Şimdi Ara

Almanya’da işsiz Türk aileye 3 bin Euro maaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ALMANYA'da ‘halk parası' olarak da adlandırılan sosyal yardımların miktarı artırıldı. 1 Temmuz'dan itibaren her bir ebeveyn başına 451 Euro, 14-17 yaş arasındaki çocuk için 420 Euro, 6-13 yaş arası çocuk için 348 Euro, 0-5 yaş arasındaki çocuk için 318 Euro ödeniyor. Ailenin kirasını, ısınma ve diğer yan giderlerini yine devlet ödüyor.

TEK KİŞİ 2 BİN EURO

Böylece üç çocuklu bir aileye ödenen para ek yardımlarla birlikte 3 bin 10 Euro'ya ulaşıyor. Ayrıca radyo-tv vergisi, eğitim masrafları da bu miktara eklenebiliyor. Yalnız yaşayan bir kişi için de 502 Euro temel aylık var. Yine kira, eğitim, vergi gibi ek ödemelerle birlikte tek kişinin aylık aldığı miktar da 2 bin Euro'yu bulabiliyor.

Yardım alanların yarısı yabancı

Sadeece Alman vatandaşları değil, Almanya'da yasal yollarla yaşayıp sosyal yardıma muhtaç olan herkes ‘halk parası'ndan faydalanabiliyor. Türkler, iltica hakkını elde edenler ya da oturma iznine sahip olanlar da yararlanıyor. 83 milyonluk Almanya'da 5.5 milyon kişi bu yardımları alıyor ve bunların 200 bin 122'si Türk. Yardım alanların listesinde Türkler 3'üncü sırada. İlk sırayı 707 bin ile Ukraynalılar, ikinci sırayı 498 bin ile Suriyeliler alıyor. Türkler'den sonra Afganlar, 176 bin yardıma muhtaç kişi sayısı ile 4'üncü. Ardından Irak, İran, Eritre, Somila, Nijerya ve Pakistanlılar geliyor. Yardımla geçinenlerin 2 milyon 918 bini Alman, 2 milyon 495 bini ise yabancı.

TÜRKİYEDE İSE ÇALIŞMADIĞIN HALDE DEVLETE BORCUN ÇIKIYOR :d

• tek kişiye ödenen 450 euro. çocuk parası artık 250 euro.

ama araplar ve zenciler gibi "müteci" statüsünde olanlara aile parası 1000+ euro çocuk parası 350 euro ve tabi kira parası gibi yardımlar alıyorlar. 5 çocuklu abdül ortalama 3000 alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğal olarak sömürülen mülteci fırsatını bulduğunda sunulan imkanları sömürür.

Ama Almanya ülkesinde medinyeti görüyor, kimse kimseyi istismar etmeye çalışmıyor, herkes dürüst davranıyor ve hakkını alıyor.

Bunu gören mülteci de o medeniyetin gereği olarak medeni davranışlar sergiliyor...

• Cocuklarla birlikte 3 bin euro mu? Simdi bu kosullarda calisan Alman halkina ne denir? Yan gelip yatmak varken kim niye calissin boyle bir ulkede? Ah ABD’nin gozunu seveyim. Yan gelio yatan kendini sokakta bulur.

Medeni davranış mı güldürme beni. Bunlar medeni hiç olmadılar olamazlar ilahi güç bile yola sokmam için kaç önder yollamış sonunda bıkmış bırakmış.

Bunları İspanya'dan kovmasaydılar bugün Avrupa diye medeni bir coğrafya hiç olmayacaktı 

Abd çok hakkaniyetli bir ülke. Herkes hak ettiğini yaşıyor. Zaten evsiz kalanların çoğu madde bağımlısı veya kronik tembel.

Dün arkadaşa da söyledim: "Birleşik Devletler öylesine güzel bir ülke ki orada çalışan hiç kimse aç kalmaz. Sokaklarda yaşayan evsizler ise ya tembel olduklarından yada bunalım geçirdiklerinden sokakta yaşamak zorunda kalıyorlar..."

Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

"Bunu gören mülteci de o medeniyetin gereği olarak medeni davranışlar sergiliyor..."

hangi çizgi film bu?  

oraya uyum sağlamazsa geldiği ülkeye ya da 3. ülkeye postalanacaklarını biliyorlar vatandaşlık almamış adama acımaz avrupa

Hepsi masonik yalan, anlaşarak yaptığınız işler, arada anlaşarak içinizdekileri temizleyip sözüm ona "yenileniyor" ve bu şekilde " AK" düzeninize devam ediyorsunuz. Küçük ve anlık dünyevi zevkler uğruna size paspas olanlar ve "buna ses çıkarmayanlar" utansın...

Şu listeye dikkat içinde Madrid ve Mekke Medine de var, Almanya'nın da ABD gibi daha gerçekçi ve köklerine yakışır bir şekilde dünyayı kendilerine hayran bıraktıracak adımlar atmasını bekliyoruz. Belki gurbetçilerin mültecilerin emeklerine saygı duyuyorlar ama yeter artık bu karanlık işler. Özellikle Türk gurbetçilerin burada kral gibi ağırlanması artık çok ekşi geliyor...

https://forum.donanimhaber.com/turkiye-neyine-guveniyor--156493049-3#156509049

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Almanyada devlet sana iş bulursa öpe öpe çalışcan yok masa başı rahat iş isterim, amele olmam ben üni mezunuyum özel bir insanım dersen o maaşı 1 günde kesiyorlar homeless crazy adayı diyip, o gerçek işsizleri kapsıyor keyfi işsizleri değil, türkiyede yatış modunda zora gelemeyen masa başı iş arayan, memuriyet isteyen tembel tiplerle yakından uzaktan alakası yok.

o maaşdan genelde zaten sağlık sorunlarından dolayı iş bulamayan tipler faydalanıyor almanyada iş dolu, başvuran sağlıklı insana çok kısa sürede iş bulunuyor beğenmedim bu işi, hayalimdeki tarz değil ,çalışmam dersen zortingeni alırsın anca. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Ağustos 2023; 15:31:9 >

TRHabertwitter
    “Kemal Kılıçdaroğlu: "Allah'ın güneşi bedava kardeşim. Elektriğe ihtiyacınız varsa bedava zaten."”
    https://twitter.com/i/status/1688872810347728896
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.