Şimdi Ara

ALMANYA'YA TAŞINMA ŞANSIM VAR. SİZCE GİTMELİMİYİM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Konu gerçek. Beni bu forumda bilen biliyor. Yaşadığım, karşılaştığım ve merak ettiğim konuları açar sorarım..

Gecenin 3'ünde işim gücüm yok bide senaryomu yazıcam.

Zaten seni bildiğim için Csb diyorum ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilim var veya yılda 3-4 defa fak badim var diye nerede yazmışım?

Hadi benim canım sıkılıyor CSB konu açıyorum diyelim, (ki hepsi doğru)senin durumun daha vahim sabahın 6'sında didik didik profilimi araştırıyosun. Bu kadarmı boş adamsın ve yalnızsın?  

Konu gerçek olsaydı gerekirse poşet geçiririm der yine giderdim dememi beklemişsin. Valla dostum senin kadar hayatı boşlayıp senin kadar hayatı eksik yaşamadık. Bu saatten sonra kör topal nefes alsın yeter kriterlerimde olmadı. Ama senin zihniyetin ve kriterin bu sanırım. Yazık, belliki hayatın boyunca hiç kız arkadaşın olmamış...

Ama benim bir çok kız arkadaşım oldu, hayatı gördüm yaşadım ve ne varsa tattım. Bu saatten sonra aşık olduğum insanla evlenmek istiyorum. Soru bu kadar basit.

• Offf hadi abi bak işine ya

• Sağa sola dunkof demek yok ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HektorCupes

Konu gerçek. Beni bu forumda bilen biliyor. Yaşadığım, karşılaştığım ve merak ettiğim konuları açar sorarım..

Gecenin 3'ünde işim gücüm yok bide senaryomu yazıcam.

Duygusal takildigin biriyle de evlensen, bikac yıl sonra monotonlasiyor herşey. Alışkanlıga dönüşüyor.

Zamanla o kıza da alışırsın. Git kurtar kendini. Türkiye geleceği olmayan bir ülke.

Baktın yapamadım, geri dönersin

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Haklısınız hocam. Deneyeceğim galiba..

• 120205044 kullanıcısına yanıt

Vallahi yuh hocam.Geçen Fransız bi erkegin teklifini kabul etti diye eksiciler bi kizi asagilik kompleksli ilan edip linclediler.Bunlari bi kadin yazsa neler denilirdi.Ah ah

• Duygular boş salla hemen git

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gerekirse poşet geçirir mi ne kadar igrencsinz.Bi de kızlar tipe bakınca lincliyorsunuz:/

• Prensesela P kullanıcısına yanıt

herkes ilk olarak tipe bakar gayet normal.

• Kizlar bakınca igrenc seyler diyorsunuz ama.Tipe bakıp oldrulmeyin kixlar diyeni gördüm.Yani kixlar tipe bakınca oldurulmesi gerek kixlar tipe bakcak kadar erdemli olmalı ama biz erkegix ya biz tipe bakarız kafasindasiniz.Sevmiyorum sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Prensesela

Vallahi yuh hocam.Geçen Fransız bi erkegin teklifini kabul etti diye eksiciler bi kizi asagilik kompleksli ilan edip linclediler.Bunlari bi kadin yazsa neler denilirdi.Ah ah

1. Ekşi bir sosyal cetvel değildir

2. 110k euro Mercedes-Benz s class bizde 3.7 milyon TL ve bunun 2.7 milyonu vergi.

3. Gerçekte de aklı kemale ermiş olgun düşünen insan severim. Aklı bir karış havada gençlerle evlenmek istemem.

4. Avrupanın Çin karşısında erimesine ciddi ciddi vicdanım el vermiyor. İnsan hakları diye diye koca Birliği sömürdüler. Ben vicdani olarak insan haklarına bu kadar saygı duyan bir topluluğa hizmet etmekten huzur duyarım. Gereken ucuz işçi olarak yada girişimci olarak Çin e karşı Avrupa Birliğini ve insan haklarını korumak bence çok güzel bir şey.

• 120205044 kullanıcısına yanıt

Hocam siz bambaska bir ruhsunuz.Size lafım yok ama ben erkeklerden nefret ediyorum.Orda burda kizlar sirf yakisikli diye sirf zengin diye cikari icin evleniyor diye kizlara nefret kusuyorlar.Valla sizin gibi konusan bi kadin olsa Avrupa dan zengin erkekle evlenicem dese demediklerini birakmazlardi

• niye denemiyorsun hocam şansını. sadece yazışarak telefondan iletişim sağlayarak insanları tanıdığını sanmak ve buna göre yol çizmek son 25 yılın en büyük cahilliği diye düşünüyorum. yanlış anlama senin değil koca bir gezegenin komple cahilliği.

neyse konu dağılmasın git dene bence. olmadı kızla anlaşamadın vb geri gelirsin ne olacak. eğer böyle olursa geri gelene kadar orda kaldığın gördüğün zamanı kâr sayarsın büyük ihtimalle.

öbür ihtimalde ise kalırsın devam edersin.

bir başka ihtimalde ise kızla anlaşamazsın ama bir defa çıkmışken çekirge gibi başka bir yere zıplar gidersin, ki en güzel görünen ihtimal bence bu.

kabul edip yanlış karar verdiğini anlasan bu arada geçen kaybettiğin birkaç ay yada bırkaç yıl kayıp mı olacak sanki? burda birkaç ay yada önümüzdeki birkaç yıl icin ciddi planın varmı bu zamanım çok değerli kaybetmemem lazım diyebileceğin?? eğer yoksa yaylan kardeşim, ikilee, ensenin tıraşını görelim, kaybol gözüm görmesin diye düşünüyorum, hakkında hayırlısı olsun hocam

• arkana bile bakma

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

Türkiye müslüman bir ülke değil. Türkiye islam kanunlarıyla yönetilen islam ülkeside değil. Türkiye Demokrasiyla yönetilen Laik bir Cumhuriyettir.

Ayrıca Türkiyede müslüman nüfusu iddia edildiği gibi %90'larda değil maksimum %40'lardadır.

Son olarak islamı islamın olduğu yerde yaşamak kolaya kaçmaktır. Asıl islamı zor olan yerde yaşayacaksın, müslümanlığını ve imanını orada göstereceksinki bi kıymeti olsun. Yoksa kafana zorla silah dayayıp namaza tutsalar veya psikolojik baskıyla islamı usüllere göre yaşatsalar ne anladım ben o imandan?

Önemli olan kendi rızanla hiç bir baskı altında kalmadan islamı yaşamak..

• Git, hem daha rahat bir hayat sürersin hem de vatanındaki işsizlik sayısından bir kişinin düşmesine vesile olursun. İki tarafa da faydalı.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

alakası yok. azıtmış bir insansan zaten tehlikeli kendi halinde işinde gücünde olan bir müslüman aileye hiç kimsenin ses çıkardığı yok.

sen kalkıp ben şeriatı bu ülkeye getirecem dersen o zaman sen orada bir dur derler adama.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.