Şimdi Ara

Alper POTUK Fenerbahçe'de. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden resmi bir aciklama yok yonetim tarafindan?

Fenerbahçe S.K
  • konu nerden nereye geldi arkadaş yav

Böyle Konu Dışı'ndaki muhabbetleri buraya taşımayı sevmem ama insanın sorası geliyor harbiden, küçükken topun Alperlerin inşaatına mı kaçtı diye. Kıskanılacak bir transfer olsa anlarım, oyuncuyu elinizden almış olsak anlarım, ortada sizinle alakalı birşey yok ama profilinden bakınca son 28 mesajının 26'sı Alper Potuk hakkında, hem de bir konu değil birkaç farklı konu, konuların hepsinde de " Fenerbahçe bu adamı oynatmaz çürür gider " teması, başka birşey yok.

1.Alper oynatılsın veya oynatılmasın, seni bu kadar kederlendiren, her konuya yazmana neden olacak şey nedir, bi açıkla da biz de rahatlayalım sen de rahatla.
    2.Aykut Kocaman'la birebir görüşme mi yaptın, bu görüşmede hoca sana " aldım ama oynatmayacağım, merak etme Hicks" mi dedi, bu heyecana neden olan bu mu?
    3.Senin gibi 20 yaşındaki futbolculara "tecrübesiz ya, oynatılmaz" diye bakan bir zihniyet yüzünden 75 milyonluk ülkeden çıkan doğru düzgün futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor, bu çıkan futbolcuların da yarısı Almanya'dan çıkıyor, birisi bana birşey öğretirse minnet duyarım demişsin, konuya bakış açın yanlış, bu vesileyle düzeltirsin diye umuyorum.

Not:Teşekkür etmene gerek yok, konularda gereksiz yere muhabbeti uzatacak, okurken şekilden şekle girdiğimiz uzun alıntı kutucuklarına neden olma yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

@Hicks,

Böyle Konu Dışı'ndaki muhabbetleri buraya taşımayı sevmem ama insanın sorası geliyor harbiden, küçükken topun Alperlerin inşaatına mı kaçtı diye. Kıskanılacak bir transfer olsa anlarım, oyuncuyu elinizden almış olsak anlarım, ortada sizinle alakalı birşey yok ama profilinden bakınca son 28 mesajının 26'sı Alper Potuk hakkında, hem de bir konu değil birkaç farklı konu, konuların hepsinde de " Fenerbahçe bu adamı oynatmaz çürür gider " teması, başka birşey yok.

1.Alper oynatılsın veya oynatılmasın, seni bu kadar kederlendiren, her konuya yazmana neden olacak şey nedir, bi açıkla da biz de rahatlayalım sen de rahatla.
    2.Aykut Kocaman'la birebir görüşme mi yaptın, bu görüşmede hoca sana " aldım ama oynatmayacağım, merak etme Hicks" mi dedi, bu heyecana neden olan bu mu?
    3.Senin gibi 20 yaşındaki futbolculara "tecrübesiz ya, oynatılmaz" diye bakan bir zihniyet yüzünden 75 milyonluk ülkeden çıkan doğru düzgün futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor, bu çıkan futbolcuların da yarısı Almanya'dan çıkıyor, birisi bana birşey öğretirse minnet duyarım demişsin, konuya bakış açın yanlış, bu vesileyle düzeltirsin diye umuyorum.

Not:Teşekkür etmene gerek yok, konularda gereksiz yere muhabbeti uzatacak, okurken şekilden şekle girdiğimiz uzun alıntı kutucuklarına neden olma yeter.

Ilk cumlenizden sonra samimiyetinize guvenmiyorum. Sevmiyorsaniz yapmasaydiniz...

Anti-parantez; Alper hakkinda en ufak bir sey sarfetmedim, benim savundugum sey bambaska. Alper'in yeteneklerini falan tartismiyorum, FB'ye hayirli ugurlu olsun. Umarim bahsedildigi gibi bir yildiz olur ama ben diyorumki bu 3 seneden once olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

@Hicks,

Ilk cumlenizden sonra samimiyetinize guvenmiyorum. Sevmiyorsaniz yapmasaydiniz...

Anti-parantez; Alper hakkinda en ufak bir sey sarfetmedim, benim savundugum sey bambaska. Alper'in yeteneklerini falan tartismiyorum, FB'ye hayirli ugurlu olsun. Umarim bahsedildigi gibi bir yildiz olur ama ben diyorumki bu 3 seneden once olmaz...

Ben de diyorum ki, bu söylediklerinin dayanağı ne? Alex'in 6-7 sene Fenerbahçe'de oynayacağını, Quaresma' nın,Melo' nun o kadar düştükten sonra tekrar toparlanacağını, Burak Yılmaz' ın o kadar takım dolaştıktan sonra yarım sezonda 16 gol atabilecek biri olacağını kim biliyordu? Konuya en uygun örneğe gelirsek, yarın milyona Hacettepe den gelen, hangi mevkide oynadığı bile uan bilinmeyen Gökhan' ın yıldız olacağını kim biliyordu, sen biliyor muydun örneğin? Gökhan geldiğinde Alper' in 5 te 1 i kadar dahi konuşmamıştı ama sahaya çıktı ve kendini gösterdi, o potansiyele sahip olduğunu daha Fenerbahce ye gelmeden önce gösteren Alperin engeli ne acaba? Bence böyle bir engel yok, engel o kalıplaşmış düşünceden ileri geliyor tamamiyle, yoksa daha sahaya çıkmadan futbolcunun geleceğini tayin etmek pek akıllıca bir iş değil.

• Verdiginiz orneklerin benim soylediklerimle ilgisi yok, profesyonel olarak sadece 60-70 mac oynamis 20 yasinda bir gencten bahsediyorum ben... Benim dusuncem bu, dedigim gibi 23-24 yasinda konusulmasi gerekir bunlarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • ne alpermiş arkadaş.. çok paraymış riske giremezmişiz.. sizene sizin cebinizdenmi çıkıyor.. züğürt olayı.. aykut hoca bilmiyordu bunları düşünemedi koskoca fenerbahçe yönetimi.. aykut hoca oldugundan beri hep yeterli transferler yaptı ve genç(özellikle burası önemli) alper 20 yaşında, stoch 22, caner 23, dia 24, serdar kesimal 22.. en azından alperi alarak riski değecek bir oyuncuyu aldık.. gidinde kendi oyuncularınızı sorgulayın.. konunun içine edilmiş

Orijinalden alıntı: Hicks

Verdiginiz orneklerin benim soylediklerimle ilgisi yok, profesyonel olarak sadece 60-70 mac oynamis 20 yasinda bir gencten bahsediyorum ben... Benim dusuncem bu, dedigim gibi 23-24 yasinda konusulmasi gerekir bunlarin.

Alakası yok demek örneklerin

Gökhan Gönül dediğin futbolcu söylediğin o 70 maça bile çıkmamış, onu nasıl yapacağız?

tr.wikipedia.org/wiki/Gökhan_Gönül
  • hayırlı uğurlu olsun umarım başaırlı olur ama bence silinip gidecek!!!
    ”Aynı görüntüler tekrar oynuyor.Arka sırada onları izliyorum..Bellek denen pis, arızalı sinemada.Geçmişin köşelerine, hatta gölgeli, karamsar köşelerine bile geri döneceğim...Çünkü oralarda sen varsın.Dayanmaya; gittiğini artık orada olmadığını bildiğim halde bir şeye tutunmaya çalışıyorum. Sana.Sevdiğime.Gittin, hiçbir şey bunu değiştirmeyecek.Elimden sadece hatırladığım her şeyi toplayıp, öbür işe yaramaz anılarla çekmeceye kaldırmak...Ve devam etmek geliyor.
    Devam etmen gerek.Hepimiz devam etmeliyiz.Böyle hayatta kallırız. Amacımız bu.” -
    V
  • 12,5 m tl iyi para...

METİN olun, CAN'ınızla oynayın, HAKKI'nızla kazanın!
  • Konu nerelerden nerelere gelmiş.
    Hadi Fenerbahçe taraftarı eleştirir çok para, yaşı genç vs. diye ama diğer takım taraflarına ne oluyor onu anlamadım.
    Para onların cebinden mi çıkıyor nedir?
    Bazıları da eski transferlerimizi örnek vermiş. İlhan PARLAK'mış, Gökhan EMRECİKSİN'miş vs. vs. Yahu adama sorarlar kardeşim sen dönüp kendi transferlerine baktın mı diye.
    Dinime söven müslüman olsa misali atıp tutuyorlar habire...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.