|
Alper Gezeravcı Dünya’ya döndü: Okyanusa iniş yapıldı! (3. sayfa)

-
-
55 milyon dolares ile hadi uzaya gidildi, bunun 2327 katı para bir gecede buhar edildi. o paraya ne oldu?
-
Bir ara uzayda kurulu düzenimiz bir yeğenim deyip gelmeyi iyice uzatır diyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Şubat 2024; 12:9:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun
-
55 milyon doları dünyada çekilen holywood filmine verdik bunu eleştiren bir tane muhalefet partisi bile yok ortada, ülkenin parası çarçur oluyor bu ne saçma bir düzen bizi resmen soydular
-
Gerçekte olsa sahtede olsa giden para 55 milyon usd bu parayı ölümün eşiğinde olan emeklilere vermektense seyahat amaçlı kullanmak anca bunların yapacağı iş gittiğiyle kalacak sorarlarsa biz türklerde uzaya çıktık demek için sadece şaka gibi millet açlıktan kırılıyor umrunda bile değiller.
-
yorumlara bakıyorum kimi uzay turisti diyor kimi emeklilerin parası diyor kimi dünya düz diyor kimi çıkılmadı diyor. Zamanında corona döneminde aşı karşıtlarının yaptığı mitingde teyit org gazetecilerinin yaşadığı olaylar geldi aklıma. Kahvedeki dayılar falan diyoruz da bizde realist dayılar olmuşuz haberimiz yok meğer. Buraya yazan çoğu insan belkide sorsan üniversite mezunudur ama...
Top atarken eğlenmiş midir acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha iyisini chp iktidarında görürsünüz umarım (rüyanızda)
-
Boş işlerden birisi daha!
Siz bakmayın bu trollolololorın hoplayıp zıpladığına.
Piroları iktidar olsaydı şimdi bu Uzay ile ilgili adımları öyle bir ballandıra ballandıra anlatırlardıki bir tarafları düşerdi...
-
Sen emekli maaşlarını 25-30k sananlardansin herhalde ev kiralarının 12-15 bin lira olan ülkede emekli maaşları 10k haberin olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben mantıklı bir cevap bekliyorum, bu adamın uzaya gidip gelmesinin bize ne faydası oldu ya da olacak? bunun cevabını bekliyorum. aksi halde anca salak kandırırlar, cahil kandırırlar. gerçi zaten amaçları o değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 11 Şubat 2024; 14:55:5 > -
turist Alper dönmüş...
-
NIQ eleman acilen Manisa'ya yollanmalı...
-
yuh bir NIQ daha Aya giden ülkesayısı azda olsa gidildi... döüş yolculuğunu çekecek uydu yoksa ne olacaktı?...
-
Ay'a gidildiğine inanana artık kız vermiyorlar adam gelmiş hala ciddi ciddi Ay gidildi yazıyor yazıklar olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X