Şimdi Ara

Alpha Protocol (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
10.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • komedi ya adama kurşun yağdırıyorsun o kafalama dalıyor,düşmanların siper alma gibi bi derdi de yok anlaşılan,son zamanlarda gördüğüm en kötü yapay zeka bu oyunda.grafikler daha iyi olabilirmiş ama oyun gene de sardı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

komedi ya adama kurşun yağdırıyorsun o kafalama dalıyor,düşmanların siper alma gibi bi derdi de yok anlaşılan,son zamanlarda gördüğüm en kötü yapay zeka bu oyunda.grafikler daha iyi olabilirmiş ama oyun gene de sardı beni.

Oyunu hangi zorluk seviyesinde açtın?
  • Bu oyun +17 uyarısı taşıdığı için özellikle bekliyorum çıkmasını(PC) çünkü son zamanlarda yetişkinlere yönelik piyasada yapım sayısı çok az ve çok nadir çıkmakta... grafik konusunda ne çok güzel nede çok kötü bir seviyede değil ... zaten oynama ve çevre etkileşimi iyi olursa kimsenin grafiğe takılacağını zannetmem bu oyunda tek korkum optimizasyon ve bug sorunu olur buna bakmak lazım...

edit- hata düzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 28 Mayıs 2010; 17:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

komedi ya adama kurşun yağdırıyorsun o kafalama dalıyor,düşmanların siper alma gibi bi derdi de yok anlaşılan,son zamanlarda gördüğüm en kötü yapay zeka bu oyunda.grafikler daha iyi olabilirmiş ama oyun gene de sardı beni.

Oyunu hangi zorluk seviyesinde açtın?

zorda açtım.ben bu yorumu yukardaki videoya bakarak yazdım zaten.herhalde o da zorda oynamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Bu oyun +17 uyarısı taşıdığı için özellikle bekliyorum çıkmasını(PC) çünkü son zamanlarda yetişkinlere yönelik piyasada yapım sayısı çok az ve çok nadir çıkmakta... grafik konusunda ne çok güzel nede çok kötü bir seviyede değil ... zaten oynama ve çevre etkileşimi iyi olursa kimsenin grafiğe takılacağını zannetmem bu oyunda tek korkum optimizasyon ve bug sorunu olur buna bakmak lazım...

edit- hata düzeltmesi

optimizasyon çok iyi.bi tek silah alırken bilgisayara girince bi düşme oluyor bi de oyunda ara ara anlık 1 saniyelik takılma oluyor.onun harici hep 60 da.vsync kapasam daha da çıkar kesin
  • Oyun yalnız harbi Alpha. Beta bile değil o derece...
  • bu oyunu çok beklemiştim inşallah hüsranla sonuçlanmaz
  • quote:

quote:

Bu oyun +17 uyarısı taşıdığı için özellikle bekliyorum çıkmasını(PC) çünkü son zamanlarda yetişkinlere yönelik piyasada yapım sayısı çok az ve çok nadir çıkmakta... grafik konusunda ne çok güzel nede çok kötü bir seviyede değil ... zaten oynama ve çevre etkileşimi iyi olursa kimsenin grafiğe takılacağını zannetmem bu oyunda tek korkum optimizasyon ve bug sorunu olur buna bakmak lazım...

edit- hata düzeltmesi

optimizasyon çok iyi.bi tek silah alırken bilgisayara girince bi düşme oluyor bi de oyunda ara ara anlık 1 saniyelik takılma oluyor.onun harici hep 60 da.vsync kapasam daha da çıkar kesin

Optimizasyon iyimi ?? Hocam oyun Unreal 3 motorunu katletmiş. Oynanış berbat animasyonlar berbat kaplamalar daha da berbat.. Neresi iyi anlamadım bunu.. Dikkat edin bu motor ile Batman yapıldı. Mass Effect yapıldı arkadaşlar.. GEOW saymaya gerek yok bile.. Şöyle bir düşününce Obsidian'ın da Kotor'daki başarısını Bioware'in yaptığı ilk oyunun verilerini kullanarak yaptığı kanısına vardım. Başka bir açıklaması yok bu işin. Üstüne Sega'da tuz biber olmuş oh... Yazık ya valla yazık. Açarım Mass Efect'i, Kotor serisini bi daha oynarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 28 Mayıs 2010; 18:23:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

quote:

edit- hata düzeltmesi

Optimizasyon iyimi ?? Hocam oyun Unreal 3 motorunu katletmiş. Oynanış berbat animasyonlar berbat kaplamalar daha da berbat.. Neresi iyi anlamadım bunu.. Dikkat edin bu motor ile Batman yapıldı. Mass Effect yapıldı arkadaşlar.. GEOW saymaya gerek yok bile.. Şöyle bir düşününce Obsidian'ın da Kotor'daki başarısını Bioware'in yaptığı ilk oyunun verilerini kullanarak yaptığı kanısına vardım. Başka bir açıklaması yok bu işin. Üstüne Sega'da tuz biber olmuş oh... Yazık ya valla yazık. Açarım Mass Efect'i, Kotor serisini bi daha oynarım..

tamam kaplamalar,görüntü falan iyi değil.onda ben de hak veriyorum.ben sadece oynanış açısından hiç takılma olmuyor diye dedim zaten.yoksa tabi oyun motorunun performansı kullanılmamış.ama bunlara pek dikkat etmeden oynayınca oyun sarıyor bence.tabi bunun yanında harika grafikler olsaydı süper olurdu.

• Fos çıktığına üzüldüm ya, peh...
  • Kötü çıkmasına sevindiğim ender oyunlardan. Neden derseniz saçma salak Obsidian firmasını sonuna götüren oyun olur inşallah. Berbat bir yapımcı, işleri sadece var olan oyunlara ek paket yapmak ya da aynı motorlarla aynı oyunun farklı hikayelisini yapmak olan bir firma nasıl olur da böyle havalara girer anlamıyordum.

Beter olsunlar, iyi olanları Bioware`e filan geçsin kötüleri de başka iş bulsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Oyun yalnız harbi Alpha. Beta bile değil o derece...

İsminde hayır yok hakikaten
  • Bir de o kadar ertelediler ertelediler sanki şaheser yaratmak için uğraştılar bu arada Karakterin içine kalas girmiş kollar kısmi felçli biraz hareket edebiliyo silah ele yapışık tutkalla karşıda düşman değil ördek var kızdırınca gagalıyo anca... Allah bin belanı versin Obsidian bu ne Fallout'un gözünü seveyim
  • çöp çıktı demek indirmeye niyetlenmiştim
  • Ana karakterin tipi de salak gibi olmuş.
  • quote:

Gece gece iyi guldum bu yoruma !!! harbiden alpha beta bile olamayacak kadar kotu .....
  • quote:

Bu serinin 3.sünden umutluyum.Bundan sonra "Beta Protocol" çıkar, daha sonra "Protocol". Onda iş olur büyük ihtimal.
  • o kadar muhabbetini yaptılar bu oyunun harbiden fos mu yaw...
    indirmesek mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegan

quote:

Bu serinin 3.sünden umutluyum.Bundan sonra "Beta Protocol" çıkar, daha sonra "Protocol". Onda iş olur büyük ihtimal.

Charlie Protocol, Delta Protocol var daha.
  • Bu oyuna bakınca Mass Effecti daha da çok sevdim. Red Dead bitsin bi daha oynayacam. Demek ki yapılıyormuş demeleri lazım Obsidianın..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.