Şimdi Ara

SAHİLNET ŞİKAYET(TRAJİKOMİK) , SAKIN KULLANMAYIN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sahilnet kullanıyordum fakat yaşadığım bir sorun sebebiyle şirket sahibi aboneliğimi iptal etti. Durumu özetle anlatacak olursam , yaşadağım elektrik kesintisi sebebiyle modemim bozuldu ve İzmir Tire'de yaşadığım yer telefonun bile çekmediği dolayısıyla internetin benim için çok önemli olduğu bir konum ve bu sorun sonucunda sahilnete başvurdum , dışarıdan başka marka bir model takamayacağım bilgisini aldım ve sonrasında firmanın bana modem temin etmesini bekledim fakat 15 gün geçmesine rağmen firmadan aldığım cevap hergün aradığımda yarın getireceğiz yarın getireceğiz oldu. Sonrasında konu ile ilgili serzenişimi dile getiren bir mesajı linkedin den firmanın hesabına gönderdim ama sonrasında firma sahibi tarafından aranılarak tehdit edilip üyeliğim iptal edildi. Konuyu şu anda hukuki boyuta taşıyacağım ve kimseye bu firma ile çalışmasını tavsiye etmiyorum. Sahilnet patronun müşteriye kızıp üyeliğini iptal ettiği bir firmadır.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gork1905 -- 20 Temmuz 2020; 14:19:3 >

• Up
  • Şimdi sen münferit bir olay yaşadın diye maliye bakanlığı şirketi kapatıp adalet bakanlığı adamı içeri mi atmalı? Ne istiyorsun?
  • Ne olduğu belli olmayan yerden ınternet alirsan böyle olur işte git türk telekom al
  • zaten senin sahilnet dediğin 5 çalışanlı firma büyük ihtmialle hatla yarın modemi getireceğiz diyen de firma sahibi olablir sen firma sahibini kendisine şikayet etmişsin

BU arada sözleşmede tek taraflı olarak sonlandırılabilir diye madde koymuşlardır hiçbir şey olmaz
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Sahilnet dünyanın en iyi isp si. Elon Musk bile kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

Sahilnet dünyanın en iyi isp si. Elon Musk bile kullanıyor

Hemen türk telekom ilçe müdürlüğüne gidip 3 tane hat var iptal ediyorum
    Bende hemen 2 hattımı iptal edip Sahilnet alıcam
  • NT2L N kullanıcısına yanıt
    Mobil de hizmet veriyorsa 5 tane cep telefonu hattim var taşıyalım
    Bende hemen taşırım, zaten Turkcell de baya zamlandı.
  • isimdende mi çakmadın aga
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.