Şimdi Ara

Alper POTUK Fenerbahçe'de.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @ @ArslanCumhur @chemedya Dostlar Eskişehir yönetimi bugün Ersun Yanal'a Alper'i Fenerbahçe'ye verdiklerini söylemiş.

chemedya Ahmet Ercanlar
    Alper Potuk'u @SedatKaya_1 yazmış. O yazdıysa zaten doğrudur.

Galatasaray'lılar içinde var duyumu

SedatKaya_1 SEDAT KAYA
    Ek bilgi: Riera'yı Dinamo istiyor, Fatih hoca onay verdi, pazarlık sürüyor.Bu arada Servet'e de talip var.

• Resmi aciklama gelmeden konu acmak anlamsiz, diger konuda konusuyoruz zaten.
  • Bende bu konuyu açmayı düşündüm ama patlar filan diye acmadım. Umarım doğrudur. Alper fb ye gelmek istemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı veren düdüğü çalar.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bende bu konuyu açmayı düşündüm ama patlar filan diye acmadım. Umarım doğrudur. Alper fb ye gelmek istemiş.

http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/alper-potuktan-f-bahce-aciklamasiSXHBQ261534SXQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: phob0ss

quote:

Bende bu konuyu açmayı düşündüm ama patlar filan diye acmadım. Umarım doğrudur. Alper fb ye gelmek istemiş.

http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/alper-potuktan-f-bahce-aciklamasiSXHBQ261534SXQ

Bende bu haberi gördüm diye konuyu acmadım. Twitterdaki gazetecilerin ifadesi Potuk gelmek istiyor seklinde onu anlatmak istedim. bende sade bir vatandaşım:))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Gecenin bir yarısı telefondaki gazeteciye "Hee Fenere gidiyom" demesini mi bekliyordunuz?

• quote:

quote:

Kendim anlaştım diyemez, çünkü önce yasal prosedürleri takip etmeli kulüpler ve oyuncular. Eskişehirspor Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmiş, Ersun Yanal takas için oyuncu teklifinde bulunacak ve transfer bir aksilik çıkmazsa gerçekleşecek. Alper gibi yetenekli genç bir orta saha oyuncusunu da Fenerbahçemizde izlemiş olacağız inşallah. Umarım faydalı olur.

• böyle birşey yok.allah belasını versin bu yönetimin halil ünalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

böyle birşey yok.allah belasını versin bu yönetimin halil ünalın.

Cidden böyle iyi giden bir takımın önce teknik direktörünü sonra da büyük olasılıkla Alper ve Erkan gibi iki önemli oyuncusunu kaybedecek olması yazık.
  • quote:

sorun tam olarak nedir hocam maddi kriz mi ?
  • Hergun kume dusecek dendi, yoneticilerimize ve baskana basin tarafindan yogun linc girisimleri yapildi, rok baransu gibi cemaatin adamlari kanal kanal cikti, sampiyonlar ligi hakkimiz elimizden alindi, butun medya bir anda hakim oldu yargiladi ama bu camiayi hic bir sey yikamaz guzel haberler bir bir geliyor ve gelmeye devam edecek İslam Cupi'nin sozunun ne anlama geldigini herkes bilsin.
  • Alper, Ozgur net olarak bilinen eger bu ikisi gerceklesir ve denildigi gibi 2 onemli isim alinirsa bu diger takimlar icinde dezavantaj olur dusunsene dusecek denilen takima tam 4 transfer ve ici bos olmayan transferler. Ne garip bi durum. Buyuksun Fenerbahce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Skibbe bence ülkesine dönmek istedi, kaldıki Avrupalılar İstanbul dışındaki şehirlerimizde fazla uzun yaşayamıyor. Berlin hem birinci ligde hemde iyi bir şehir. Ha bencede don değiştirir gibi takım değiştirmekle hata yapıyor Skibbe ama neyse.

Alperi satmalarıda bence mantıklı, Türkiyeden yerli bir oyuncuya 4-5 Milyondan fazla kimse vermez, üstüne 1 oyuncu vermişiz. Alperin önümüzdeki yıl bu parayı edip etmeyeceği muallak. (Cenk geçen sene 10M€ idi, şimdi 3 desen kimse dönüp bakmaz.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Skibbe bence ülkesine dönmek istedi, kaldıki Avrupalılar İstanbul dışındaki şehirlerimizde fazla uzun yaşayamıyor. Berlin hem birinci ligde hemde iyi bir şehir. Ha bencede don değiştirir gibi takım değiştirmekle hata yapıyor Skibbe ama neyse.

Alperi satmalarıda bence mantıklı, Türkiyeden yerli bir oyuncuya 4-5 Milyondan fazla kimse vermez, üstüne 1 oyuncu vermişiz. Alperin önümüzdeki yıl bu parayı edip etmeyeceği muallak. (Cenk geçen sene 10M€ idi, şimdi 3 desen kimse dönüp bakmaz.)

bunları bende tahmin ediyordum da hocam bence bu işte daha derin bir şeyler var
    anlam veremiyorum bu duruma gerçekten

• Bu adamın bonservisi 10 milyon euro (o kadar etmez ama Es-Es'in istediği bu). O yüzden boşa ümitlenmeyin.
  • halil ünalın yalanları yaz ya bitmiyor buraya yazıyorum 10 milyon istiyorum diyorum en fazla 3 e satarlar 3 e böyle oyuncu bedava
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.