Şimdi Ara

Almera, Lacetti yada 307... Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004-2005 civarı, fiyatları uygun olan, yani 20-23 bandında bulunabilen bu üç modelden hangisi tercih edilmeli dostlarım?
    Benzin yada benzin-lpg olabilir, eski model, yüksek km dizel tercih etmem...

100 bin civarında hangisi daha diri kalır, hangisi daha sorunsuzdur?

Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üçü arasından Almera. Lacetti hem Daewoo, hem de bana sağlam gelmiyor(subjektif). 307 ise makyajlı kasa değilse problemleri olan bir araç. Almera'nın motoru nispeten zayıf ve satışı zayıf.

Focus ve Mondeo alternatiflerini değerlendirin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Üçü arasından Almera. Lacetti hem Daewoo, hem de bana sağlam gelmiyor(subjektif). 307 ise makyajlı kasa değilse problemleri olan bir araç. Almera'nın motoru nispeten zayıf ve satışı zayıf.

Focus ve Mondeo alternatiflerini değerlendirin derim.

Ben de almeraya daha meyilliyim zaten, satış zayıflığı en son kriter bu modellerdeki arabalarda bence...

Ford lara ısınamadım bir türlü, ayrıca mondeo çok büyük...

• Bence de 20-23 bandında alınabilecek en ideal en sorunsuz araç Focus 1. Hatchbacklarının kasası halen gözüme mükemmel gözüküyor.
  • temizini bulabilirsen 307
  • En sorunsuz ve konforlusu almera olur. Lacetti daewoo oyuzden almak. Stiloda bakin derim.

• bunlar arasından almera alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    palio mu skoda felicia mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Wolksvagen Caddy ama hangisi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aradığınız özellikler almera yı gösteriyor ,307 modeli baya kronik sorunlarıyla dolu bir araç internetten bakabilirsiniz ,lacetti ikinci el olarak satarken uzun ve zararlı bir araç satmış olursunuz
  • Tartışmasız Nissan Almera
  • Almera'nın ikinci eli yok diyen arkadaşları almera klübüne bekleriz. Aracını satılığa çıkarıp 1 hafta bekleyen hiç kimse olmadı. Son 1 yıl içinde max. 4 günde araçları satıldı.
  • Dediğim gibi bende Almeraya niyetleniyorum, pekiyi konfor, güvenlik ve iç ses olarak değerlendirebilirmisiniz?

• Almera tekna paketi epey donanımlı bir araç.ciddi kronik sorunlari olmayan,lpg uyumu cok iyi yerden yüksekliği ile tam bir Türkiye arabasi.motorunu zayif bulanlar olsada 1.5 motor 99hp bence gayet iyi.yakit olarakta sahibini uzmeyen bir arac.2.el falan denmesin ilk arayan a verdim aracimi ki daha sirada 3 kisi bekliyordu.simdi alacak olsam 1 saniye dusunmem yine alırım.

• 307 zamanında çok arıza yaşattı,ikinci elini bilmiyorum ama almera diyorum
  • Babam arabaların teknik ayrıntısını hiç bilmez, eskiden beri peugeot çok arıza yapar der durur.
    Almera araştırırken 13800 liraya 134 binde dizel bir accent e rastladım,2005 model, fiyatı bayağı cezbetti yarın bir bakayım diyorum olmazsa almera...

• Aynı fiyata 2004-2006 Arası Hyundai Elantra alabilmek varken ve her konuda bu araçlardan üstünken o araçları almak bana göre aptallıktan başka birşey değil.

http://www.sahibinden.com/hyundai-elantra?a5_min=2004&address_country=1&a5_max=2006&viewType=Gallery
  • Aynı fiyata 2004-2006 Arası Hyundai Elantra alabilmek varken ve her konuda bu araçlardan üstünken o araçları almak bana göre aptallıktan başka birşey değil.

http://www.sahibinden.com/hyundai-elantra?a5_min=2004&address_country=1&a5_max=2006&viewType=Gallery
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

Aynı fiyata 2004-2006 Arası Hyundai Elantra alabilmek varken ve her konuda bu araçlardan üstünken o araçları almak bana göre aptallıktan başka birşey değil.

Dostça bir uyarı!

Herhalde klavyeniz sürçtü, bence mesajınızın sonunu değiştirseniz iyi edersiniz, başkalarının tercihlerini "aptallık" olarak nitelemek çok yanlış...

• quote:

Orijinalden alıntı: JDMSaMSuN

Aynı fiyata 2004-2006 Arası Hyundai Elantra alabilmek varken ve her konuda bu araçlardan üstünken o araçları almak bana göre aptallıktan başka birşey değil.

Öyle diyosun yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

2004-2005 civarı, fiyatları uygun olan, yani 20-23 bandında bulunabilen bu üç modelden hangisi tercih edilmeli dostlarım?
    Benzin yada benzin-lpg olabilir, eski model, yüksek km dizel tercih etmem...

100 bin civarında hangisi daha diri kalır, hangisi daha sorunsuzdur?

Şimdiden teşekkürler...

Hocam bunların arasında ve sorunsuzluk konusunda Nissan almera derim,komşumda 2004 yılında sıfır aldı ,hiç şikayetçi değil,gayet memlun aldığı günkü gibi diyebilirim hiçbir masraf çıkarmamış dediğine göre ,307 kronik problemleri sık olan ve masraflı bir araba (araştırın derim),chevrolet hakında tam bilgim yok ama türkiye deki bayilerini kapattığını ve 2016 yılından sonrada komple piyasadan çekileçeğinin bilgisini aldım.

Bunların dışında,corolla,civic,focus,jetta larda gayet ideal araçlardır aklınızda bulunsun.

Sizin arayışınız sorunsuzluksa Toyota,Honda,Mitsubishi,Nissan,Suboru,Mazda bu modellere yönelmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangun1992 -- 12 Ekim 2014; 20:08:07 >

• almeralar geçen sene 18-19'a alınabiliyordu ama 2.el aldı başını gitti eli mahkum alıyoruz sadece bilgi olsun diye yazmak istedim illa bu 3'lüden biri olcaksa kesinlikle almera alırdım bende yola bu bütçeyle çıkmıştım stilo ve almera bakıyordum başka model bakmıyordum ama kredi istediğim kadar çıkmadı filan derken 15500e imzamdaki aracı aldım, stiloyuda tavsiye ederim 2.el olarak 2side aynı kefede çünkü öyle bir derdinizde yokmuş hem :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.