Şimdi Ara

ALMANYA VİZE YARDIM ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakadaşlar 30 mayıs almanya biletim var. ilk defa gidiyorum. bu yüzden vize namına hiçbir şey bilmiyorum. eşimle birlikte gideceğiz. ikimiz de devlet memuruyuz. acil yardım edecek bir arkadaş var mı? neler yapmalıyım? çok mu geç kaldık? illa i-data gibi şirket aracılığı ile mi almak lazım vizeyi? kendimiz alabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

Arakadaşlar 30 mayıs almanya biletim var. ilk defa gidiyorum. bu yüzden vize namına hiçbir şey bilmiyorum. eşimle birlikte gideceğiz. ikimiz de devlet memuruyuz. acil yardım edecek bir arkadaş var mı? neler yapmalıyım? çok mu geç kaldık? illa i-data gibi şirket aracılığı ile mi almak lazım vizeyi? kendimiz alabiliyor muyuz?

arkadaşlar yardım??
  • Yeterince vaktiniz var panik yapmayın.
    Oncelıkle pasaportunuz yoksa pasaport çıkartın.devlet memurusunuz belki yeşil pasaport alma hakkınız vardır.ozaman işiniz kolaylaşır vize almadan gidebilirsiniz.eger yeşil pasaport hakkınız yoksa normal pasaport çıkararak idata üzerinden hemen vizeye başvurun.idata sitesinde toplamanız gereken gerekli evraklar yazıyor.bunlarıda 2 günde hazırlar idataya verirsiniz eksiğiniz yoksa 1 haftaya vizeniz çıkar merak etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklegend

Yeterince vaktiniz var panik yapmayın.
    Oncelıkle pasaportunuz yoksa pasaport çıkartın.devlet memurusunuz belki yeşil pasaport alma hakkınız vardır.ozaman işiniz kolaylaşır vize almadan gidebilirsiniz.eger yeşil pasaport hakkınız yoksa normal pasaport çıkararak idata üzerinden hemen vizeye başvurun.idata sitesinde toplamanız gereken gerekli evraklar yazıyor.bunlarıda 2 günde hazırlar idataya verirsiniz eksiğiniz yoksa 1 haftaya vizeniz çıkar merak etmeyin.

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. yeşil pasaport yok normal pasaport var. kendimiz konsolosluğa vize başvurusu yapsak çok zorlanır mıyız? 24,5£ bedel verilmeli mi diyorsunuz idataya. yani idata sız yapılmaz mı
  • Rica ederim ne demek.
    Bildiğim kadarıyla artık konsolosluklar direk başvuru almıyor.idata Almanya ve İtalya'nın resmi başvuru ofisi.hem bunların faydasıda oluyor evraklarınızda eksik varsa uyarıyorlar red alma ihtimali azalıyor. Ben idatayı İtalya için kullanmıştım 3 günde vizemi almıştım.İzmir veya istanbuldan Harbiye'den başvuracaksınız randevu almanız Şart değil sabah erken gidip başvurabilirsiniz.ama başka bir yerden alacaksanız galiba randevu Alıp gidiyorsunuz.bence vakit kaybetmeden başvurunuzu yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklegend

Rica ederim ne demek.
    Bildiğim kadarıyla artık konsolosluklar direk başvuru almıyor.idata Almanya ve İtalya'nın resmi başvuru ofisi.hem bunların faydasıda oluyor evraklarınızda eksik varsa uyarıyorlar red alma ihtimali azalıyor. Ben idatayı İtalya için kullanmıştım 3 günde vizemi almıştım.İzmir veya istanbuldan Harbiye'den başvuracaksınız randevu almanız Şart değil sabah erken gidip başvurabilirsiniz.ama başka bir yerden alacaksanız galiba randevu Alıp gidiyorsunuz.bence vakit kaybetmeden başvurunuzu yapın.

balıkesirde ikamet ediyorum.idatayı telefonla aradım. bireysel olarak istanbul başkonsolosluğuna çarşamba günleri saat 1 ile 2 arasında randevu almak için şahsen başvurabilirsiniz dedi. ne yapsam bilemedim.
    idataya kargoyla evrakları gönderiyoruz ve onlar hallediyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.