Bildirim
Almanya'dan E-Revo vxl 1/16
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: skriLLex21
Arkadaşlar Almanyada babamın bir arkadaşı var ondan e revo alıp göndermesini istersem bu gümrüğe takılır mı? Hediye niyetine gönderirse vs. sorun çıkar mı? ayrıca fiyatlar ne durumda burdan mı almak daha iyi yoksa oradan mı? Ne yapmalıyım? teşekkürler (=
Haci belli bir siniri var alcagin sey 75 euroyu gecmemek zorunda yoksa gumrukte fatura tutarinin %20 sini vergi olarak odersin . Ama Hobbyking diye bir site var ( ben helikopter aldim) gayet guvenilir. Ordan alabilirsin zaten cogu forumlarda adida geciyor bir haftada geliyor sana kiriksiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ geçen Dariusla tek attım qnq -
quote:
Orijinalden alıntı: cengizhan1903
quote:
Orijinalden alıntı: skriLLex21
Arkadaşlar Almanyada babamın bir arkadaşı var ondan e revo alıp göndermesini istersem bu gümrüğe takılır mı? Hediye niyetine gönderirse vs. sorun çıkar mı? ayrıca fiyatlar ne durumda burdan mı almak daha iyi yoksa oradan mı? Ne yapmalıyım? teşekkürler (=
Haci belli bir siniri var alcagin sey 75 euroyu gecmemek zorunda yoksa gumrukte fatura tutarinin %20 sini vergi olarak odersin . Ama Hobbyking diye bir site var ( ben helikopter aldim) gayet guvenilir. Ordan alabilirsin zaten cogu forumlarda adida geciyor bir haftada geliyor sana kiriksiz
iyi de ben burdan almıyacam tanıdık almanyada o alıp bize gönderecek yani biz burda hiç bi ücret ödemeyecez biz parayı ona iş bankasından gönderce. bu şekilde hediye diye gönderilirse gümrükte kalır mı?_____________________________
-
Amerika'dan olsa tamam da, Almanya'da da bu araçlar çok ucuz değil..
Hediye olarak dahi gönderilse, ürünün değerine bakılır, yada sizden ispat istenir.. 75€'luk muafiyet sınırını geçince de %20 gümrük vergisi ödenir..
Hem ayrıca Almanya'daki uluslararası posta ücretlerinden haberiniz var mı?
En az 35-40€ kargo ödersiniz..
Araç gümrüğe takılırsa, ki takılma ihtimali çok yüksek, kargosuydu vergisiydi derken Türkiye'deki fiyatını geçersiniz..
Kısacası tamamen boşa macera.._____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: ...-~AimLeSs~-...
Amerika'dan olsa tamam da, Almanya'da da bu araçlar çok ucuz değil..
Hediye olarak dahi gönderilse, ürünün değerine bakılır, yada sizden ispat istenir.. 75€'luk muafiyet sınırını geçince de %20 gümrük vergisi ödenir..
Hem ayrıca Almanya'daki uluslararası posta ücretlerinden haberiniz var mı?
En az 35-40€ kargo ödersiniz..
Araç gümrüğe takılırsa, ki takılma ihtimali çok yüksek, kargosuydu vergisiydi derken Türkiye'deki fiyatını geçersiniz..
Kısacası tamamen boşa macera..
Peki teşekkürler hiç girişmeyelim o zmn direk burdan alalım :D peki hangi siteyi önerirsiniz türkiye içi alım için? hilalhoby erenhoby gibi siteler iyi midir?_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler