Şimdi Ara

ALMANYAYA GİTMEK İSTİYORUM..! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
3
Favori
39.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet linki kopyalayamadim simdi cepten girdigim icin googleye almanyaya gidis maceram yazarsan cikar forumum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avente kullanıcısına yanıt
    Şaka mısın kardeş ? Buna mı inanalım yani

ALMANYAYA GİTMEK İSTİYORUM..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharlieSelim -- 18 Mart 2016; 1:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Şaka mısın kardeş ? Buna mı inanalım yani

ALMANYAYA GİTMEK İSTİYORUM..!

Bu yazdiklarimi kanitlamak icin pasaportuma yedigim giris yasaklarinin resimlerini yuklemistim ama güvenlik acisindan sonra silmistim inanip inanmamak sana kalmis seni inandirmak.gibi bir çabamda yok yani

Göçmenlere para atıp alay etmek Avrupa'da, göçmenin üzerine işemek Avrupa'da, bu mu eşitlik..!

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar(Avrupa)..!

Ben gerekirse Vatanım için Şehitte olurum, kişilerin uğruna değil..!

Sen'de bunları anlayacak kapasite olmadığı açık, dikkat ette çok beğendiğin Avrupalı seni de eşitllemesin..!
  • Avrupaya gidicem diye ağlayan bi iki arkadaş var onlar k*rd işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avente

quote:

Orijinalden alıntı: oeem

quote:

Orijinalden alıntı: ferhat 3

quote:

Orijinalden alıntı: oeem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

quote:

hahahahaha hiç gülceğim yoktu ama çok bilmiş türk insanı beni güldürmeyi başardı yine sen ondan bundan duyduğuna çok inanmışsın bence anlamıyorum şu türk insanını sen gidip kendi gözünle gördünmüde bana böyle öğütler veriyorsun ben söyliyim gidipte görmedin ondan bundan duyduğunla bana akıl vermeye çalışıyorsun zaten türk insanı saf olduğu için kaybediyor herşeye inanıyorlar hemen ikincisi ben türk değilim kürtüm..

Evet kardeşim kendi gözümle gördüm bence sen çok bilip bilmeden millete yargıyla yaklaşma abim Hamburg ta staj yapıyordu ve geçen sene yılbaşını 1 hafta yanında geçirdim.

o zaman ilk önce abini almanyadan buraya getireceksin ondan sonra gitmeye çalışanlara gitme diceksin dostum çok kötü bir yere abini niye göndermişsin anlamış değilim yani..

abim döndü zaten çoktan orda mecburi kaldı 1 sene okuyor adam staj yaptı geleceğe yatırım yapıyor şakası yok bu işin , kendi anlattı abim yakışıklı cocuktur italyanlara benzer barda kızlarla sohbet ederken bi süre sonra artık yaşadığı ülkeyi sallamak zorunda kalmış.Türküm dediği an ertesi gün ne arayıp ne de soruyorlarmış.Kusura bakma ama gerçekler bunlar şanımız avrupa ülkelerinde çok güzel yürüyor gerçekten

edit:Hamburg ta yılbaşı hamburg limanının çevresinde kutlanıyor abimle bişeyler aldık oturuyoruz etrafı izliyoruz onumuze 2 tane hoş bayan geldi ordan 2 tane bi tip fırladı photo moto diyor kızlara zorla kızla fotograf cekıldı sonra kızların aralarına gırdıler oyle felan cekıldıler kızlar acayip rahatsız olmuştu

Irkciligin bu kadar cok olduguna inanmiyorum ben..

Hocam var gercekten ırkçılık var yüzüne soylemeselerde ayrım oluyor haa yok mu iyileri tabi oda var almanyada yaşadım alman sevgilim vardı aileside iyi insandı

Tamam heryerde irkcilik var ama turklerde az irkci degil arkadas gormuyon mu kürtüm diyom hemen burda yasama buranin kimligini yasima almanlardan daha pis türk irkcilar bence

Türk milliyetçisiyim . Ama haklısın

Ben kendimi avrupaya atip kendimi kurtarayimda suriye ırak indi sıra irandan ondan sonra türkiyede cok güvendiginiz amerika israil yarin türkiyeyi iç savaşa sokunca görcem ben o sahte bıyıklı türk milliyetcisini nereye saklaniyo sözüm sana degil öteki arkadaşa

Gidebildin mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: alpbatu

Göçmenlere para atıp alay etmek Avrupa'da, göçmenin üzerine işemek Avrupa'da, bu mu eşitlik..!

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar(Avrupa)..!

Ben gerekirse Vatanım için Şehitte olurum, kişilerin uğruna değil..!

Sen'de bunları anlayacak kapasite olmadığı açık, dikkat ette çok beğendiğin Avrupalı seni de eşitllemesin..!

Git sehit ol o zamam klavye erkekligi yapma burda ben seni bi esitlerim bidaha kendine gelemezsin haddini bil yoksa bildiririm ben sana

Ben senin gibi klavye erkekliği yapmıyorum.

Samimiyim buyur gel bana haddimi bildir..!

Özelden adresimi vereyim, delikanlılığını görelim.
  • quote:

Adresine gelecek kadar degerli görmuyorum seni yiyosa sen gel benim adresime ama 2 ay daha beklemen lazim recep babaniz vizeleri kaldircak ya

• Bu ne cesit bir hort. adamlar araliklarla hortlatmaya devam etmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Avente

quote:

Adresine gelecek kadar degerli görmuyorum seni yiyosa sen gel benim adresime ama 2 ay daha beklemen lazim recep babaniz vizeleri kaldircak ya

avente başkan alakasız bi sitede mail koymuşsun nette arattım burda buldum. 27 martta gidiyorum demişsin bosnaya yol arkadaşı arıyorum demişsin.2018 olsa valla gidelim diycektim kardeşim. ama 2012 2013 felan sanırım o mesaj. şimdi, gittim diyorsun helal gittiysen. eğer hala forumda takılıyorsan bana yardımcı olabilirmisin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.