Şimdi Ara

Almanya cari fazla rekoru kırdı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aralar malum Alman araçları forumda fırtına gibi eserken ben de sizi iyice sevindireyim dedim.

Almanya bu yıl cari fazla rekorunu alt üst etti

217 milyar Euro bir fazla mevcut.

Bol bol gezip, harcarlar

Alman otomobili seçen zevkli üyelere tebrikler

• Darısı başımıza....Ama bu kafayla çok zor...
  • Angela Markel de Berlin Alaman Times gazetesine şöyle bir cümle söylemiş

"Bu kadar fazla kazanmamızda öncelikle Cihanair ve ekibine teşekkür etmemiz gerekir . "
  • Almanlıktan aldıkları tat bambaşka

• Asla goremeyecegimiz bir basari. Bizim insanimiz en tepeden en ayaga yatmaya kolay paraya alismis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 17 Şubat 2015; 17:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tofastan inip seat leonu ilah eden adamlar olmasa ne olucak bu vag grubu sazcilari...

• Telaş yok, 3. havalimanı yapınca batacaklar, görecekler günlerini (bu mesaj ironi içermektedir).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten almanya sadece araba ihraç ediyor. Onuda sadece Türkiye alıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

Telaş yok, 3. havalimanı yapınca batacaklar, görecekler günlerini (bu mesaj ironi içermektedir).

Adi yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

Zaten almanya sadece araba ihraç ediyor. Onuda sadece Türkiye alıyor..

bence bu cümleni başka yerde kullanma derim ben. vasıflı hertürlü makina . elektrik otomasyon . beyaz eşya v.s yüksek teknoloji ürünü herşeyi kendi bünyesinde üretiyor. genelde yarı mamül ithalatı yapan bir ülke almanya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim82

quote:

bence bu cümleni başka yerde kullanma derim ben. vasıflı hertürlü makina . elektrik otomasyon . beyaz eşya v.s yüksek teknoloji ürünü herşeyi kendi bünyesinde üretiyor. genelde yarı mamül ithalatı yapan bir ülke almanya .

Şaka mısın? Ben ne diyorum birader? şu forumda ironi nedir diye ders vermek lazım..

bknz:http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0roni

uzun uzun ihraç mallarını ve hizmetlerinin çeşitliliğini yazıp bu gelirin sadece araba ve Türkiye olmadığını belirtmekle aynı anlama geliyor benim yazdığım 2 cümle..

• Alman olsun çamurdan olsun mantığı çok ülkemizde

• tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    Sana da terbiye dersi vermek gerek ama çok geciktiği için anlayacağını sanmıyorum. Hiç tanımadığı birine "şaka mısın" diye hitap etmek mizacın olmuşsa... Ama yine de link verdiğin gibi tanımadığın kişiler ile nasıl konuşacağını, forumlarda kullanılacak dili en azından internetten öğren. Düşük te olsa bir ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoka

Sana da terbiye dersi vermek gerek ama çok geciktiği için anlayacağını sanmıyorum. Hiç tanımadığı birine "şaka mısın" diye hitap etmek mizacın olmuşsa... Ama yine de link verdiğin gibi tanımadığın kişiler ile nasıl konuşacağını, forumlarda kullanılacak dili en azından internetten öğren. Düşük te olsa bir ihtimal.

neyse ya tartışmak istemiyorum. yav he he.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomofil tutkunu -- 17 Şubat 2015; 16:36:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selim82

quote:

Şaka mısın? Ben ne diyorum birader? şu forumda ironi nedir diye ders vermek lazım..

bknz:http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0roni

uzun uzun ihraç mallarını ve hizmetlerinin çeşitliliğini yazıp bu gelirin sadece araba ve Türkiye olmadığını belirtmekle aynı anlama geliyor benim yazdığım 2 cümle..

pardon Ben anlayamadım . yaşıma ver.

• AB normları denilen ;siyasette,ekonomide şeffaflık, hukukun üstünlüğü, ifade özgürlüğü, hesap verebilirlik ilkeleri uygulanmadığı sürece uyutulup, soyulmaya maruz kalacağız.

Davutoğlu siyasette şeffaflık paketi açıkladı ve partilerin il / ilçe başkanlarının mal beyanında bulunması planlandı.

Paket uzun elemanın bağırış çağırışları yüzünden rafa kalktı

Eski türkiyede paralar silaha savaşa harcandı,yeni türkiyede ise kaynaklar inşaata, betona,saraya,binaya,restorasyona harcanıyor.

Hatta hızını alamayıp pakistandan kübaya cami inşaatı yapmaya çalışıyorlar.

Hepsi kaynakların eğitime gitmesini,milletin uyanmasını engellemek için yapılıyor.

Güçlü ordu,büyük türkiye, güçlü devlet vs her dönem söylenen yalanlar

• Adamlar yatırım yapmıyor ki, gayet doğal.
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Hocam Almanya Türkiye'ye yaptığı ihracatta rekor kırmamış, dünyaya yaptığı ihracatta ve cari fazlada rekor kırmış. Tüm dünyada var demekki Alman olsun çamurdan olsun mantığı. Tüm dünyada varsa da doğru bir mantıktır, tüm dünya yanılmıyor olsa gerek.

Son 100 yıl içerisinde 2 kere tamamen yıkılıp (sadece yönetimsel olarak değil fiziksel, gerçek anlamda) şu an bu durumda olmanın tek açıklaması var: gerçekten Deutschland über alles.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son of Liberty

Bazılarımız ne yazık ki tarih derslerinden kaçıp kantinde tost-ayranla karın doyurmayı seçmişler.

Hiç bir dönemde hiç bir milletin gerisinde kalmadık nasıl bir kendiniz beğenmişliktir. Adamlar coğrafi keşifler yapmışlar sen yoksun, sanayi inkilabı yapmışlar sen yoksun silah yapmışlar sende yok, teknoloji ha keza. Bütün bunların üstüne savaşa girmişsin bir liderin etrafında toplanan halk savaşı kazanmış hala o lideri suçlamakla meşgulsün.

Sanayi hamlesini, eğitim hamlesini, medeniyet hamlesini bu ülke Mustafa Kemal Atatürk sayesinde yapabilmiştir. 600 yıllık medeniyet dediğiniz padişahlık, tek kişinin hükümdarlığı ile ülke yönetmek bunu da yaparken yanına rehber olarak dini almak bahsediliyorsa kusura bakmayın ama ben almayayım zira tüm bu gelişmelerin uzağında kalmamızın en büyük nedeni o halkın taptığı kişilerin pek çoğunun kendisini dev aynasında görmesidir. Onun dışında tarihten silinip giden bir şey yoktur. Ne kütüphaneler, kayıtlar, kitaplar yakılmış ne de kendi tarihini araştırman engellenmiştir.

Son olarak bugün bu halde olmamızın nedenini hala cumhuriyete bağlayan varsa akıl tutulması yaşıyordur derim. İleri teknolojiye yatırım yapıldı, üretim toplumu olundu, fabrikalar açıldı, eğitim sistemi iyileştirildi, sağlık sistemi düzeltilmek istendi de bunun önünde cumhuriyet mi durdu ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Son of Liberty

Bu arkadaş çok haklı

Dedem anlatır o zaman İstanbul'da ilk Mercedes C63 AMG o almış yıl 1903 falanmış . Baba tarafında da M paket 5.25 alan varmış . Sonra bir gece de hepsi gitmiş .

Sen ,Atatürk'ün adını ağzına çok alma alacaksan da önce bir düşüncelerini ve ağzını temizle Milli Ekonomi bakımından Almanya ve Japonya neler başarmış bizle ne gibi farkları var bir incele . Tekalif-i Milliye kanunu ile halkta da olmayan giysilerle , silahlarla bir ordu kurulup yokluk içinde bir ülke kurtarıldı .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.