Şimdi Ara

ALMANYADAN CANON YADA NİKON UCUZ NE ALINABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar almanyaya giden bi arkadaşa dijital makina sipariş edecem fiyatlar buraya göre nasıldır. canon yada nikon düşünüyorum nikonun şu objektif kısmı dışarı çıkmayanından istiyorum aslında canon da bu tarz bi model yok galiba ne önerirsiniz. garanti durumu falan nasıl oluyor bilgisi yada tecrübesi olan varsa paylaşabilirmi. makina elimizde patlamasın...

• Almanya'da D-SLR Makinaların fiyatı ile TR deki fiyatlar arasında hiç fark yok denilebilir, TR'de taksit seçeneği yönünden avantajlı.
    Fakat Media Market-Saturn-Cosmos gibi mağazalarda inanılmaz fiyatlı promosyonda Digital Compact cihazlar oluyor aynı zamanda tax free'de var.O yüzden kim gidiyor ise mağazada iken telefonda konuşun.Ona göre hareket edersiniz.Ben 2 hafta önce Berlin'deydim.90 Euro ya burada 300-400 YTL ye satılan nikon-canon-kodak compact cihazlar promosyonda idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeryus1907

Almanya'da D-SLR Makinaların fiyatı ile TR deki fiyatlar arasında hiç fark yok denilebilir, TR'de taksit seçeneği yönünden avantajlı.
    Fakat Media Market-Saturn-Cosmos gibi mağazalarda inanılmaz fiyatlı promosyonda Digital Compact cihazlar oluyor aynı zamanda tax free'de var.O yüzden kim gidiyor ise mağazada iken telefonda konuşun.Ona göre hareket edersiniz.Ben 2 hafta önce Berlin'deydim.90 Euro ya burada 300-400 YTL ye satılan nikon-canon-kodak compact cihazlar promosyonda idi.

zaten kompakt istiyoruz canon yada nikon bu bahsettiğin yerlerin internet sitesi varmı acaba baksam
  • zaten compact istiyosan söylediğim dükkanların internet sitesine bak o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halen Sony a6000 alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.