Şimdi Ara

ALMANYAYA GİTMEK İSTİYORUM..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
39.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm Arkadaşlar lütfen bu konu hakkında gerçekten bilgi sahibi arkadaşlar cevaplasın..
    Ben almanyaya gitmek istiyorum ve orda kalmak tabiki almanyada akrabalarım var bana davet yapsalar oraya gidebilirmiyim eğer gidersemde orda bi evlilik yapabilirmiyim? Evlilik yapma istememın sebebi ise orda kalabilmek. Henüz askerliğimi yapmadım bu sorun olurmu?? Eğer gerçekten bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa detayli bi şekilde yazarlarsa sevinirim.. Cevaplar için TEŞEKKÜRLER...
    MSN: eminem_06@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapStarX -- 24 Ocak 2005, 11:49:36 >

• neapcen alamanyay1y1 kal tr de
  • Benim bi arkadaşım evlenip gitti... bildiim kadarıyla oraya davet edilerek yerleşemessin ama sana bi kız bulmaları lazımki oraya yerleşesin askerlik de yapmamış olursun hem böylece
  • senin orda akraban olması senin oraya gitmeni kolaylaştırır. SEn burdan normal vize ile onları ziyarete gidersin sonra onlar yardımıyla orda kalırsın. Ama ilk önce ordaki akrabalarınla konuşarak anlaşman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunaydın

Benim bi arkadaşım evlenip gitti... bildiim kadarıyla oraya davet edilerek yerleşemessin ama sana bi kız bulmaları lazımki oraya yerleşesin askerlik de yapmamış olursun hem böylece
    Bi de göbek atsaydın
  • akrabalarla konuştumda davet yolluyacaklar ama vise almamda bi zorluk olurmu burda. yada alamama gibi bi durum olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orjinalden alıntı: Gunaydın

Benim bi arkadaşım evlenip gitti... bildiim kadarıyla oraya davet edilerek yerleşemessin ama sana bi kız bulmaları lazımki oraya yerleşesin askerlik de yapmamış olursun hem böylece
    Bi de göbek atsaydın

istediiin oldumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tatile gitmek istemiyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaaaaaa b1rak almanyay1 oras1 pislik yer mafff olursun orada hayat1n gider git bole danimarkaya amerikaya gemiyle kacak filan hayat1n 1 yasa
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama tavsiye değil sadece bilgi istedim.
    Cevaplayan Arkadaşlara TEŞEKKÜRLER...
  • vizede sorun olmaz sanırım biraz almanya büyükelçiğinin insafına kalmış bişey bu. şu son zamanlarda biraz daha dikkat ediyolar. öle herkese vize vermiyolar bildiğim kadarıyla.inşaallah gidersin. istediğin olur.
  • Akraban sana davetiye yolayacak,ege davetiye kabul edilirse sira vize almaya geliyor.
    Onu da aldigin davetiye ile alman konsolosluguna gittip vizeye basvuracan.
    Onlar da sana baya bi soru soracak ve uygun görürlerse vizeni verecekler.

Onlarla konusurken hevesin yokmus gibi konus,yani hemen gelecem tipinde acelesi gibi.
    Yani mesala 1-2 hafta gidip gelecem manasinda,ozaman daha hizli alirsin vizenini.
  • Alman konsolosluğunun sitesine gir veya google da arat.Vize ile ilgili gerekli bilgiler ve yapman gerekenler orada yazıyor..
  • dostum daha oncede bırı sormustu onada anlattım ben 2001 de gıttım
    once davetıye nı al ogrencımısın calısıyomusun bılmıyom ogrencıysen durumunla ılgılı belge al calısıyosan ısyerınle ılgılı belgelerı tamamla sonra senden sıgorta ısteyecekler konsoloslukta bunu sana davetıye gonderene sor.daha sonra uzerıne olan veya babanın adına olan butun mal varlıgınla ılgılı belgelerı hazırla bunları senden ısterler. bu turıst olarak gıtmen ıcın

aile bırlesımı:ya burda, orada oturum ıznı almıs bırıyle evlenmen lazım onun bu evlılıkle ılgılı belgelerı hazırlaması ve davetıyeyı gondermesı lazım

orda evlenıp kalabılırmıyım dersen yapabılırsın ama su anda eskısınden daha sıkı durum
    yardım ıcın bana pm at

yukarıda arkadasın soyledıgı gıbı kendınden emeın ne cevaplar vermen lazım sorulara cunku onlar bır cok seyı senden daha ıyı bılıyolar gıdıp orda kalacagını anlamamalılar yoksa ne yaparsan yap vermezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bart simpson -- 24 Ocak 2005, 14:16:29 >
  • ya belki gec kaldim ama sana su kadarini soyleyeyim aslinda yazilanlarin hepsinide okumadim
    ben su an almanyadayim eger davetiye verdilerse cok fazla sorun olmuyo araba ruhsati falan istediler benden bide evin tapusu ama goturmedim digerlerinin ise bazilari fotokopi idi(mesela annemim ssk belgesi babamin calistigina dair belge)ama dikkat etmelisin her yerin sigortasi gecmiyo onu ozellikle schengen sigortasi olarak alacaksin benim ilk aldigim gecersizmis konsolosluktan 20 dakika verdiler duzelttirmem icin ama taksim gibi bi yerde 20 dakikada arasan bulamazsin sigorta burosunu o yuzden 65 milyon bayilip yenisini aldim haberin olsun bu arada ankarayi bilmiyorum ama istanbuldaki konsoloslukta seninle ilgilenen bayanlar cok suratsiz sanki vizeyi onlar verecekmis gibi davraniyolar bu arada ne is yapiyosun bilmiyorum ama eger ticarethanen varsa ticaret odasindan bazi belgeleri alman lazim
    ayrica randevu ile gidiyosun konsolosluga bunun icinde 9 euro is bankasina ödeme yapip sifre alman lazim o sifre ile arayip randevu aliyosun aslinda zor gibi gorunuyo ama cok kolay(is basa dusunce ozellikle)bunun disinda baska bisi bilmek istersen bi sekilde goruselim msn de veya mail yoluyla ben sana yardimci olurum bende pazar gunu geldim sana su kadarini soyliyim turkiye gibisi yok bunu bil benim kiz arkadasim bile evlenirsek turkiyede yasayalim diyo

• yaw almanya yı bırak sen italyaya git dostum napcan almanyada dallama almanların suratını cekecegine italyan kızlarıyla oynasır gül gibi geçinip gidersin :)
  • İmkanı olan gitsin koşsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 yıllık hort
  • Adamın telefonu adresini bulabilecek olan varsa bi sorsun gidip evlenmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Story WriTR

7 yıllık hort

yazmasan iştahlı iştahlı okuyordum umarım gitmiştir dercesine 2005 te gidemediyse yazık olmuştur :/
  • zaten msn adresini görünce bi kıllanmıştım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.