Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşşlar bende episode 6 the path of light bölümünde takıldım, elimdeki lens ve el fenerini kullanarak duvarı yıktım. ordaki araçla köprüyü kaldırıp karşıya geçtim. mekanızmayı çalıştırınca duvardan demir bir çubuk çıkıyo ama onunla ne yapacağımı çözemedim

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fredycrouger

arkadaşşlar bende episode 6 the path of light bölümünde takıldım, elimdeki lens ve el fenerini kullanarak duvarı yıktım. ordaki araçla köprüyü kaldırıp karşıya geçtim. mekanızmayı çalıştırınca duvardan demir bir çubuk çıkıyo ama onunla ne yapacağımı çözemedim

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....

abi nerdeki duvarı yıktın nasıl yıktın o kısmını biraz aıklaya bilirs misn?

tamam buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 4 Eylül 2008; 12:25:23 >
  • ya birde o aletin kaldırmaya yarayan aletin kaldıracını falan hangı tuşla kombine ediyoruz
  • valla kaldırmaya yarayan bir düğme bulamadım. köprüyüde geri gidip çarpa çarpa kaldırdım
  • forklift'i oraya kadar goturmeniz gerekiyor, duvardan çıkan demir çubugu kullanabilmek için yerdeki büyük parçaya forklift ile kaldırmanız gerekli, ondan sonra demir çubuğu açarsanız yan tarafa geçmek için bir rampa elde etmiş olursunuz

home tuşu forklit'in zavazingosunu yukarı kaldırıyor, end tuşu indiriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

forklift'i oraya kadar goturmeniz gerekiyor, duvardan çıkan demir çubugu kullanabilmek için yerdeki büyük parçaya forklift ile kaldırmanız gerekli, ondan sonra demir çubuğu açarsanız yan tarafa geçmek için bir rampa elde etmiş olursunuz

abi benim laptop ta home la end tuşu yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

forklift'i oraya kadar goturmeniz gerekiyor, duvardan çıkan demir çubugu kullanabilmek için yerdeki büyük parçaya forklift ile kaldırmanız gerekli, ondan sonra demir çubuğu açarsanız yan tarafa geçmek için bir rampa elde etmiş olursunuz

çok sağol dostum, akşam icabına bakıcam
  • xbox'da yıkım gibi gelmişti ama PC'de daha rahat oynadım ve gerçekten konununda hakkını vermek lazım oyun baya sarıyor.. Sırf kontroller açısından değerlendirilmiş gibi geldi bana çoğu büyük sayılacak sitenin değerlendirmesi yazık oldu güzelim oyuna ama bence mutlaka bitirilmesi gereken bir oyun... sonuna kadar dayanın arkadaşlar ve fps kamera açısından şaşmayın...
  • oyunu bu gün buldum en nihayetinde akşam bi bakcam kontrollerden yakınıosunuz..bakalım ben yakınıcammı
  • Emin ol yakınacaksın
    Ama oyun sarıyor.
  • ya bi yere geldim hava böyle blur cinsinden yaşlaşamıyoum gözlerimi kapatınca onun çeverini saran bişi var onu delip nasıl çeçicem ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

quote:

beyler oyunun son bölümünde şu spectral view olayını bitirdim haritada işeretli yere gittim ama ne yapacağım hiç bilmiyorum bariyer var üstünden bomba atıyorum ama nereye atacağım? atıp patlatıyorum hiçbirşey olmuyor

yardım edecek kimse yok muuuuuuu....
    %100 spectral view var ama işaretli kısımda neyi? nereyi? vuracağız bi yardım edin

"x" blok bölgeyi göre biliyon mu
    patlıyı hazırla yapiştirici ekle kalenın orası ise atacagın yer görürüsün yaratık ortala

• quote:

Orjinalden alıntı: meydey45

quote:

quote:

beyler oyunun son bölümünde şu spectral view olayını bitirdim haritada işeretli yere gittim ama ne yapacağım hiç bilmiyorum bariyer var üstünden bomba atıyorum ama nereye atacağım? atıp patlatıyorum hiçbirşey olmuyor

yardım edecek kimse yok muuuuuuu....
    %100 spectral view var ama işaretli kısımda neyi? nereyi? vuracağız bi yardım edin

"x" blok bölgeyi göre biliyon mu
    patlıyı hazırla yapiştirici ekle kalenın orası ise atacagın yer görürüsün yaratık ortala

hocam saol ama hallettim bile oyunuda bitirdim tadı damağımda kaldı sonunda o uçan büyük yaratık gelir demiştim gelmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: troy

ya bi yere geldim hava böyle blur cinsinden yaşlaşamıyoum gözlerimi kapatınca onun çeverini saran bişi var onu delip nasıl çeçicem ?

abi x le görüyorum ama nasıl geçicem ya
  • Grafikler müthiş. İnceleme için sağol konuyu açan arkadaşım.
  • Yahu bir önceki sayfaya bakın! Verdim o kalkanın cevabını! Spectral vision'ı 75 yapmanız lazım!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Yahu bir önceki sayfaya bakın! Verdim o kalkanın cevabını! Spectral vision'ı 75 yapmanız lazım!

onu nasıl yapıcam nese bakım bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Yahu bir önceki sayfaya bakın! Verdim o kalkanın cevabını! Spectral vision'ı 75 yapmanız lazım!

onu nasıl yapıcam nese bakım bi

abi baktım sayfalara ama göremedim o dedii şeyi spectral visinu nasıl 75 yapıccz
  • up
  • Spectral vision nasıl yapıcz arkadaşlar ya yapamıyorum kaldım böyle burdan cevap bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.