Şimdi Ara

Almeida Menajerini Çağırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Quaresma’nın yıllık ücretinde indirime gitmemesi nedeniyle yönetimle yaşadığı problemlerden ötürü Ümraniye’de antrenman yapması Almeida’yı derinden etkiledi. Yakın arkadaşının gördüğü muameleden etkilenen dev golcü, menajeri Mendes ve Ahmet Bulut ile görüştü. Portekizli menajerin İstanbul’a gelmesini isteyen Almeida, kafasında soru işaretlerinin olduğunu dile getirdi.

"Haksızlık edildi"

Avrupa’dan bir kulübe gitmek istediğini dile getiren Portekizli golcü, Quaresma’nın gördüğü muameleden ötürü rahatsız olduğunu söyledi. Q7’ye haksızlık edildiğini ifade eden Almeida, yakın çevresina bu durumu sık sık dile getiriyor.

"İyi bir arkadaşlığımız vardı"

Almeida’nın, “Takımda Quaresma, Fernandes ile iyi bir arkadaşlığımız, birlikteliğimiz vardı. Quaresma’nın sezon başı kampına çağırılmaması beni çok üzdü. Kulüp yönetimi ve teknik direktör Samet Aybaba’nın Quaresma ile ilgili düşünceleri beni ilgilendirmiyor. Ben sadece bu durumun beni çok üzdüğünü söylemek istiyorum” dediği öğrenildi.

Almeida’ya birçok kulübün talip olduğu ve eğer Portekizli forvetin ayrılmak istemesi halinde Mendes ve Bulut’un hemen çalışmaya başlayacağı ifade edildi.

Laaaağn YOKSA bundan da mı kurtuluyoruz ?!

• aman ferdi gitmesinde... sen gitsende olur almeida. zaten bi tek fiziğinle oynuyodun. şimdi senle aynı fiziğe sahip ve senden 2 kat daha yeteneklisine sahibiz (batuhan). gidebilirsin.
  • Almeida neysede Quaresma gibi bir oyuncuyu kaybetmek acizlikten başka bir şey değildir unutmayın 2 senede 18 gol 28 asist ile oynayacak bir oyuncu Beşiktaşa gelmeyecek.Sahada ruh gibi geziyor denilen Simao bile 13 gol 12 asist ile oynadı 1.5 sezonda..Ekrem Dağları izlemeye devam.

Yoruma çok güldüm

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

............ antrenman yapması Almeida’yı derinden etkiledi. Yakın arkadaşının gördüğü muameleden etkilenen dev golcü, menajeri Mendes ve Ahmet Bulut ile görüştü. Portekizli menajerin .........................

boyutlardan dolayı dev golcü demişler herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sneijder Kampa Geç katılacak !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rakinin carpmasiyla kuarezma yoğğsa bende yoğum diyerek masaya yumrugunu vurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahada gezinmekten başka bişey yapmıyosun zaten mehmet akyüz batuhan mustafa pektemek bence senden daha faydalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.