Şimdi Ara

Alokontor kazığı! Dikkat sakın aldanmayın..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde telefonuma mesaj geldi özel danışmanınız sizi arayacak falan diye sonra aradı neyse mesele hattına para yüklemekmiş kadın hızlıca birşeyler konuştu arada sadece 7 buçuk lira gibi birşey söyledi tamam dedim bende 7 buçuksa değer dedim bilgileri verdim neyse kaydolduk bir saat sonra bir mesaj geldi ekstrenize her ay 7 buçuk lira yansıtılacaktır diye madem bir yıl boyunca her ay 7buçuk lira toplamda 89 liraymış iptalde edemedik peşin çekmişler karttan.aman deyim siz kanmayın böyle şeylere :}

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CihanDAR

Geçenlerde telefonuma mesaj geldi özel danışmanınız sizi arayacak falan diye sonra aradı neyse mesele hattına para yüklemekmiş kadın hızlıca birşeyler konuştu arada sadece 7 buçuk lira gibi birşey söyledi tamam dedim bende 7 buçuksa değer dedim bilgileri verdim neyse kaydolduk bir saat sonra bir mesaj geldi ekstrenize her ay 7 buçuk lira yansıtılacaktır diye madem bir yıl boyunca her ay 7buçuk lira toplamda 89 liraymış iptalde edemedik peşin çekmişler karttan.aman deyim siz kanmayın böyle şeylere :}

bankayı ara isteğim dışında diye bildir
  • quote:

Geçenlerde telefonuma mesaj geldi özel danışmanınız sizi arayacak falan diye sonra aradı neyse mesele hattına para yüklemekmiş kadın hızlıca birşeyler konuştu arada sadece 7 buçuk lira gibi birşey söyledi tamam dedim bende 7 buçuksa değer dedim bilgileri verdim neyse kaydolduk bir saat sonra bir mesaj geldi ekstrenize her ay 7 buçuk lira yansıtılacaktır diye madem bir yıl boyunca her ay 7buçuk lira toplamda 89 liraymış iptalde edemedik peşin çekmişler karttan.aman deyim siz kanmayın böyle şeylere :}

ben de aynısını yaşadım kardeşim..

bana smsle geldi, 6 ay boyunca 7 küsür tl kesinti felan.. Sonra vodafone müşteri hizmetlerini aradım, bana güvenilir olduğu söylendi..

sonra iptal ettirmek istedim alo kontör servisinden.. sebep sordu durumu açıkladım, hediye tller felan gelecek siz avantajlı çıkacaksınız felan dedi..

ya her ay veya ayda birden fazla.. tl yüklediğimde markete 1 tl fazla ödemek istemiyorum.. 2 yıl ücretsiz üyelik dedi.. 2 yıla vurdum bende.. gece 12de bile arıyorum PEŞİN yüklüyorum tlyi.. bilmiyorum avantajlımı yım değil miyim..

üşengençlik oldu biraz ama, öyle işte :)

• Altı ay olsa yine iyi bir yıl boyunca 7buçuk verecez.ayrıca verdikleri hediye lirada bir işe yaramıyorki.hemde ben iki ayda bir telefona on lira yükleyen bir insanım bana ne lazım yani :}

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Altı ay olsa yine iyi bir yıl boyunca 7buçuk verecez.ayrıca verdikleri hediye lirada bir işe yaramıyorki.hemde ben iki ayda bir telefona on lira yükleyen bir insanım bana ne lazım yani :}

O zaman iptal ettir kardeşim..2 Ay içinde iptal ettirebiliyorsun
  • Hepsini peşin kartımdan kesmişler kardeş ben bankaya ay ay ödüyorum onlar bankadan peşin kesiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.