Şimdi Ara

Almanya da yaşam tarzı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kesinlikler özendiğimden değil ;sadece meraktan soruyorum.orda sıradan bir insanın günlük hayatı nasıldır?yaşam tarzları nasıl?hayatta' refah düzeyleri türkiye ye oranla ne durumda? türkiyede (kendi ülkemde) yaşamaktan büyük onur duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

ne demek bu?
  • ismail yk gibi yüzlercesi var demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audiology

ismail yk gibi yüzlercesi var demek

• Her gün sex yapıyoruz
  • Şu konu dışında liselilerin saçmasapan yorumlarının uçuşmadığı bir konu görebilecekmiyiz acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Trafik çok düzgün. Yaya gecidinde ışık yoksa bekleyen oldumu arabalar mutlaka durup yol veriyor. Türkiye gibi her sokakta dakka başı sağa sola giden polis araçlari cok görülmez çünkü sorun yaşanmıyor pek. Eğitim konusunda üniversiteleri cok iyidir ve hepsi devlet üniversitesidir. Hatta bazılarında harç parası bile alınmıyor. Sokakta yaşayan kimse yok çünkü devlet yardım ediyor. Bu yüzden dilencileri azdır. Hiç yok diyemem çünkü bazıları devletin verdiğini yetersiz bulup tembelce dinleniyor halbuki almanya sosyal bir devlet bu yüzden her vatandaşına bakmakla hükümlüdür. Bürokrasileri cok katıdır bir şeye hayır dediler mi olsen boş. Pazar günü market bakkal bile kapalı olur. Sokak köpeği görmedim hiç. Belediye çukurlarina düşen insanlar gormezsin cok ciddi önlemler alıyorlar ve herkes işini cok iyi yapıyor. Başka sorun varsa sor cevaplamaya çalışırım 1.5 aydır almanyadayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blitzstrahl

Trafik çok düzgün. Yaya gecidinde ışık yoksa bekleyen oldumu arabalar mutlaka durup yol veriyor. Türkiye gibi her sokakta dakka başı sağa sola giden polis araçlari cok görülmez çünkü sorun yaşanmıyor pek. Eğitim konusunda üniversiteleri cok iyidir ve hepsi devlet üniversitesidir. Hatta bazılarında harç parası bile alınmıyor. Sokakta yaşayan kimse yok çünkü devlet yardım ediyor. Bu yüzden dilencileri azdır. Hiç yok diyemem çünkü bazıları devletin verdiğini yetersiz bulup tembelce dinleniyor halbuki almanya sosyal bir devlet bu yüzden her vatandaşına bakmakla hükümlüdür. Bürokrasileri cok katıdır bir şeye hayır dediler mi olsen boş. Pazar günü market bakkal bile kapalı olur. Sokak köpeği görmedim hiç. Belediye çukurlarina düşen insanlar gormezsin cok ciddi önlemler alıyorlar ve herkes işini cok iyi yapıyor. Başka sorun varsa sor cevaplamaya çalışırım 1.5 aydır almanyadayim.

çok teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.