Şimdi Ara

Almanya'da Kanlı Noel. Ölü Ve Yaralılar Var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynen kovamaz. Kovsa bile yeni geleni eğitmek yıllar sürer. Sanayi çok zarar eder.

    _____________________________
    GM 9 PRO kullanıcısı ||NVIDIA GTX 1080 TI 12GB 256 Bit||INTEL i5 3570 || 12 GB 1666 MHz RAM || Gigabyte anakart ||

    Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    Bu işin kökğnde başkasını zorlamak var. Yoksa bir olayı yok şucu bucu olmanın. Şeriat isteyenlerin hiçbiri kalkıp arabistana ya da irana gitmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Konu farlı bir yere evrildi:


    Bu adam, ateist, islam düşmanı , AfD hayranı ve İsrail destekçisi biri. Paylaşımları büyük İsrail vs vs gidiyor.


    Bence (evet bir komplo teorisi bu :))


    Derin Almanya, Almanya'nın İsrail'e desteklerinden memnun değil. Almanya'ya bir işaret veriyor olabilir.


    İsrail'den uzak dur artık gibi...

    _____________________________
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    Bunun aynısını ben de ve bir çokları düşünmüş. Ancak konu şimdi farklı yere evrildi. Adam, islam düşmanı, Afd hayranı ve İsrail destekçisi çıktı:)

    _____________________________
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

    Adam koyu ateistmişAlmanya'da Kanlı Noel. Ölü Ve Yaralılar Var. 

    _____________________________
    "Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz." - Ankebût, 57.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Hiç çalışmadan? Almanya'da Kanlı Noel. Ölü Ve Yaralılar Var. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Faniyim, fani olanı istemem.
    Acizim, aciz olanı istemem.
    Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
    İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Bu çöl farelerinin olduğu yerde can güvenliği de huzurda olmaz.

    _____________________________
  • Almanya'da Kanlı Noel. Ölü Ve Yaralılar Var.


    Almanya'da Kanlı Noel. Ölü Ve Yaralılar Var.
    _____________________________




  • Gazze'de on binlerce masum öldü bu kadar yaygara olmadı.

    Neden ?

    Çünkü onlar müslüman.

    _____________________________
    BMW 320i First edition M Sport
  • burayada yazayım.

    bir gün insanlık olayın din değil genetik olduğunu anlayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 21 Aralık 2024; 11:39:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    Bunu okuyunca aklima eski Turkiye geldi.

    _____________________________
  • Istaril'in Filistin'de 70 yildir farkli hizlarda surdurdugu soykirimi destekleyenler bu konu uzerinden Islam'a sovmeye baslar bugun yarin.

    _____________________________
  • Müslüman olunca terörist hristiyan ölünce kutsal varlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Mantıksız.

    _____________________________
  • "📍Almanya’nın Magdeburg şehrinde noel pazarına aracıyla dalıp onlarca kişiyi yaralayan ve en az 2 kişiyi öldüren Suud Taleb Al Abdulmohsen (@DrTalebJawad), aşırı sağcı AfD destekçisi ve İslam karşıtı.


    ▪️2019 yılında FAZ gazetesine verdiği bir röportajda kendini “tarihte görülmüş en şiddetli İslam karşıtı” olarak tanıttı.


    ▪️Ateist olduğunu belirtti, dinsiz ve İslam karşıtı olduğu için Suudi Arabistan’da ceza görmekten korktuğunu, bu nedenle Almanya’da iltica talebinde bulunduğunu söyledi.


    ▪️2016 yılında Suudi Arabistan’da ölümle tehdit edildiğini söyleyerek mülteci olarak tanındı.


    ▪️Al Abdulmohsen, açık bir şekilde AfD’yi destekliyordu ve “Almanya sınırlarını korumalı”, “Açık sınır politikası Merkel’in Avrupa’yı İslamlaştırma projesiydi” gibi ifadeler kullanıyordu.


    ▪️Ayrıca AfD ile ortak bir projeyi hayata geçirip eski Müslümanlar için bir akademi kurulmasını istiyordu.


    ▪️“Suriyeli Cihatçılara iltica hakkı verilirken eskiden Müslüman olan Suudları yok etmek için Alman devleti tarafından gizli operasyon yürütülüyor” diyordu ve bu tezlerini İslam karşıtlarının kurduğu bir blog üzerinden yayıyordu.


    ▪️Al Abdulmohsen, sosyal medyada son olarak yayınladığı videolarda “Alman halkı, Sokrates’in ölümünden sorumlu” ve “Hükümet beni korumak yerine suç işliyor, polisler suçlulardır, bu nedenle Alman ulusunu ve Alman halkını suçluyorum” gibi ifadeler kullanıyor.


    ▪️Profilinde ayrıca “Almanya, hayatlarını mahvetmek için Almanya içinde ve dışında iltica talep eden Suudları avlıyor” ifadesi yer alıyor.


    ▪️Al Abdulmohsen, Alman polisini İslamcılığın arkasındaki gerçek güç olarak tanımladı, polisi “İslam karşıtlarına karşı kirli taktikler” uygulamakla suçladı ve “AfD’ye ihtiyacımız var” dedi.


    ▪️Al Abdulmohsen, “Emin olun ki, yüzde 100 yakında intikam gelecek, isterse canım gitsin, Almanya bedel ödeyecek, büyük bir bedel” ifadelerine yer verdi.


    ▪️Yine bir başka paylaşımında “Alman makamları, adalete giden tüm barışçıl yolları kapatıyor, bedeli ne olursa olsun adalet sağlayacağım” diyor.


    ▪️Mayıs ayındaki bir başka Arapça paylaşımında “bir operasyonu hayata geçirmekten” ve “bu sene ölmekten” bahsediyor.


    ▪️Ağustos ayındaki bir paylaşımında ise “Almanya savaş istiyorsa istediğini alacak, bizi öldürmek istiyorlarsa onları katledeceğiz, gururla öleceğiz ya da hapse gireceğiz” diyor.


    ▪️Saldırgan, madde bağımlısı suçluların tedavi edildiği bir cezaevinde çalışan bir psikiyatri ve psikoterapi doktoru."


    Noel Pazarına Saldırı Yapan Ateist Bir Siyonist Destekçisi. 2006'dan beri Almanya'daymış.


    https://x.com/bedbolukbasi/status/1870288496822194455



    Almanya'da Kanlı Noel. Ölü Ve Yaralılar Var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Ama senin yaptığında hiç olmuyor

    FORUMUN MALUM ADMİN DESTEKLİ ATEİST ve OKTROL ÜYELERİNİN hevesi kursağında kaldı

    Hazır bekliyorlardı önce Arap olmadı müslüman yetmedi İslamiyete dil uzatacaklardı...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/almanya-da-noel-pazarina-arabayla-dalan-saldirgan-afd-fanatigi-cikti--160301476

    _____________________________
  • Ne hizmet etmesi almanyadan işsizlik maaşı alıp donanımhaberde bütün gün almanyayı kötülüyorlar. Kemal Sunalın 80lerde çektiği Almanya filmlerinde de böyleydi hala aynı halt. Çalışan da gider bmwyi alır karı kovalar. Ya asalak ya kro. Türkleri rezil ettiler. Bir alman arabayla kız düşürdüğünde “mehmet dilarasını buldu” diyorlar atasözü oldu krolukları. Geçen burda biri abdde pkk komünist örgüt diye amerikalılara facebook reklamı veriyordu altında özellikle almancılar zırıl zırıl zırlıyordu böyle fikirlerini değiştirebileceğini mi sanıyorsun diye, kendileri milyonlarca türk orada oturup lobi yapamadı çünkü beceriksizler. Bugun bütün avrupa türklerden nefret ediyorsa sebebi osmanlı falan değil sokağa çıkınca gördüğü bu alamancı tüklerdir. Kürtün en aşağısı terör örgütüne katılacak kadae hayatta kaybedecek birşeyi olmayan göçtüğü almanyada lobi yaptı bunlar kendinden nefret ettirip kıskançlıktan kürt düşmanı olup döndü. Jahren, erlik vb. şu an türk ırkçılarının önderi tiplerin alayının almanyaya gidip tutunamayıp dönmesi tesafüf değil. Jahrein almanyaya gitmeden pkk ve ermeni örgütleriyle sempati kurup forumlarda savunan “terörist”ken almanyada doktor çocuğu olan kendisine çöp gibi davranıp trde kalsa çoban olamayacak kürte iyi davranıyorlar diye kürt düşmanı olup döndü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.