Şimdi Ara

Almanya'dan gönderilen 2 Patriot Türkiye'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sistem Türkiye'ye ulaşmış, şimdi TV'de gösterdiler. İskenderun'dan giriş yapan Patriot'ların konuşlandırılma çalışmaları yarın başlayacak.

Şahsen bunların gelmesi ve kurulması taraftarı değilim ancak kukla bir devlete sahip olduğumuz için 2 ayda içerisinde gelip ülkeye girdi. Sonumuz hayrolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben mi yanlış hatırlıyorum sen her durumda hükümeti savunan biriydin sanki

Edit: Değilmiş galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 21 Ocak 2013; 13:11:13 >
  • Bu konuda fazla bilgim yok. Birşey soracağım bu araçların bize ne zararı var? Savunma amaçlı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Ben mi yanlış hatırlıyorum sen her durumda hükümeti savunan biriydin sanki

Sen çok yanlış geldin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CityOfDeath

Bu konuda fazla bilgim yok. Birşey soracağım bu araçların bize ne zararı var? Savunma amaçlı değil mi ?

Herkes israili, iranın füzelerinden koruma amaçlı olduğunu söylüyor. İsrail ile ABD'Yi düşman belirlemişler.. Kim sizin dostunuz? Bu ülkenin dostu İran mı? Irak mı? Rusya mı? Suriye mi? Pis yahudiler, Köpek coni'ler diye laf atıyorsunuz. Sizin tek dostunuz var oda ABD... Gerçek dost yalan dost falan orası önemli değil ama şuan siz prestij(!) sahibi bir ülke iseniz ABD'nin desteği ve Nato yüzünden... İsraili ABD'Yi kötülemeyin! En güçlü orduya sahip ABD'Yi istemiyor, sırtınızdan bıçaklayan araplarla sırf din(!) kardeşi olduğunuz için onlarla birlik olmak istiyorsunuz... İsraili,ABD'yi öpün başınıza koyun... İsrail ile Türkiye aslında çok iyi geçinmeli diye düşünüyorum. İran-Suriye ve diğer arap ülkeleri, başta israile sonra türkiyeye saldırmaya çok meraklı. İsrail ve Türkiyenin tam ittifakı ABD ordusu ile desteklenirse eminim ki AB gel bize diye yalvaracak, çoğrafyamızda uzun yıllar barış olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Ben mi yanlış hatırlıyorum sen her durumda hükümeti savunan biriydin sanki

Sen çok yanlış geldin.

Benim tartıştığım kimdi la o zaman Fena karıştırdım galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz o kadar saçma bir milletiz ki anamızın, bacımızın saçı görünmesin diye kafasını kapatırız ama ABD askerleri cinsel amaçlarla gelir Adana'ya bizim yine kendi evladımızla sevişir ve gider. Her zaman ABD karşıtıyızdır, sömürge karşıtıyızdır ama asla İncirlik Üssü hakkında konuşmayız. Koskoca İncirlik Üssü'nde, kendi toprağımızda Amerikan Askeri gezerken, iki tane füzeye bu milletin ses çıkaracağını mı sandın?
  • One minute stayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

quote:

Bu konuda fazla bilgim yok. Birşey soracağım bu araçların bize ne zararı var? Savunma amaçlı değil mi ?

Herkes israili, iranın füzelerinden koruma amaçlı olduğunu söylüyor. İsrail ile ABD'Yi düşman belirlemişler.. Kim sizin dostunuz? Bu ülkenin dostu İran mı? Irak mı? Rusya mı? Suriye mi? Pis yahudiler, Köpek coni'ler diye laf atıyorsunuz. Sizin tek dostunuz var oda ABD... Gerçek dost yalan dost falan orası önemli değil ama şuan siz prestij(!) sahibi bir ülke iseniz ABD'nin desteği ve Nato yüzünden... İsraili ABD'Yi kötülemeyin! En güçlü orduya sahip ABD'Yi istemiyor, sırtınızdan bıçaklayan araplarla sırf din(!) kardeşi olduğunuz için onlarla birlik olmak istiyorsunuz... İsraili,ABD'yi öpün başınıza koyun... İsrail ile Türkiye aslında çok iyi geçinmeli diye düşünüyorum. İran-Suriye ve diğer arap ülkeleri, başta israile sonra türkiyeye saldırmaya çok meraklı. İsrail ve Türkiyenin tam ittifakı ABD ordusu ile desteklenirse eminim ki AB gel bize diye yalvaracak, çoğrafyamızda uzun yıllar barış olacaktır.

Memeseller büyümüş

• savunma sistemi bir şey olmaz dursunlar köşede.
  • Zar zor aldık zaten elleşmeyinde vaz geçmesinler
  • Bundan sonra birde füze siparişi verdik bunuda unutmayın fazla gösterilmiyor ama....

Kaynak:

http://www.haberturk.com/dunya/haber/806508-turkiye-abdden-fuze-aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonelist -- 21 Ocak 2013; 13:24:10 >
  • hayırdır gelebilecek bir füzeyi sen mı durdurcan ? taraftarı değilmiş sanki futbol takımı
  • Hala su patriotlari suriye için geldiğini sananlar var

• quote:

Savunma amaçlı. Olası bir Suriye veya İran saldırısında Türkiye piyon gibi oynatılıp savaşın içine sokulacağı için, İran'dan gelecek olan füze veya olası hava saldırısını önlemek amacıyla getirildi.
  • akp ciler sevinsin yakında tayyip savaşa sokcak bizi yaşasınn
  • Niye taraftarı değilsin mesela?
  • quote:

quote:

Savunma amaçlı. Olası bir Suriye veya İran saldırısında Türkiye piyon gibi oynatılıp savaşın içine sokulacağı için, İran'dan gelecek olan füze veya olası hava saldırısını önlemek amacıyla getirildi.

Hava saldırısı yapacak uçakları yok da füzeler nolur nolmaz serseri mayın gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

quote:

Hava saldırısı yapacak uçakları yok da füzeler nolur nolmaz serseri mayın gibi.

Aynen öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 21 Ocak 2013; 13:31:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.