Şimdi Ara

Alper POTUK Fenerbahçe'de. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: John Locke

Biz niye bu adamla ilgileniyoruz onu anlamadım? Kadro orta saha dolu zaten. Üstelik daha Yekta gelecek. Sakatlanmadan önce müthiş oynuyordu.

Ya da fiyat artırmak için ortalık kızıştırıyorlar.

Bence alper ceyhun gülselamdan daha yetenekli ve takıma daha fazla katkı sağlayabilecek bir oyuncu.Ceyhun yerine alperi alsaydınız sene başında daha iyi olurdu sizin için.

Ceyhun'dan daha iyidir tabi ama Ceyhun bile bu sezon toplam 27 dk. oynayabilmiş bizde. Daha Yekta var, Engin var. Hadi beleş olsa tamam derdim ama bize hakkaten çok gereksiz şu anda.
  • quote:

quote:

quote:

Biz niye bu adamla ilgileniyoruz onu anlamadım? Kadro orta saha dolu zaten. Üstelik daha Yekta gelecek. Sakatlanmadan önce müthiş oynuyordu.

Bence alper ceyhun gülselamdan daha yetenekli ve takıma daha fazla katkı sağlayabilecek bir oyuncu.Ceyhun yerine alperi alsaydınız sene başında daha iyi olurdu sizin için.

Ceyhun'dan daha iyidir tabi ama Ceyhun bile bu sezon toplam 27 dk. oynayabilmiş bizde. Daha Yekta var, Engin var. Hadi beleş olsa tamam derdim ama bize hakkaten çok gereksiz şu anda.

Şuan tabiki öyle.Siz ceyhun için ts ye para ödediniz mi ? Eğer ödediyseniz biraz daha koyulup(ne de olsa para balya ile ) alper alınabilirdi.Ama para ödemeden aldıysanız ceyhunu o zaman başka.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan tabiki öyle.Siz ceyhun için ts ye para ödediniz mi ? Eğer ödediyseniz biraz daha koyulup(ne de olsa para balya ile ) alper alınabilirdi.Ama para ödemeden aldıysanız ceyhunu o zaman başka.

Ceyhun icin bonservis bedeli odenmedi...

• Alper Fenerbahçeli olmasaydı para açısından gs tercih edebilirdi ki resmi açıklama gelmeden tam birşey diyemem.
  • gerçek eskişehirsporlu ve gerçek fenarbehçeli arkadaşlar eminim ki fenerbahçe-halil ünal ,fenerbahçe-zafer tüzün yakınlığından rahatsızız.halil ünalı göndermek bizim görevimiz oldu artık fenerbahçeli arkadaşlardanda destek bekliyoruz ismimizin butür şeylerle karalanmasına göz yumamayız.
  • ben şuraya takıldım,umarım gerçekleşir

quote:

SedatKaya_1 SEDAT KAYA
    Ek bilgi: Riera'yı Dinamo istiyor, Fatih hoca onay verdi, pazarlık sürüyor.Bu arada Servet'e de talip var.
  • Bahsedilen rakam -5 milyon euro- doğruysa fazla. Uygun olan 3, 500 de bizden 3.5 milyon euro'dur. Bu rakamlara geliyorsa buyursun gelsin derim, yok kulüp hisselerinin yarısı, stadın tapusu, riva'ya ortaklık vs. isteniyorsa kalsın, gerek yok. Kaldı ki bizde Melo ve Selçuk oynuyor o bölgede. + idareten Ceyhun, Engin, şu an sakat olan Yekta var. Ha yalan yok, Alper'i isterim takımda, daha önce de yazdım. Ama bahsedilen rakamlar fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: Cris

quote:

Bu adamın bonservisi 10 milyon euro (o kadar etmez ama Es-Es'in istediği bu). O yüzden boşa ümitlenmeyin.

4+Bilica'ya iş bitti. Bi de Berk Elitez kiralık verilecekmiş

Siz bu adamı Alex'in yerine mi hazırlayacaksınız? Çünkü şuan ki kadronuza bakıldığında en kalabalık yer orta saha. Sezer bile daha tek maç oynamadı. O da Alex'in veliahtı diye alınmıştı hatırlarsın. Fener'in bence 1 yerli 1 yabancı golcü ve sol bek alması lazım.

Sol bek mi sene başından beri sırıtmayan tek mevkimize mi

Ziegler kiralık seneye olmayacak belki de, satış opsiyonu yok çünkü. O yüzden acil bir sol bek lazım Fenerbahçe'ye.

@@@Mechaniker

İsmail Köybaşı futbolun katilidir. Hiç beğenmem. Beşiktaş gibi bir takımda oynaması bile hata bence. Sol bek olayını yukarıda söylediğim sebepten dolayı belirttim. Ama tabi siz her şeyi sırf nickimin altında Gs amblemi var diye farklı yönlere çekmeye çalıştığınız için diyecek birşey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu adamın bonservisi 10 milyon euro (o kadar etmez ama Es-Es'in istediği bu). O yüzden boşa ümitlenmeyin.

Siz bu adamı Alex'in yerine mi hazırlayacaksınız? Çünkü şuan ki kadronuza bakıldığında en kalabalık yer orta saha. Sezer bile daha tek maç oynamadı. O da Alex'in veliahtı diye alınmıştı hatırlarsın. Fener'in bence 1 yerli 1 yabancı golcü ve sol bek alması lazım.

Ziegler kiralık seneye olmayacak belki de, satış opsiyonu yok çünkü. O yüzden acil bir sol bek lazım Fenerbahçe'ye.

@@@Mechaniker

İsmail Köybaşı futbolun katilidir. Hiç beğenmem. Beşiktaş gibi bir takımda oynaması bile hata bence. Sol bek olayını yukarıda söylediğim sebepten dolayı belirttim. Ama tabi siz her şeyi sırf nickimin altında Gs amblemi var diye farklı yönlere çekmeye çalıştığınız için diyecek birşey yok.

4-5 Milyon Euro civarında bir satış opsiyonu var diye hatırlıyorum abi. Ki Ziegler çok mutlu şu an kalmak istiyorsa tıpkı geçen seneki Yobo gibi kalır bence.

• quote:

4-5 Milyon Euro civarında bir satış opsiyonu var diye hatırlıyorum abi. Ki Ziegler çok mutlu şu an kalmak istiyorsa tıpkı geçen seneki Yobo gibi kalır bence.

Hacı Ziegler'in opsiyonu yok diye biliyorum. Resmi sitenizden de baktım satış opsiyonu ile ilgili bir ibare yok.

Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye bildirilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Juventus kulübü oyuncusu Reto Ziegler in 2011-2012 sezonunda kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Juventus Kulübüne 600.000 euro kiralama bedeli, Reto Ziegler'e ise 2011-2012 sezonu için 2.000.000 euro garanti ücret ödenecektir" denildi.

Bu da KAP bildirimi hacı.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168823

• Prensip olarak Ziegler'in opsiyonu bizde.
  • Uğur Boral gitmesin biryere
  • Ben 2-3 hafta önceki Bursa- Eskişehir maçına gitmiştim, 6 numaraydı sanırım Alperi izledim çok beğenmiştim. O maçta AMF gibi oynamıştı ama, çalım yeteneği çok iyi ve çok hızlı ama ara pas yeteneği yok sanki Alex gibi. Bence çok iyi bir transfer olur ama bizde zaten Sezer yok muydu ?
  • quote:

quote:

Hacı Ziegler'in opsiyonu yok diye biliyorum. Resmi sitenizden de baktım satış opsiyonu ile ilgili bir ibare yok.

Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye bildirilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Juventus kulübü oyuncusu Reto Ziegler in 2011-2012 sezonunda kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Juventus Kulübüne 600.000 euro kiralama bedeli, Reto Ziegler'e ise 2011-2012 sezonu için 2.000.000 euro garanti ücret ödenecektir" denildi.

Bu da KAP bildirimi hacı.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168823

Hmm haklısın abi yokmuş. Ama dediğim gibi yani Ziegler Juve için önemli bi adam değil yani olsa zaten Haziranda bedavaya aldığı adamı Eylülde kiralamazdı. Zaten Ziegler'in de gönlü varsa kalır gibime geliyor.

• 5milyon arti 2 oyuncu mu? bu genc, bu yasda ne yapti'da boyle deger biciliyo anlamak mumku degil
  • mesajlaırm nedne siliniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris68

5milyon arti 2 oyuncu mu? bu genc, bu yasda ne yapti'da boyle deger biciliyo anlamak mumku degil

Böyle oyuncuları zamanında kapmazsanız ileride 20 milyon € versen bile alamazsın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@@@Mechaniker

Özgür Çek geldi.

• Fenerbahçe Anadolu kulüplerinden aldığı oyunculara verdiği paraları bir toplasak C.Ronaldonun bonservisi çıkar heralde birde oynatsalar yedekten çıkamıyorlar süper yönetiliyor kulüp gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: baris68

5milyon arti 2 oyuncu mu? bu genc, bu yasda ne yapti'da boyle deger biciliyo anlamak mumku degil

Böyle oyuncuları zamanında kapmazsanız ileride 20 milyon € versen bile alamazsın

alper potuk siradan bir genc futbolcu. ben bunun ileride bir yildiz olacgina hic inanmiyom.
    bunu yerine 2-3 daha koyup cok daha iyi bir yabanci alinabilirdi.
    yedek kulubesinde curuyecek bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.