Şimdi Ara

almanca dilinde evin bölümleri slayt ödevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana evin bölümleri (örnk:mutfak.banyo), ondan sonra bu bölümlerde bulunun eşyalar (masa,küvet) ile ilgili 30-40 sayfalık bir slayt hazırlamam lazım elinde bulunan varsa bir yardımcı olabilir mi ??

• İlk dönem konularının slaytları var maalesef. :/
  • banyo:das Badezimmer
    oturma odası:das Wohnezimmer
    yatakodası:das Schlafzimmer
    mutfak:die Kütche
  • quote:

Orijinalden alıntı: E 

İlk dönem konularının slaytları var maalesef. :/

düsşündüğün içi saol da bn kendim yaptım gerek kalmadı verdim odevi hoca 100 çakmış
  • bu arada millet bole bolumlere çok onem vermiyor heralde 1 kişi cvp atmış
  • Hazıra konmaya çalışanlara genelde yazmıyorum. Yanlış anlama sana demiyorum genele söylüyorum. Geçen birini gördüm, adam bana tebrik kartı yazın diyor. Valla biz yazacaksak sen neden öğreniyorsun değil mi? Doğrumu? Hata varmı diye sor, yaparım

İlk mesajda ne gibi bir yardım istediğini yazsan daha çok cevap alabilirdin belki, slaytmı istiyorsun, kelimemi istiyorsun, kontrol etmemizimi istiyorsun. Ne istediğin pek belli değil.
  • merhaba

sorunun hala güncel mi bilmiyorum ama buna benzer ödevlerle karşılaşacaksan en iyisi duden'in bildwörterbuch ( resimli sözlük ) alman olacaktır.
    ne kadar nesne-eşya-teknik alet varsa hem çizim hem de en ufak yedek parçasına kadar ayrıntılı şekilde bölümleri-izimleri veriliyor bu kitapta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Hazıra konmaya çalışanlara genelde yazmıyorum. Yanlış anlama sana demiyorum genele söylüyorum. Geçen birini gördüm, adam bana tebrik kartı yazın diyor. Valla biz yazacaksak sen neden öğreniyorsun değil mi? Doğrumu? Hata varmı diye sor, yaparım

İlk mesajda ne gibi bir yardım istediğini yazsan daha çok cevap alabilirdin belki, slaytmı istiyorsun, kelimemi istiyorsun, kontrol etmemizimi istiyorsun. Ne istediğin pek belli değil.

kısıtlı zamanım olduğu için istemiştiştim sonradan 1 hafta daha ertelenince kendim yaptım bide slayt yazdım ama ?

quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Hazıra konmaya çalışanlara genelde yazmıyorum. Yanlış anlama sana demiyorum genele söylüyorum. Geçen birini gördüm, adam bana tebrik kartı yazın diyor. Valla biz yazacaksak sen neden öğreniyorsun değil mi? Doğrumu? Hata varmı diye sor, yaparım

• daha önce okumus olsaydim konuyu kelime yardiminda bulunmaya calisirdim elimden geldigince. ama almanca zaten en sevmedigim dil gibi birsey. keske ingilizce konusulsa tüm dünyada. tek dil olsa o zaman hayat daha kolay olurdu
  • ama tabi o zaman tercümanlik yabanci dil ögretmenligi/ kurslari vs. bircok meslek dali yok olurdu.. yine de hayati kolaylastiracagina inaniyorum tek bir dilin. :)
  • ultraylmz U kullanıcısına yanıt
    ya yaptıysan atarmısın linkini lütfen acil bende yapamıyorum ve 2 gün sonra vericem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.