Şimdi Ara

ALMANYA'DAKİ GENELEV PATRONU İÇİNİ DÖKTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 39 yaşında... 1976’da Almanya’ya geldi. Önce tekstil gibi sektörlerle ilgilendi ardından arkadaş tavsiyesi üzerine şimdiki mesleğine başladı. Yüzünü gizleyen, kimliğini saklayan Türk, Almanya Köln’de Sudbad isimli genelevin sahibi. 10 yıldan beri genelev sahibi olan Türk, "Bu işler Almanya’da yasal oldu. Vergisini de veriyorlar. İsteyen, istediği gibi, istediği yerde çalışabiliyor. Yasak bir şey yapmıyoruz burada" diyor.

HAYALİMDE İŞADAMI OLMAK VARDI

Birinin himayesinde çalışmayı sevmediğini dile getiren genelev sahibi Türk, çocukluk yıllarında iş adamı olmanın hayallerini kurduğunu söylüyor. Şikayet ettiği zamanlarında çok olduğunu belirten Türk patron, "Diyorum bazen. ’Nereden girdim bu işe, nereden bulaştım’ diye. Ama artık girdik bir kere. Adımız da çıktı bu işte. Yasak da bir şey yapmadığıma inanıyorum. Almanlar da yapıyor bunu, Türkler de. Dünyanın her tarafında var bu" diyor.

AŞKA İNANIYOR

Türk genelev patronu aşka inandığını söylüyor. Genelevinde çalışan kızların aşık olduklarında özgürce gidebileceklerini dile getiren Türk patron, "Onlar da kalp taşıyor. Onlar da insan. Normal olması yani. Olmasa şaşardım" diyor.

KADINLAR ÇALIŞMAK İÇİN KENDİLERİ BAŞVURUYOR

Türk genelev patronu, 24 kadın çalıştırıyor. Haftanın en yoğun günleri Cuma-Cumartesi. Günlük müşteri sayısı 40’ı buluyor. Kulübe giriş 50 Euro. 3 katlı genelevde sauna, havuz, ve bar da bulunuyor. Genelevde Çek, Polonyalı, Rus, Alman ve Türk kızlar çalışıyor. Türk patron genelevde çalışacak kızları gazete ilanıyla buluyor. Sudbad Kulüp’te çalışmak için telefon açan kızlar da var.

İNGİLİZCE BİLMEK ŞART

Türk patron genelevde çalışmak için başvuran kızlarla bir ön görüşme yaparak kriterlerini sıralıyor. Sudbad Kulüp’te çalışmak için en önemli şartın İngilizce bilmek olduğunu ifade eden Türk patron diğer kriterleri ise söyle sıralıyor: "Mesela aşırı şişmanları almıyorum veya 35 yaş üstünü almıyorum. Yani benim kriterlerimi doldurması lazım."

İBRAHİM TATLISES ŞARKILARIYLA VİSKİLERİNİ YUDUMLUYORLAR

Genelevde tüm kızlar çıplak dolaşıyor. Geneleve gelen Alman beyler Türkçe müzikler eşliğinde içkilerini içip, her biri farklı tasarlanmış özel odalara çıkıyor. Dileyenler ise bordo ağırlıklı olarak döşenmiş ikinci katta televizyon izliyor, jakuziye giriyor.

TÜRK FUTBOLCU, FİLM YILDIZI, ŞARKICILAR GELDİ

Sudbad Kulüp’ün ünlülerin de uğrak yeri olduğunu iddia eden Türk patron şöyle konuşuyor: "Ünlü işadamları geldi. Ünlüler geldi. Film yıldızı, futbolcu şarkıcılardan gelenler oldu ama isimlerini veremiyoruz. Popçulardan birkaç tanesi geldi.ö Gelen ünlüler için VIP salonlarının bulunduğunu da belirten Türk patron, “Mesela VIP salonunu istiyor. Yukarıda VIP yerimiz var. İki tane bayan istiyor. Şampanya istiyor. Orada kimse onu rahatsız etmiyor. Alemini yapıp gidiyor."

GENELEVDE DÜNYA KUPASI HAZIRLIKLARI

Sahibi Türk olan genelev Sudbad Kulüp’te de 2006 Dünya Kupası maçları için de hazırlık yapıldı. Dünya kupasını genelevde dev ekran televizyonda izlemek isteyenler rezervasyon internet üzerinden ve telefonlar rezervasyon yaptırıyor. Genelevin Türk patronu, Berlin’de başlayacak 2006 Dünya Kupası maçları öncesinde her yere reklam verdiklerini, genelev içine dev ekran taktıracaklarını ifade etti. Türk patron çok telefon açan olduğunu belirterek internet üzerinden rezerve yaptıranlara da özel indirimler uygulayacaklarını söyledi.

TÜRKİYE’DEN ÖZÜR DİLİYORUM

Türk Genelev Patronu, röportaj boyunca Türkiye’deki akrabalarından çekindiği için yüzünü ve kimliğini gizledi, ardından da, "Şimdi yüzümü sakladığım için, kendimi sakladığım için özür diliyorum ama bu da benim prensiplerime aykırı o yüzden özür diliyorum" dedi.

• Oha
  • ALLAH AFFETSİN
  • Türkiyede'de boyle olması lazım aslında..........ki memlekette tecavuz oldurme tore cinayetleri azalsın...........cinsel ilişkinin evlenmeden yasaklandıgı tuh kaka denildiği bir ulkede bunun olması gercekten gerekli..................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 13 Haziran 2006; 21:01:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GangSTAz

Türkiyede'de boyle olması lazım aslında..........ki memlekette tecavuz oldurme tore cinayetleri azalsın...........cinsel ilişkinin evlenmeden yasaklandıgı tuh kaka denildiği bir ulkede bunun olması gercekten gerekli..................
    katılıyorum bişeyleri yasaklarsak bişeyleri düzeltcez derken bişeyleri bozuyoruz hiç deilse yasal olmayan fuhuş olaylarının önüne geçmiş oluruz hemde dewlet wergisini alır ama hiçbir yönetim kendisine genelewci yönetim denceğinden korktuğu için böyle birşeye girişemiyo

• quote:

Türkiyede'de boyle olması lazım aslında..........ki memlekette tecavuz oldurme tore cinayetleri azalsın...........cinsel ilişkinin evlenmeden yasaklandıgı tuh kaka denildiği bir ulkede bunun olması gercekten gerekli..................

Türkiyede hiç kerhana yok ve tecavüzler bu yüzden oluyor ve yine almanyada bu kerhanalar olduğu için hiç tecavüz olayı yaşanmıyor dimi???

ne kadar sığ düşünüyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

quote:

Türkiyede hiç kerhana yok ve tecavüzler bu yüzden oluyor ve yine almanyada bu kerhanalar olduğu için hiç tecavüz olayı yaşanmıyor dimi???

haır abi sen sığ düşünüyosun bak şidmi türkiyede genelewlerin bazı kıstlamaları war hekes genelewde çalışamıyo we genelewde çalışan kadınlar bu meslekten ayrıldıktan sonra çocuğu olursa ne awukat ne polis ne asker olabiliyo nüfuslarına işleniyo ee durum böle olunca kadınlar yasl olmayan şekilde bu işi yapıyolar fuhuş artıyo pis ortamlarda cinsel ilişki oluyo aids hastalığı artıyo eer sen buna izni werirsen adam niye gitsin illegal yöntemlerle yapsınki iraz geniş bakın abi
    ha şimdi sorcaksın genelewlerin artması güzel bişimidir haır diildir ben 17 yaşındayım hayatımda 1 kere gittim bidahada hayatta gitmem yapacaksam bişiler kız arkadaşımla yapıyorum ama giden gider ona da ben bişey diyemem herkesin kendi tercihi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

türkiyede genelewlerin bazı kıstlamaları war hekes genelewde çalışamıyo we genelewde çalışan kadınlar bu meslekten ayrıldıktan sonra çocuğu olursa ne awukat ne polis ne asker olabiliyo nüfuslarına işleniyo ee durum böle olunca kadınlar yasl olmayan şekilde bu işi yapıyolar fuhuş artıyo pis ortamlarda cinsel ilişki oluyo aids hastalığı artıyo eer sen buna izni werirsen adam niye gitsin illegal yöntemlerle yapsınki

kimse genelevde çalışırsam çocuğum polis asker olamaz diye dışarıda fuhuşa yönlenmez. Türkiyede genelevler çok mu sıhhatli her türlü hastalık barındıran tipler hergün oradan gelip geçiyor. biri çıkar hemen ardından diğeri girer hastalığı kapar. ayrıca yurdum insanı illegal olan ne varsa onu sever. heyecanlı olması babından

Türkiyede serbest değilde ne oluyor? her semtte kaç tane illegal ev var. herkes biliyor neyin nerede olduğunu. bunlar legal olsa ne değişir? hiç bir şey. sadece peze.engi süklüm püklüm gezmezde kasım kasım kasılarak gezer o olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: C4

quote:

türkiyede genelewlerin bazı kıstlamaları war hekes genelewde çalışamıyo we genelewde çalışan kadınlar bu meslekten ayrıldıktan sonra çocuğu olursa ne awukat ne polis ne asker olabiliyo nüfuslarına işleniyo ee durum böle olunca kadınlar yasl olmayan şekilde bu işi yapıyolar fuhuş artıyo pis ortamlarda cinsel ilişki oluyo aids hastalığı artıyo eer sen buna izni werirsen adam niye gitsin illegal yöntemlerle yapsınki

kimse genelevde çalışırsam çocuğum polis asker olamaz diye dışarıda fuhuşa yönlenmez. Türkiyede genelevler çok mu sıhhatli her türlü hastalık barındıran tipler hergün oradan gelip geçiyor. biri çıkar hemen ardından diğeri girer hastalığı kapar. ayrıca yurdum insanı illegal olan ne varsa onu sever. heyecanlı olması babından

Türkiyede serbest değilde ne oluyor? her semtte kaç tane illegal ev var. herkes biliyor neyin nerede olduğunu. bunlar legal olsa ne değişir? hiç bir şey. sadece peze.engi süklüm püklüm gezmezde kasım kasım kasılarak gezer o olur.
    abi başta bi olmak isteseler bile olamıyolar ki olabilselerde bigün pişmanlık duyarsa bunun geri dönüşü yoq artıq
    ama sana genelewlerin saklıksız olduğu konusunda katılmıyorum yasal olan genelewlerde çalışanlar sürekli sağlık kontrollerinden geçiyolar yani hastalık kapılması çok zor artı yasal biyer kapıda polis bekliyo ama illegal olanlardan hertürlü şey war

• quote:

sen çok iyi biliyon bu işleri heralde.Bu ülke Türkiye .Almanya ya da vs. değil .Bu ülkedeki insanların dini belli yolu belli.Kültürü belli.Saçma sapan sapıklıklar yüzünde ve sapıklar yüzünden bu hallerde geziyoruz.Peki bakalım İran'da böle tecavüzler suçlar az Türkiye'de çok.İki ülkenin de kültürü benzemiyo mu?
    ÖNCE BUNU AÇIKLA:SORUN KENDİ ÇÖZÜLÜYOR ZATEN.

• quote:

Orjinalden alıntı: delikatil

quote:

sen çok iyi biliyon bu işleri heralde.Bu ülke Türkiye .Almanya ya da vs. değil .Bu ülkedeki insanların dini belli yolu belli.Kültürü belli.Saçma sapan sapıklıklar yüzünde ve sapıklar yüzünden bu hallerde geziyoruz.Peki bakalım İran'da böle tecavüzler suçlar az Türkiye'de çok.İki ülkenin de kültürü benzemiyo mu?
    ÖNCE BUNU AÇIKLA:SORUN KENDİ ÇÖZÜLÜYOR ZATEN.

eğer tamam dersen uçak biletini ben alıcam yollayalım seni ( ve senin gibileri) irana

• bu mantıkla gıdılırse
    hırsızlıgın azalması ıcın,
    cınayetlerın azalması ıcın,
    bunlarıda serbest yapalım

bunlarda azalsın oleyse,
    mantık bu mu yanı.

ısteyen ıcın tr de zaten genel ev denen o yerlerden mevcut.
    ayrıca oraya gıdenın cocugu su bu olmaz demıssın ama bı kaynak gostermıyorsun
    bende buraya bı dunya sey yazarım senın gıbı yaparsak.

once resmı bı kaynak goster sonra konus.
    evlenmeden once cınsel ılıskı yasak falan demıssın
    sacmalamıssın

ısteyen ıstedını yapar. bak sen ne guzel gıtmıssın genel ev denen eve. yasında 17 ne mutlu sana.
    kımse sana yasak dedı mı ? evlenmedın yapamazsın dedı mı?

ınsanlar kendı yasaklarını kendılerı koyarlar. ınsanlar nasıl ınanıyorsalar oyle yasarlar. sen ınsanları zorla cınsel ılıskıye sokamazsın. kafa patlakcak konu arıyorsan kendıne bır dunya konu var dusunebılecegın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

quote:

haır abi sen sığ düşünüyosun bak şidmi türkiyede genelewlerin bazı kıstlamaları war hekes genelewde çalışamıyo we genelewde çalışan kadınlar bu meslekten ayrıldıktan sonra çocuğu olursa ne awukat ne polis ne asker olabiliyo nüfuslarına işleniyo ee durum böle olunca kadınlar yasl olmayan şekilde bu işi yapıyolar fuhuş artıyo pis ortamlarda cinsel ilişki oluyo aids hastalığı artıyo eer sen buna izni werirsen adam niye gitsin illegal yöntemlerle yapsınki iraz geniş bakın abi
    ha şimdi sorcaksın genelewlerin artması güzel bişimidir haır diildir ben 17 yaşındayım hayatımda 1 kere gittim bidahada hayatta gitmem yapacaksam bişiler kız arkadaşımla yapıyorum ama giden gider ona da ben bişey diyemem herkesin kendi tercihi

tecavüzlerin olmasiyla genelev arasinda kurulan mantik
    kapkaçla ile "param yoktu ondan yaptim" arasindaki kurulan mantiktan hiç farki yok

bisürü fakir var onlar niye kapkac yapmıyo.
    ve bisürü abaza var onlar niye tecavüze yeltenmiyo.

demekki sorun zihniyette bitiyor.

• Türkiye böyle bir şeyi kaldıramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

Genelevde tüm kızlar çıplak dolaşıyor. Geneleve gelen Alman beyler Türkçe müzikler eşliğinde içkilerini içip, her biri farklı tasarlanmış özel odalara çıkıyor. Dileyenler ise bordo ağırlıklı olarak döşenmiş ikinci katta televizyon izliyor, jakuziye giriyor.

bak bu iimiş

quote:

“Mesela VIP salonunu istiyor. Yukarıda VIP yerimiz var. İki tane bayan istiyor. Şampanya istiyor. Orada kimse onu rahatsız etmiyor. Alemini yapıp gidiyor."

hele bu tam benlikmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferostyle -- 14 Haziran 2006; 12:23:08 >

• NEFİSE ÇOK HOŞ GELİYOR DEĞİL Mİ
    quote:

Orjinalden alıntı: ferostyle

quote:

bak bu iimiş

quote:

“Mesela VIP salonunu istiyor. Yukarıda VIP yerimiz var. İki tane bayan istiyor. Şampanya istiyor. Orada kimse onu rahatsız etmiyor. Alemini yapıp gidiyor."

hele bu tam benlikmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

bu mantıkla gıdılırse

bunlarda azalsın oleyse,
    mantık bu mu yanı.

sacmalamıssın

ısteyen ıstedını yapar. bak sen ne guzel gıtmıssın genel ev denen eve. yasında 17 ne mutlu sana.

ınsanlar kendı yasaklarını kendılerı koyarlar. ınsanlar nasıl ınanıyorsalar oyle yasarlar. sen ınsanları zorla cınsel ılıskıye sokamazsın. kafa patlakcak konu arıyorsan kendıne bır dunya konu var dusunebılecegın

allah aşkına bana nerde ewlenmeden önce cinsel ilişki yasak demişim onu göster
    arkadaşlar bukadar sığ düşünmeyin ben artması taraftarı deilim bende kısmen dindar bi insanım tabiki genelewlerin artması güzel deil ama bide olaya şu yönden bakın bu işler türkiyede yasak ee böyle olunca pez*w*nkler çoğu kadına borç yapıyolar we köle gibi çalıştırıyolar ondan sonra yasal olmayan yol kenarında olan fuhuşlar artıyo e şimdi bunlar yasal olursa çoğu hayat kadını kurtulacak dewletin el atması lazım her yolda bi hayat kadını war bu iş böyle gitmez arkadaşlar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RSS_02

bu mantıkla gıdılırse

bunlarda azalsın oleyse,
    mantık bu mu yanı.

sacmalamıssın

allah aşkına bana nerde ewlenmeden önce cinsel ilişki yasak demişim onu göster
    arkadaşlar bukadar sığ düşünmeyin ben artması taraftarı deilim bende kısmen dindar bi insanım tabiki genelewlerin artması güzel deil ama bide olaya şu yönden bakın bu işler türkiyede yasak ee böyle olunca pez*w*nkler çoğu kadına borç yapıyolar we köle gibi çalıştırıyolar ondan sonra yasal olmayan yol kenarında olan fuhuşlar artıyo e şimdi bunlar yasal olursa çoğu hayat kadını kurtulacak dewletin el atması lazım her yolda bi hayat kadını war bu iş böyle gitmez arkadaşlar

Bu işi yapan hayat kadınları senin kadar dert yanmıyor heralde.

• Bu dayım büyük adam olacak demiştim zamanında.

http://www.sudbad.de/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşıyosan bayramda ziyaretine geliyoz dayıııı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.