Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
61.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taxi ile dışarıya çıktım dışarıda pc kilitlenmeye başladı
    Ayrıca oyun arada bir takılıyor, mesela taxi ile dışarıya çıkarken 3-5 saniye kadar takılıyor sonra normale dönüyor. Normal şartlarda fps gayet iyi.
    Bir de unutmadan söyleyeyim çok fazla bug var, özellikle fizik hataları
  • quote:

Orjinalden alıntı: £mre

Binadan Çıktıktan Sonra Arabayla Gidiyoruz .En Son Alışveriş Merkezine Geliyoryum Orada Takılıyorum Camdan Dışarıda Çıkılmıyor

Merdivenlerden yukarı çıkıp atlaman gerekli

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

Orjinalden alıntı: DivingDeep

oyunu aldım, kontroller gerçekten zormuş, şu üstümüze zıplayan yaratıkları bir türlü öldüremedim

bu gecelik bu kadar sinir harbi yeter

oyunu istanbulda nereden aldın hocam

Tüm d&r'larda mevcut, gerçi ben malum yollardan aldım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: £mre

Binadan Çıktıktan Sonra Arabayla Gidiyoruz .En Son Alışveriş Merkezine Geliyoryum Orada Takılıyorum Camdan Dışarıda Çıkılmıyor

Merdivenlerden yukarı çıkıp atlaman gerekli

quote:

Orjinalden alıntı: heman_

quote:

oyunu aldım, kontroller gerçekten zormuş, şu üstümüze zıplayan yaratıkları bir türlü öldüremedim

bu gecelik bu kadar sinir harbi yeter

oyunu istanbulda nereden aldın hocam

Tüm d&r'larda mevcut, gerçi ben malum yollardan aldım

malum yolları kastettiim bende işte pm den ulaş bana hocam ltf.

• ya sağlık hilesi var mı
  • beyler oyunun son bölümünde şu spectral view olayını bitirdim haritada işeretli yere gittim ama ne yapacağım hiç bilmiyorum bariyer var üstünden bomba atıyorum ama nereye atacağım? atıp patlatıyorum hiçbirşey olmuyor
  • bu oyun nasıl acep alıp oynamaya değer mi ki??

pek olumlu yorumlar göremedim.. kontrolleri berbat,,, grafikler vasatmış doğrumu??
  • Grafik asla vasat değil, tamam arada kötü, sırıtan kaplamalara rastlamadım değil ama genel anlamda bakarsak en az 80 i hakediyor
    Oynamaya değer mi sorusuna ise şöyle yanıt vereyim, eğer oyun güzel ise her şartta (kontroller berbat!!) oynarım diyenlerdensen benim gibi kesinlikle oyna.
  • Oyun manyak 1 oturuşta 3. bölüme geldim. 8800Ultra ile tık demeden oynuom full hd çözünürlükte Oyunun atmosferi o kadar süperki anlatamam arkadaşlar. Bu arada kontrolleri dert etmeyin biraz oynayınca alışıyor insan. z5500ün sesini baya açtım bazan tırsıom kapı felan açmaya kafama bişey atlar diye Oyun benden 10 puan aldı harbi süperrrrrrr

Edit: Oyunun grafiklerine kötü diyenlere kör bile diyebilirim. Tüm detayları fulledim ve 24" LCd'de oynuyorum 1920x1080 çözünürlükte. Grafikler o kadar gerçekçiki adamın sakallarının çıkan milimlerini bile sayabilirim. Grafikler gerçekten süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkinooo -- 3 Eylül 2008; 1:46:07 >

• Edward'ın sakalı yok nan?
  • Evet Edward'ın sakalı yok. Ama adam sabahleyin Derby çift bıçakla kestiği için geceye kadar bikaç milim uzamış, yani kestiği belli oluyor
  • Araç nasıl?? Golf sporunu seviyorum
     Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)
  • @DRACON1C
    araç güzelde oyunda araba sürerken zombiler senle golf oynuyorlar daha çok
    son hızda giden arabaya 2 kişi birden atlamak her yiğidin harcı değil
  • çukur gibi bi yere düştüm yukardan helikopterle ışık tutuyorlar nasıl geçecem bu bölümü bulamadım???

bu arada oyun berbat falan değil alıp oynayabilirsiniz ama süper de değil haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DivingDeep -- 3 Eylül 2008; 9:27:07 >
  • quote:

çukur gibi bi yere düştüm yukardan helikopterle ışık tutuyorlar nasıl geçecem bu bölümü bulamadım???

bu arada oyun berbat falan değil alıp oynayabilirsiniz ama süper de değil haberiniz olsun

helikopter sana ışık tutuyor ya onu takip edeceksin işte biraz zor ama bi yerden sonra bizimki yusuf yusuf ediyor adamla iş birliği kuruyor mecburen
  • ben de ışığı takip ederken sağa sola atlamaya çalışıyordum
  • oyunda bazen kamaerayı çevirirken bir titreme oluyor yada frame atlaması.. ama bu fps düşmeden oluyor..

şu oyunları adam gibi optimize etseler olmazmı.. bunun bir çözümünü bilen varmı.. gözümü rahatsız ediyor
  • oynamaya değermi bu oyun ona göre indiricem
  • quote:

Orjinalden alıntı: troy

ya sağlık hilesi var mı
  • ya push deyip yukarı ok çıkıyo ne kadar hızlı bassamda tutunamıyorum hangi tuşu kullanıcaaz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

@DRACON1C
    araç güzelde oyunda araba sürerken zombiler senle golf oynuyorlar daha çok
    son hızda giden arabaya 2 kişi birden atlamak her yiğidin harcı değil

Hocam sorma ya adam 100 metreden arabanın tepesine atlıyor, ilk gördüğümde tırstım biraz

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.