Şimdi Ara

Alper POTUK Fenerbahçe'de. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 21

quote:

Orijinalden alıntı: sakin-adam

ha bide olayın alper potuk boyutu var, Özer hurmacı , sezer öztürk, kemal aslan, ali bilgin, abdulkadir kayalı, gökhan emreciksin, olcan adın.... tanıdık geliyormu sana sevgili alper? eskişehir açısından bakın yanlışmıyım fenerbahçeli arkadaşlar?

Arkadaşın endişelerine katılıyorum.Bizim takım kullanamasada başkası almasın diye alıp bekletiyor galiba yerli futbolcuları.O kadar çok ki tutturamayan.Türk futbolu adına yazık.

Yanlış düşünüyosun bence.

En basitinden Serdar örneği var karşımızda.

Alper de takıma katkısını yapacak inşallah.

Temennim futbolcunun tutması tabiki.
    Ama söylediğimiz de bir durum tesbiti.İnşaallah tutar.

• dun beyaz tvde ve golu ızlerken moderator yabancı sınırı kalkmazsa böyle adamlar 5milyona satılır dedi
    Çokta doğru söyledi
    5milyon nerde Alper potuk nerde
    sadece alperde değil Ulkemizde değerinin çok üstünde satılıyor futbolcular
    avrupaya satmaya kalksan 2.5mılyon verirlerse öpte başına koy

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

in şahin we trust

Alper POTUK Fenerbahçe'de.

ulan bildiğin amale şu tipe bak

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Bilica gidiyordan sonrasını okumadım

sonrasını okusaydın gitmediğini anlardın

• Ya 5m derdinde değilim bilica gitmiş mi ondan haber verin..

Orijinalden alıntı: sawgiray

Ya 5m derdinde değilim bilica gitmiş mi ondan haber verin..

futbolcu vermiyoruz malesef

serdar+yobo+bekir
    varken zaten forma şansı bulamaz sezon sonu da zaten gidecek ee neden bu kadar dert yapıyorsunuz ki ?

Orijinalden alıntı: 26birkan

Hani gerçekten bazen anlamakta zorluk çekiyorum yada anlamamakta direniyorum türk futbolunu futbolcusunu, para herşeye kadir midir? 5 miyon euroya sen geleceğini, gelecek vaadededn 20 yaşındaki altyapıdan binbir güçlükle çıkardığın (ki bunun bir önceki faruk bayardı) futbolcunu, hani şuan takımın lokomotifi olan takımı alıp götüren o futbolcunu satıyorsun. Evet sen resmen satıyorsun! hani takıma 2 transfer yapayım bi sağlam kaleci ile bi sağlam forvet alayım demiyorsunda sen takımın orta sahasındaki geleceği satıyorsun... pes doğrusu, yıllardır özlemini duyduğumuz avrupaya belkide yarım sezon kalmışken hemde...
    ha bide olayın alper potuk boyutu var, Özer hurmacı , sezer öztürk, kemal aslan, ali bilgin, abdulkadir kayalı, gökhan emreciksin, olcan adın.... tanıdık geliyormu sana sevgili alper? eskişehir açısından bakın yanlışmıyım fenerbahçeli arkadaşlar?

Veysel Sarı-Alper Potuk ikilisi Eskişehirsporu 10yıl götürürdü.
    Bu kadar iyi iki gençten birisini 5Milyon Euro uğruna satmakta nedir Allah aşkına???

Bir ikincisi Eskişehir'in şu istanbul takımlarıyla yarışması gerekirken, en iyi oyuncusunu onlara vermesi nedir ki?
    Sen 4. sıradasın. Liderle aranda 7 puan fark var. Sezon sonunda play-off'a kalma şansın çok yüksek.
    Bırak adam satmayı, kadroya takviye yapman gerekirken gidip en iyi oyuncunu satıp resmen teslim bayrağı çekiyorsun.

Şu iş bilmeyen yöneticiler insanı kahrediyor.

Fenerlilere boşuna seslenme, Seni anca ben anlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

Hani gerçekten bazen anlamakta zorluk çekiyorum yada anlamamakta direniyorum türk futbolunu futbolcusunu, para herşeye kadir midir? 5 miyon euroya sen geleceğini, gelecek vaadededn 20 yaşındaki altyapıdan binbir güçlükle çıkardığın (ki bunun bir önceki faruk bayardı) futbolcunu, hani şuan takımın lokomotifi olan takımı alıp götüren o futbolcunu satıyorsun. Evet sen resmen satıyorsun! hani takıma 2 transfer yapayım bi sağlam kaleci ile bi sağlam forvet alayım demiyorsunda sen takımın orta sahasındaki geleceği satıyorsun... pes doğrusu, yıllardır özlemini duyduğumuz avrupaya belkide yarım sezon kalmışken hemde...

Veysel Sarı-Alper Potuk ikilisi Eskişehirsporu 10yıl götürürdü.
    Bu kadar iyi iki gençten birisini 5Milyon Euro uğruna satmakta nedir Allah aşkına???

Bir ikincisi Eskişehir'in şu istanbul takımlarıyla yarışması gerekirken, en iyi oyuncusunu onlara vermesi nedir ki?
    Sen 4. sıradasın. Liderle aranda 7 puan fark var. Sezon sonunda play-off'a kalma şansın çok yüksek.
    Bırak adam satmayı, kadroya takviye yapman gerekirken gidip en iyi oyuncunu satıp resmen teslim bayrağı çekiyorsun.

Şu iş bilmeyen yöneticiler insanı kahrediyor.

Fenerlilere boşuna seslenme, Seni anca ben anlarım.

alperi sattılarsa zaten kalamazlar trabzon gelir gibi duruyor playoff oynucak takımların arasına

• Alper yola cikiyor, Istanbul'a gidiyor. Ayrica GS-TS-BJK den de teklif gelmis ama Fenerbhce'ye gitmek istemis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -ALA-

Alper yola cikiyor, Istanbul'a gidiyor. Ayrica GS-TS-BJK den de teklif gelmis ama Fenerbhce'ye gitmek istemis.

GS oylesıne sormustur kac para dıye Selcuk ve Melo gıbı adamlar varken Alper e 5m€ vermeyiz

Orijinalden alıntı: dore2006

quote:

Alper yola cikiyor, Istanbul'a gidiyor. Ayrica GS-TS-BJK den de teklif gelmis ama Fenerbhce'ye gitmek istemis.

GS oylesıne sormustur kac para dıye Selcuk ve Melo gıbı adamlar varken Alper e 5m€ vermeyiz

Belki sizinkiler Melo'yu satın almayacak?
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: dore2006

quote:

Belki sizinkiler Melo'yu satın almayacak?

fatih terim olduğu sürece bonservisini alamazlar adam herkese pahalı diyip geri çeviriyor halbuki podolski,reyes falan geliyordu fatih terim maliyetli diye istememişler sonrada gidip riera'yı aldılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Trabzonspor daha iyi bir teklif vermiş Eskişehirspor'a ama Alper Fenerbahçe'de oynamak istediğini söylemiş yönetimine.

Kocaman Umutlarımızın Sahibisin!
  • Yazik etmis kendisine. Gokhan gonulden sonra fenerbahcenin transfer ettigi butun "gelecek vaadeden, genc, yetenekli" turkler kurudu gitti. Gokhan emreciksin, ilhan parlak, sezer badur vesaire vesaire. Bu sene 2 macta oynadiktan sonra gelecek sene bir anadolu takimina kiralanir bitti gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Yazik etmis kendisine. Gokhan gonulden sonra fenerbahcenin transfer ettigi butun "gelecek vaadeden, genc, yetenekli" turkler kurudu gitti. Gokhan emreciksin, ilhan parlak, sezer badur vesaire vesaire. Bu sene 2 macta oynadiktan sonra gelecek sene bir anadolu takimina kiralanir bitti gitti.

Bu takımda Aykut Kocaman olduğu sürece, biz rahatsak size ne oluyor anlamıyorum? Alper'in ilk 1-2 maç haricinde ilk 11'de başlayacağını düşünüyorum
    AMD Ryzen 5 3600 + Scythe Fuma 2 | MSI B450 Tomahawk MAX | Sapphire Nitro+ 5700 XT 8gb | G.SKill Trident Z Neo 8x2gb ddr4 3600 mhz CL16 | LG 27GL850-B 27" UltraGear QHD 144hz Nano IPS HDR10 1ms | Samsung 970 Evo Plus | Cooler Master MB511 650w 80+| Plantronics RIG 500 PRO 50mm | Corsair K68 | SteelSeries Rival 710 | SteelSeries Qck Heavy Large
  • quote:

Yazik etmis kendisine. Gokhan gonulden sonra fenerbahcenin transfer ettigi butun "gelecek vaadeden, genc, yetenekli" turkler kurudu gitti. Gokhan emreciksin, ilhan parlak, sezer badur vesaire vesaire. Bu sene 2 macta oynadiktan sonra gelecek sene bir anadolu takimina kiralanir bitti gitti.

sezer badur

Kocaman Umutlarımızın Sahibisin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

quote:

sezer badur

Konuşsunlar boşver. Serdar Kesimal örneği var bu seneden. Mehmet Topuz örneği var 2 sene öncesinden. Gökhan Gönül örneği var senelerdir. Eğer sen takıma birşeyler takabilecek seviyedeysen yitip gitmezsin. İlhan Parlak Karabükte şu anda. Kaç gol attı? Biz sattık messi mi oldu arkadaş adam? Gökhan Emreciksin bizdeyken ne yaptı sonra ne yaptı ? Sezer Badur Saraçoğlunun önünden geçti mi neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum dostum. Sezer Öztürk dersen dur hele bi soluklan yeğen derim. 6 ay anca oldu alalı ve daha bitirdiniz adamı diyecek pozisyonda değil. Arada sırada giriyor oynuyor işte. Alex varken Sezeri mi oynatalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

quote:

sezer badur

Konuşsunlar boşver. Serdar Kesimal örneği var bu seneden. Mehmet Topuz örneği var 2 sene öncesinden. Gökhan Gönül örneği var senelerdir. Eğer sen takıma birşeyler takabilecek seviyedeysen yitip gitmezsin. İlhan Parlak Karabükte şu anda. Kaç gol attı? Biz sattık messi mi oldu arkadaş adam? Gökhan Emreciksin bizdeyken ne yaptı sonra ne yaptı ? Sezer Badur Saraçoğlunun önünden geçti mi neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum dostum. Sezer Öztürk dersen dur hele bi soluklan yeğen derim. 6 ay anca oldu alalı ve daha bitirdiniz adamı diyecek pozisyonda değil. Arada sırada giriyor oynuyor işte. Alex varken Sezeri mi oynatalım?

güzel cevap vermişsin kanka

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.