass Effect Benzeri Değil Bildiğiniz ÇAKMASI ! Bu Kadar Olur Dedim Gerçekten Yazık Ya Sega Obsidian Bu Kadar Düşükmüymüş (:S) RPG Hastası Biri Olarak Bu (Hesapta RPG) Oyunu Kimseye Tavsiye Etmem... Berbat 10 üstünden ciddi ciddi 3 lük bi oyun... Paranıza Vaktinize Yazık (Ha Bide Sinirler Sisteminize Pskolojiniz Bozulur Walla

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.