Bildirim
Almanya Otobanında gazlamak (video)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Düm düz yolda hızlı gitmek nasıl bir yetenek istiyor acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu video diye çekip boşuna niye kalabalık yapmış anlayamadım ya neyse.hız limiti olmayan otobanda kıçı kırık vw le gittiği en fazla 200 250 km sürat onuda video çekmiş izlemeyin boşa vakit kaybı. -
sırf muhalefet olmak için muhalefetsiniz. başkası ABD'de çeker ooo Almanya'da çekilir ıyy -
quote:
Orijinalden alıntı: cadillaccts
bunu video diye çekip boşuna niye kalabalık yapmış anlayamadım ya neyse.hız limiti olmayan otobanda kıçı kırık vw le gittiği en fazla 200 250 km sürat onuda video çekmiş izlemeyin boşa vakit kaybı.
Videonun başındaki 5-10saniyeyi izleyip ergen tribini buraya püskürmene gerek yok. Videoyu tamamen izlediysen nerede sınırsız nerede sınır var niye var niye yok bahsettim, bunu hiçbir yerde bahsetmiyorlar. Poloyu övmüyor aksine başarısız buluyorum. Bu yorumu yazarkenki amacını anlamış değilim. Ama TR'de limit olan yerde basmak güzel, Almanyada limit olmayan yerde basınca ergen kız tribi gibi yorum yazmak gerek değil mi?
Ben de almanyada sınırsız diye bilirdim ama kulaktan dolma yorumlardan ama otobanını kullanınca nasıl sınırsız insan görüyor ve bunu açıklayarak video çektim. Ama olur mu senin için ferrari bulup onunla 300 basmam lazım değil mi paşam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 16 Haziran 2017; 10:33:37 >
-
Bu hız sınırsız alman otobanlarında yol boşken bugatti veyron ile dipgaz gitmek isterim
O yolların en iyi notu o araçla verilir. -
çok başarılı video tebrikler ilki gerçekleştirmissin çok faydalı herkes izlesin
oldumu gönlün -
Şu cızırtı sunrooftan mı geliyor? insanin kulaklarını tırmalıyor hocam. Sonuna kadar izleyemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren
Bu hız sınırsız alman otobanlarında yol boşken bugatti veyron ile dipgaz gitmek isterim
O yolların en iyi notu o araçla verilir.
Ses hızınamı ulaşıcan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
dipgazla o araçla kaç sn gidebileceğinide biliyorsundur sanırım 4 de 1 ini bile bitiremezsin yolun -
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
quote:
dipgazla o araçla kaç sn gidebileceğinide biliyorsundur sanırım 4 de 1 ini bile bitiremezsin yolun
Onu biliyorum en azından 300ü felan zorlamak isterim o araçla.
Ben beğendim güzel video -
tidiayın gücü -
hayat onlara güzel ne güzel düp düz yol bizim yollar virajlarla dolu sonra hız yapınca kaza oluyor diye haberler çıkıyor
not:şimdi orada olmak vardı içim kaynıyor -
Video güzel olmuş. Açıklayıcı
Benim dikkatimi çeken başka olay. Asfaltı almanlar bulmuş yamayı türkler bulmuş derler ya ilk başta yoldaki renk farkı yamadan dolayı mı?
Ich habe nicht in Deutschland gefunden und zeit achtzehn jahren habe ich deutsche sprache nicht gesprochen dafür habe ich vergessen. -
yama var sanırım. @Sadece Sürücü doğru dimi?
Koridor radar sistemi gelmeyen hatta şu yap işlet devretlere de sınırsız hız yapıp otoban turizmi yapsınlar bari hem yakıt bakımından hem de otoban parası bakımından para bırakırlar aslında. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgutozkan
Video güzel olmuş. Açıklayıcı
Benim dikkatimi çeken başka olay. Asfaltı almanlar bulmuş yamayı türkler bulmuş derler ya ilk başta yoldaki renk farkı yamadan dolayı mı?
Ich habe nicht in Deutschland gefunden und zeit achtzehn jahren habe ich deutsche sprache nicht gesprochen dafür habe ich vergessen.
Evet eski yollarda yama var. Luxembourg - Berlin git gel yaptım. Dönüşte 5-6 yerde yol yapımı çalışması vardı. Çok fazla yol yenileme çalışmaları var. Böyle yamalı yerleri cillop gibi yapıyorlar, öyle yerlerde vardı yolda. Hatta almanlar bu yol yapımı çalışmalarının sıklığından rahatsız idi. İş yerinden alman biri arkadaşının bu yol yapımı çalışması olan bölgede hız yaptığı için hapse ve para cezasına çarptırıldığını söyledi. Yol yapımı varsa 50-60-70 arasında çalışma alanının rahatlığına göre limitler oluyor.
Bir diğer sevdiğim nokta ise viyadük ve küçük köprülerin orada türkiyedeki gibi saçma sapan pot farkı yok köprü üzerinde çıkarken inerken hoplayıp zıplamıyorsun, dümdüz devam ediyor. Yollarında ciddi sıkıntılar yok.
İşin komik yanı ben de almanca bilmiyorum, ingilizce yetiyor
@399N3N
Bizim ülkedeki gibi dışa eğimli mühendislik harikası yolları yokYani yolu TR'de nasıl dışa eğimli viraj yapıyorlar anlamıyorum... Yollarımız kaza yaptırmayı müsait... Adamlarda yollar düzgün, sürücü hatalı kazalar olabiliyor.
Berlin'e giderken bi audi a6'nın 150 ile sol arka tekerinin tabanı çıktı. yanakları jantta kaldı öyle kenara çekti. herkes güven tedbirlerini aldığı için kopan lastiğe veya audi'ye çarpan olmadı. herkes 4lülerini yakıp yavaşladı ve güvenli durum olunca herkes yoluna devam etti. Bizde olsa meraklı melehatlar yüzünden bile kaza olurdu... Herkes otobanda 130-140 gidiyor. o halde güvenliği alabiliyorlar. Gerçek anlamda trafik bilinci ve kültürleri var.
Bizim kültürümüz ise kemer takan acemidir, kırmızı ışıkta bekleyen enayidir...
-
video gayet güzel olmuş elinize sağlık -
Elinize sağlık hocam. Keyifli video
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X