Şimdi Ara

Almanyada 30 euroya 16mbit adsl :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://dsl.1und1.de/xml/order/DslEinstieg;jsessionid=FFEF631C192B71592F753D748D861456.TC170a?__rd=ac1704c2M5wDPVwwRcR3m4z0xz6c0RIF&origin[site]=MX.EUE.DE&origin[page]=index&ucuoId=MX.EUE.DE-20070405131226-ac1704c6rhenGTc9ru6PRHJ47faVsETK-S1

• bende arkadasımın verdigi ucreti soyliyim.

52 euro 30mbit (isvec)

ben 256 dan 1 e 6 aylıgına gecince sevinmistim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maglor Nenharma

bende arkadasımın verdigi ucreti soyliyim.

52 euro 30mbit (isvec)

ben 256 dan 1 e 6 aylıgına gecince sevinmistim...
    Yani diyecek birşey bulamıyorum biz güzel ülkemizde internete girdiğimizi sanıyoruz 256 gibi m.ö kalma bir hızla
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Yani diyecek birşey bulamıyorum biz güzel ülkemizde internete girdiğimizi sanıyoruz 256 gibi m.ö kalma bir hızla

Alıntıları Göster
    bir anımı anlatayım icimden geldi.
    bundan 4-5 ay oncesine kadar world of warcraft oynuyordum.
    devamlı problem vardı baglantıda zaten.ms turkiyede 200-500 arasıdır.(bu bizim icin normal)
    fakat isvec norvec polonya..... bu ulkelerdeki arkadaslarım 50 den dusuk ms le oynuyorlardı.
    bi gun biri chattan bagırdı cıldırdı gormeniz lazım noldu dedik.
    arkadas ms 9 dan 20 ye cıktı bu ne sacmalık lag oldu off beee dedi biz soktayız turkler olarak.
    herzaman 300 civarında oynuyoruz biz dedik susdu kaldı.sonra bu oyunu en ii turkler oynuyor dedi gulmeye basladık.
    kısacası onlarla aramızda daglar kadar fark var adam bizim download hızımızın kat be katında upload yapıyor biz hala adsl di kabloydu 1 mb di 256kb dı ugrasıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maglor Nenharma

bir anımı anlatayım icimden geldi.
    bundan 4-5 ay oncesine kadar world of warcraft oynuyordum.
    devamlı problem vardı baglantıda zaten.ms turkiyede 200-500 arasıdır.(bu bizim icin normal)
    fakat isvec norvec polonya..... bu ulkelerdeki arkadaslarım 50 den dusuk ms le oynuyorlardı.
    bi gun biri chattan bagırdı cıldırdı gormeniz lazım noldu dedik.
    arkadas ms 9 dan 20 ye cıktı bu ne sacmalık lag oldu off beee dedi biz soktayız turkler olarak.
    herzaman 300 civarında oynuyoruz biz dedik susdu kaldı.sonra bu oyunu en ii turkler oynuyor dedi gulmeye basladık.
    kısacası onlarla aramızda daglar kadar fark var adam bizim download hızımızın kat be katında upload yapıyor biz hala adsl di kabloydu 1 mb di 256kb dı ugrasıyoruz.

Alıntıları Göster
    Yaşasın Ttnet

• quote:

Orijinalden alıntı: drift34

Yaşasın Ttnet

Alıntıları Göster
    Adamlara bak yaa 55.00Ytl ye 16Mb kullanıyor, ah ulan ahhhh

• quote:

Orijinalden alıntı: EmRSrL

Alıntıları Göster
    Eğer gün gelirde imkanım olursa kesinlikle yurt dısına cıkmayı ve orda yaşamayı istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: west

Eğer gün gelirde imkanım olursa kesinlikle yurt dısına cıkmayı ve orda yaşamayı istiyorum.

Alıntıları Göster
    oyle temmeniler her zaman oluyor ama ulke bizim ulke her olumsuzlukta yurt dısına cıkarsak ulkede kimse kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: west

Alıntıları Göster
    Romanya'da da 2 Mbit internet 15 euro ülke içi sınırsız telefon görüşmesi de hediyesi daha ucuzları da varmış ama ben bileiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumurt

Romanya'da da 2 Mbit internet 15 euro ülke içi sınırsız telefon görüşmesi de hediyesi daha ucuzları da varmış ama ben bileiyorum.

Alıntıları Göster
    http://dsl.1und1.de/xml/order/Dsl4DslInfo;jsessionid=38B131DD7FCB6913E3114E535B4B00FD.TC173a?__frame=_top&__lf=Static&linkId=4DSLweiter&linkType=btn&linkOrigin=DslEinstieg
    burdan görebileceğiniz gibi bu fiyata almanya içi sınırsız konuşma da dahil ve 100 film de ücretsiz veriyorlarmış.
    YAŞASIN TTNET iyi ki bize bu imkanları sunuyor.

diyebilcek keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: C@r@nthir

http://dsl.1und1.de/xml/order/Dsl4DslInfo;jsessionid=38B131DD7FCB6913E3114E535B4B00FD.TC173a?__frame=_top&__lf=Static&linkId=4DSLweiter&linkType=btn&linkOrigin=DslEinstieg
    burdan görebileceğiniz gibi bu fiyata almanya içi sınırsız konuşma da dahil ve 100 film de ücretsiz veriyorlarmış.
    YAŞASIN TTNET iyi ki bize bu imkanları sunuyor.

diyebilcek keşke

Alıntıları Göster
    japonya yılda 4 milyar kitap basıyor biz 23 milyon kitap işte aradaki fark..

• quote:

Orijinalden alıntı: yumurt

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yumurt

Romanya ve Bulgaristan gibi ulkelerin bile cok gerisinde kaldik isin kotu tarafi bizim internet bir adim bile ilerlemiyor yani adsl ciktigindan beri hiz artisi bile olmadi hala en yuksek hiz 2mbit.Bakalim 2008 de 20 mbit ve 2009 da vdsl olacak mi.Sozde 20mbit fiberler 2007 de devreye girecekti ama 2008 kaldi bakalim daha kac sene erteleyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: stekemen

japonya yılda 4 milyar kitap basıyor biz 23 milyon kitap işte aradaki fark..

Alıntıları Göster
    bardağın dolu tarafına bakalım diyecek bi s.k kalmadı bunu da gördükten sonra.

vatana millete sabır diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotland

bardağın dolu tarafına bakalım diyecek bi s.k kalmadı bunu da gördükten sonra.

vatana millete sabır diliyorum

Alıntıları Göster
    Yalnız şunuda göz önünde bulundurmak lazım. Onlar ADSL2+ Geçerken biz daha 56k kullanıyorduk yani bu işler öyle boyacı küpü gibi sok çıkar olmuyor. Tabiki haklısınız isyan etmekte ama elden ne gelir.
  • bizim milletimize 256k yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pertinax

bizim milletimize 256k yeter
    100 mb adsl 10 lira olacak ezilenler için geliyorum ezilenler iktidar olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

Alıntıları Göster
    telekoma artık yorum yapmıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRSrL

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: EmRaHSaRaL

• quote:

Orijinalden alıntı: aliss

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aliss

Cen Uzan bunu desin yapmasa bile oyum ona verceğiim.

Seçim zamanı bu siyasetci hıyarları her konuda vaatlerde bulunur biriside çıkıp İnternet hızları hakkında konuşmaz. Milyonlarca insanı direk ilgilendiren konu hakkında tek kelime etmezler. Meclisin içinin 60 yaşında dedeler ve aşiret reisleriyle doldurursan olacak olanda bu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Orjinalden alıntı: aliss

Cen Uzan bunu desin yapmasa bile oyum ona verceğiim.

Seçim zamanı bu siyasetci hıyarları her konuda vaatlerde bulunur biriside çıkıp İnternet hızları hakkında konuşmaz. Milyonlarca insanı direk ilgilendiren konu hakkında tek kelime etmezler. Meclisin içinin 60 yaşında dedeler ve aşiret reisleriyle doldurursan olacak olanda bu zaten.

Alıntıları Göster
    burası ne almanya nede japonya..burası türkiye arkadaşlar gerçekçi olun. birde milli gelirmizi,borçları, yaşam kalitesini karşılaştırın bakalım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.