Merhabalar. Bir süredir Almanca öğrenmeye çalışıyorum. Şu an halihazırda online bir kursa devam ediyorum ve A1 seviyesindeyim. Dinlediğini anlama ve karşı tarafla doğru iletişim kurabilme noktasında önerebileceğiniz başlangıç seviyesinde dizi/film/uygulama/konuşma grubu önerisi olan var mıdır? Duolingo kullanıyorum. Dersi Momente üzerinden işliyoruz. Kursbuch ve Arbeitsbuch alıştırmalarını düzenli yapıyorum. Yeterli olmuyor. |
Almanca Hören ve Sprechen Pratiği

-
-
yapayzeka ile konuş pratik yap. derdini anlat o gereken şekilde seninle konuşur.
google gemini,chatgpt
-
Seni nerden nereye taşıdılar hocam? Ne kadar faydasını gördün?
-
beni bir yerden bir yere taşımadı çünkü ben şuan bir dil öğrenme niyetinde değilim ki. bu yaşıma kadar böyle bir niyetim de olmadı. ama olsaydı yapay zeka ile konuşarak kendimi geliştirirdim.
Duolingo da öğrendiğin şeyleri karşılıklı sohbet şeklinde yapayzeka ile pratik yapabilirsin.
Bizim Aliyoutube
Artık İngilizce konuşma pratiği için hiç kimseye ihtiyacımız yok. ChatGPT'nin gelişmiş ses özelliği ile evde tek başımıza İngilizcemizi çok rahat bir şekilde geliştirebiliriz.https://www.youtube.com/watch?si=NOeFLfkdnICAVOcW&v=z3afYPj5chk&feature=youtu.be -
Anlıyorum hocam. Destek için teşekkür ederim ama ChatGPT bu konuda yeterli değil. Daha geçenlerde saat okumayla ilgili bir hata yaptı ve ben düzeltene kadar hatasında ısrar etti. Sonrasında beni tebrik etti tabi ama ben değil başka biriyle konuşuyor olsaydı bu konu bu şekilde yanlış öğrenilmiş olacaktı.
HENÜZ tavsiye edilebilir gibi değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X