Şimdi Ara

Almanyada yaşıyorum soruları alayım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fredydexter

alman kızları havalı degil dimi çok cana yakınmıtırlar burda malesef defool komutu alıyoruzzz

@1tiger1

trde namus kavramı olduğu için kızlar öyle. ama almanyada türk kızları dahil kızların çoğu

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Berlin'i çok beğenmiştim gezmediğim yer kalmadı. Dilersen bende bir kaç şeyler ekleyebilirim. Bu arada Almanca bilmeye pek gerek yok gibi, ben bütün işimi İngilizce ile hallettim, en azından eskisi kadar milliyetçi bir ortam yok. Yine de orada yaşayacaksan Almanca öğrenmekte fayda var. Yakın zamanda bende eğitim amaçlı oraya yerleşmeyi planlıyorum bakalım.

Almanya vatandaşı olmak için Almanca bilme şartı vardı değilmi orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Berlin'i çok beğenmiştim gezmediğim yer kalmadı. Dilersen bende bir kaç şeyler ekleyebilirim. Bu arada Almanca bilmeye pek gerek yok gibi, ben bütün işimi İngilizce ile hallettim, en azından eskisi kadar milliyetçi bir ortam yok. Yine de orada yaşayacaksan Almanca öğrenmekte fayda var. Yakın zamanda bende eğitim amaçlı oraya yerleşmeyi planlıyorum bakalım.

Almanya vatandaşı olmak için Almanca bilme şartı vardı değilmi orda

çok çok iyi derece almanca bilme şartın, maddi durumunun iyi olma şartı lazım
  • Orada bazı zenginler kullanmadığı eşyaları çöpe atıyormuşlar doğrumu bu altın gibi değerleri şeyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

Friedrichshafen nasıl okunuyor?

fıraydrih şağfın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bujilermemeyapmış

Orada bazı zenginler kullanmadığı eşyaları çöpe atıyormuşlar doğrumu bu altın gibi değerleri şeyleri

dubai değil bura
  • Hmm ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Oyunlarda en iyi ping sizde çünkü serverların çoğu Almanya'da, kıymetini bilin.

Bu da farklı bir bakış açısı.

+1 Benim de aklıma o geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Orijinalden alıntı: resitaL*

Vize almak niye zor bukadar gitmek istiyorum bende vize problem olmasa yarin gidicem ya.

1960da almanyaya gelen 1 kelime bile almanca bilmeyen insanları buraya yolladılar. Ondan dolayı Almanlar daha fazla Türk istemiyor.

Oraya gitmenin en iyi yolu akrabanın yanına gidip zorunlu işçi kontenjanından oturma izni almak.

Ben 2-3 seneye evlenecem almancamda yeterli sayilir ama evlenmeden gitme yolu bulamiorum turist vizesi bile kesin degil saka gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortam nasıl hocam
  • quote:

quote:

quote:

Vize almak niye zor bukadar gitmek istiyorum bende vize problem olmasa yarin gidicem ya.

1960da almanyaya gelen 1 kelime bile almanca bilmeyen insanları buraya yolladılar. Ondan dolayı Almanlar daha fazla Türk istemiyor.

Oraya gitmenin en iyi yolu akrabanın yanına gidip zorunlu işçi kontenjanından oturma izni almak.

Ben 2-3 seneye evlenecem almancamda yeterli sayilir ama evlenmeden gitme yolu bulamiorum turist vizesi bile kesin degil saka gibi.

Türk dostu bi başbakan gelse merkelin yerine her sorun çözülür adım gibi eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: newrotix39

ortam nasıl hocam

Soğuk, sokaklar tertemiz. Her şey belli bi düzen içinde. Bizim Türkler bunu bozuyor ama olsun

Mesela modifiyeli araba yapıyorsunuz, TÜV var onlar aracı muayene ederek bi belge veriyor. Polis durdurursa o belgeyi gösteriyorsunuz ve yolunuza devam ediyorsunuz.
  • Gürkan Genç ile tanıştın mı? Dünya turunda Almanyada 2.600km katetti bisikletle 40 günde..

Almanyada yaşıyorum soruları alayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 26 Haziran 2013; 20:43:54 >

• Külahta dondurmanın topu kaç cent?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Türk dostu bi başbakan gelse merkelin yerine her sorun çözülür adım gibi eminim.

Aynen kiz arkadasimla hep vize konusu acildimi aniyoruz hanimefendinin adini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O degilde bu alman kizlari falan cok soguk, arkadaslar davet etti 1 ay boyunca almanyadayim sonrada iskandinavya turu yapacagim. Amerikadaki kadar kolay yataga atamiyorum. Kulturel galiba. Fikrin ne bu konuda. (Not: Almancam gayet iyi yinede daha zor sanki almanyada )
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

O degilde bu alman kizlari falan cok soguk, arkadaslar davet etti 1 ay boyunca almanyadayim sonrada iskandinavya turu yapacagim. Amerikadaki kadar kolay yataga atamiyorum. Kulturel galiba. Fikrin ne bu konuda. (Not: Almancam gayet iyi yinede daha zor sanki almanyada )

Türk olduğunu anlarsa bi soğukluk var evet, ama bide bölgeden bölgeye kızdan kıza değişiyor. Münichde veya Berlinde neler neler
  • almanyada yasiyorsun ve tr klavye'si kullaniyorsun cok garip klavyenidemi götürdün : )
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

O degilde bu alman kizlari falan cok soguk, arkadaslar davet etti 1 ay boyunca almanyadayim sonrada iskandinavya turu yapacagim. Amerikadaki kadar kolay yataga atamiyorum. Kulturel galiba. Fikrin ne bu konuda. (Not: Almancam gayet iyi yinede daha zor sanki almanyada )

Türk olduğunu anlarsa bi soğukluk var evet, ama bide bölgeden bölgeye kızdan kıza değişiyor. Münichde veya Berlinde neler neler

Munihteyim zati, bu arada kusursuz bir amerikan aksanim oldugu icin amerikan gibi davraniyorum turkleri sevmediklerinden. Yinede daha zor. Amerikada her aksam 2-3 tane degisik kizla yatarken burda elim bos dondugum oldu, buda benim kalbimi kiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PC Doktor

almanyada yasiyorsun ve tr klavye'si kullaniyorsun cok garip klavyenidemi götürdün : )

Direk leptopumu götürdüm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.