Şimdi Ara

Alpha Protocol (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mass effect serisi dediğin 2 oyun ben mas effect i oynamadım ama bu oyun çok güzel senaryo ve oyuna dialoglarla şekil verme özelliğine sahip , ikili ajanlık yapanlar , teroristlere silah satan amrikanlar vs. çok beğendim ben oyunu.

mesela çinde mi ne bi görevde çin mafya babası var bi tane ona karjı saygılı davranırsanız sizi çok seviyo adamlarını size yardıma gönderiyo vs.
  • Oyun kötülenirken abartıldığını düşünüyorum... Yaklaşık 1 yıldır büyük bir oyun sitesinde inceleme yazıyorum, yaklaşık 13 yıldır oyun oynuyorum ve hiç de 10 üzerinde 3-4 puan alacak kadar kötü değil... Ben kendim bir değerlendirme yaparsam 6.5-7.5 arası gittiğini söyleyebilirim... Bir klasik değil, lakin o kadar da berbat değil...
  • slyman_b O Kadar Gülecek Ne Var Anlamadım He Ağlanacak Haline Gülüyosan Bende Katılayım Mass Effect Serisinden Kastım DLC (Yani İndirilebilir İçerikler + ilk 2 oyunu + Çıkacak Olan (((Serinin ,,, Üçlemenin))) Son Oyunu Olan Mass Effect 3 Var Daha... Onu Demek İstedim Oyunun Level Atlama Kısımlarına Filan Bakarsanız Bildiğiniz Mass Effect'in Aynısı ! Diğer Arkadaşlarn Yorumlarına da Saygılıyım Olabilir Siz Beğenmişsinizdir Ben Beğenmedim '' . ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xchampionx -- 6 Haziran 2010; 21:34:42 >
  • Oyun son derece zevkli bir oyun ama optimizasyon yerlerde sürünüyor..
  • Mass effect'in level atlama sistemi orjinal birşey değil ki.Yıllardır rpg oyunlarında kullanılan,xp topla karma topla aldığın puanlarla skill geliştir sistemi.

quote:

Orijinalden alıntı: xchampionx

slyman_b O Kadar Gülecek Ne Var Anlamadım He Ağlanacak Haline Gülüyosan Bende Katılayım Mass Effect Serisinden Kastım DLC (Yani İndirilebilir İçerikler + ilk 2 oyunu + Çıkacak Olan (((Serinin ,,, Üçlemenin))) Son Oyunu Olan Mass Effect 3 Var Daha... Onu Demek İstedim Oyunun Level Atlama Kısımlarına Filan Bakarsanız Bildiğiniz Mass Effect'in Aynısı ! Diğer Arkadaşlarn Yorumlarına da Saygılıyım Olabilir Siz Beğenmişsinizdir Ben Beğenmedim '' . ''

• Acil yardim gerekiyor. Grenade training kismina girdim. Ne yapsam kamyon patlamiyor. Ondan onceki kayit dosyasi bilgisayari ele gecirme(hack)
    den biraz once oldugu icin ondan baslamak istemiyorum. NEDEN HAVAYA UCMUYOR KAMYON?
  • Benzin deposuna atacaksın.
  • SS varmı ?
  • Baksaydın görürdün başlık ss dolu
  • Onceki kayit dosyasini etkinlestirdim. Arabistan'a geldi bizim adamcik. Bu sefer de oyunda hangi ayari yaptiysam su salak salak takilmalari
    asamadim. Kamerayi sabit biraktigimda, tepeye bakiyor. Adim atacakken adam isinlanmis gibi 3-4 adim gidiyor. Diyorum acaba
    system memory mi yetersiz kaliyor da ondan mi yapiyor. Bu 2.bolume kadar gayet iyi ilerliyordum ama.
  • Oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Şu Tayvan bölümünde Ronald Sang suikastini durdurmak adına gittiğimiz son görevde son adamı (ismini hatırlayamadım. Bol bol Stealth yapıp, martial arts ile saldırıyor ) öldürmenin yolu nedir? Level 9 veya 10 geldim ve birtürlü gecemiyorum. Zaten martial arts'a 3 puan verdim. Dibime kadar geliyor ve işimi bitiriyor. Bir de yanında bazen adamlar cıkıyor. Tek olsa belki halledeceğim. Hard'da da oynayaınca kastırdı. Var mıdır bir caresi ya da bir seferlik kullanabileceğim hile. Cünkü bırakma aşamasına geldim oyunu
  • Oyunun animasyonları ve grafikleri dışında büyük bi eksiği yok...
  • Kamera hatası -meşhur- oyundan soğuttu resmen beni. RPG sever olarak ne olursa oynarım. Fena oyun da değil bence. Fakat en kritik noktalarda kendi içinde yükleme yapması ve bu yüklemenin ekranın bi saniye donması olarak yansıması çok saçma olmuş. Ayrıca ClearingHouse daki lag da cabası. 2 tane el bombası için çektiğim çile yeter de artar. Kaldı ki tüm ekipmanları adam gibi dizeyim istersen 15 dakkanı bekleye bekleye harcıyorsun. Bu ne saçmalıktır yani? Ekipman seçeneği daha fazla olmalıydı. Silahlar uyduruk isimlerde ve birbirinin kopyası. Item çeşitliliği seven birisi olarak bu yönden oyun bence çok başarısız olmuş. Yine de öyle 3-4 puanı hakeden bir oyun değil. Bence en azından
  • aradşlar ben de bugun yeni yükledim bu oyunu ama bi arkdaşımız daha video sorunu yaşamış bende aynı sorundayım regedit dosya deidğiniz gibi yaptım ama yangın duvarı ne bilmiyorum :) nasıl yapıcam video izliyorum yine ana menüye atılıyor şimdiden tşkler
  • oyun çok güzel beğenmeyenleri şiddetle kınıyorum :) ...bence en güzel rpg oyunlardan
  • oyun orta şeker diyelim bir kaç bug hatası ve optimizasyon için yama şart.. birde grafiklerde biraz daha detaya dikkat edilseydi iyi olurdu onun dışında hikayesi ve diyalog sistemi güzel düşünülmüş..
  • bu oyunda bilgisayarı nasıl hackliyecegiz bi türlü yapamadım ....yardımcı olacak arkadaş varmı ?
  • çok kolay ben ps3 te oynuyorum R analogla sağdaki şifreyi L analoğuyla soldaki şifreyi yönetiyosun şifreyi buluyosun üzerine gidip eğer sağdakini bulduysan R2 ye soldakini bulduysan L2 ye basıyosun

benimde sormak istediğim bişey var skillerde tabancanın gücü sadece bir kezmi kullanılıyo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.