Şimdi Ara

Almanyada yaşıyorum soruları alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Friedrichshafen/Stuttgrat Almanya doğumluyum fakat ailem TR'ye dönmüş 1 yıl sonra alman pasaportum vardı ama hiç yurt dışına çıkmamıştım, 20 haziranda Friedrichshafene geri döndük ve bu yaz buradayım.

soruları alayım ?

not: almancam pek yok

• Türkiyeden ne kadar farklı ve en belirgin farkları neler? He birde türklere nasıl bakıyolar , Galiba bizi arap sanıyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Friedrichshafen nasıl okunuyor?
  • Karlsruhe yi biliyor musun?
  • Güzel kız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor ne kadar maaş alıyor ?
  • Stuttgart doğrusu bu arada ben sana Almanya'ya gidemezsin demedim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Karlsruhe yi biliyor musun?

evet biliyorum

evet güzel kız var

@Troll Ziya
  • Baden-Württenberg'te çok fazla güneş enerjisi paneli görmeme rağmen doğru dürüst güneş görmedim ? Ne işe yarıyor hocam o paneller ?

@ BarneyStinson. : Arap falan zanneden görmedim ben orada 2 haftada.
  • El arabasına ne zaman binmeyi düşünüyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Karlsruhe yi biliyor musun?

evet biliyorum

evet güzel kız var

@Troll Ziya

17 yıl orada yaşadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Baden-Württenberg'te çok fazla güneş enerjisi paneli görmeme rağmen doğru dürüst güneş görmedim ? Ne işe yarıyor hocam o paneller ?

Doğru hocam güneş pek yok ama ağustosta falan açıyor. 1 ay olsa bile yetiyor. Bazı paneller aydan bile enerji alıyor.

@NewtonunKafasınaDüşenElma

fransaya geçiyormuydun hocam arada

• Berlin'i çok beğenmiştim gezmediğim yer kalmadı. Dilersen bende bir kaç şeyler ekleyebilirim. Bu arada Almanca bilmeye pek gerek yok gibi, ben bütün işimi İngilizce ile hallettim, en azından eskisi kadar milliyetçi bir ortam yok. Yine de orada yaşayacaksan Almanca öğrenmekte fayda var. Yakın zamanda bende eğitim amaçlı oraya yerleşmeyi planlıyorum bakalım.
  • quote:

quote:

Baden-Württenberg'te çok fazla güneş enerjisi paneli görmeme rağmen doğru dürüst güneş görmedim ? Ne işe yarıyor hocam o paneller ?

Doğru hocam güneş pek yok ama ağustosta falan açıyor. 1 ay olsa bile yetiyor. Bazı paneller aydan bile enerji alıyor.

evet balık tutmaya gidiyorduk.

• Oyunlarda en iyi ping sizde çünkü serverların çoğu Almanya'da, kıymetini bilin.

Bu da farklı bir bakış açısı.
  • Yazın çok sıcak oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Berlin'i çok beğenmiştim gezmediğim yer kalmadı. Dilersen bende bir kaç şeyler ekleyebilirim. Bu arada Almanca bilmeye pek gerek yok gibi, ben bütün işimi İngilizce ile hallettim, en azından eskisi kadar milliyetçi bir ortam yok. Yine de orada yaşayacaksan Almanca öğrenmekte fayda var. Yakın zamanda bende eğitim amaçlı oraya yerleşmeyi planlıyorum bakalım.

Fazla Türk yok gibi ama Almanlar yine uyuzluk yapıyor biraz ingilizce biraz türkçe ile yarım yamalak götürüyoruz bakalım.

2 ülke arasında fiyat farkı varmı iPhone için falan ?

@gozubuyukomer

şuanda çok bulutlu ve ara sıra yağmur yağıyor.

• quote:

quote:

Güneş olmadan nasıl dayanıyorsunuz hocam ? 2 hafta kaldımda güneşi gördüğümüz ilk gün Günzburg'a Legoland'e gitmiştik. Stuttgart'a geldiğimde hava kapalıydı zaten üstüne arada yağdı geçti ne Königstraße'den ne Mercedes Benz Arena'dan bir şey anlamadığım gibi çok sağ olsun yol biliyorum diyen kuzenim Bad Cannstatt'ta indirdi ordan Arena'ya yürüttü.

• quote:

quote:

quote:

Güneş olmadan nasıl dayanıyorsunuz hocam ? 2 hafta kaldımda güneşi gördüğümüz ilk gün Günzburg'a Legoland'e gitmiştik. Stuttgart'a geldiğimde hava kapalıydı zaten üstüne arada yağdı geçti ne Königstraße'den ne Mercedes Benz Arena'dan bir şey anlamadığım gibi çok sağ olsun yol biliyorum diyen kuzenim Bad Cannstatt'ta indirdi ordan Arena'ya yürüttü.

Ben çoğu Türke rağmen kapalı havayı yağmuru seviyorum açıkcası. Perdemi kapatıp oyun oynuyorum veya film izliyorum.

• upturullah
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.