|
Bildirim
|
aaa demokrasi
|
MİT Tırları haberi Cumhuriyet'ten aylar önce şimdi çok sevdiğiniz Aydınlık yayınlamıştı, eğer biri devlet sırrını açıklıyor ise oraya bakacaksınız. Aydınlık'ın haberiyle o konu sır olmaktan çıktı, dolayısıyla konuyu biraz takip eden herkes ortada bir suç olmadığını görebilir. Zaten AYM kararı da buna vurgu yapıyor, okuma yazması olan herkes görebilir. Sizin milli mesele dediğiniz olayı o dönem en çok kaşıyanlar şimdi vekiliniz olan Tuğrul Türkeş ve Bahçeli'ydi, bir örnek aşağıda. Unutmadan söyleyeyim Cumhuriyet'in haberinin yayınlandığı gün söylüyor aşağıdaki dediklerini.
Ayrıca bir gazeteciyle görevli bir istihbarat görevlisi aynı kategoride değerlendirilemez. Son olarak bahsettiğin kişilere destek veren epey kurum ve kişi de var ayrıca, Snowden ve Assange'nın ABD'deki TV kanallarına verdiği röportajlar, programlar var, youtubedan bulabilirsin. |
Haberi okuyunca aklıma Can Dündar ve mit tırları geldi.Bir bakayım dedim neler olmuş.
https://www.dw.com/tr/can-d%C3%BCndar-aym-yapt%C4%B1%C4%9F%C4%B1m%C4%B1z%C4%B1n-gazetecilik-oldu%C4%9Funu-tescil-etti/a-50994530 |
Adamsinlan hakim
Doğru olan bu Ey alman ordusu senin ne isin varlan afganistanda halkin vergisini ne hakla oraya savuruyorsun Medyada adam gibi medya ayni bir sivil toplum örgütü gibi halki devletin yedigi pislikten haberdar ediyor Hukuk devleti budur Ah ulan orda yasayaydim varya tam benim kafamda adamlar suan Türkiyede yabanci ulkede gibiyim benim gibi düşünen insan yok denecek kadar az Atatürkcuyum diyen adam bile " öma o giddi binneşmiş minnetlerde bizi zavundu" diyip mal mal konusuyor |
Demek ki ulusal güvenliği ilgilendiren ve ya tehlikeye düşüren belgeler değil.
|
Devlet sırrı diye örtbas edilmek istenen ve suriyeyi iç savaşa götüren süreçte milyonlarca nur topu gibi suriyelilerimiz oldu. Vatan millet sakarya edebiyatı böyle olmaz.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZ44 -- 1 Mayıs 2020; 5:32:6 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|