Şimdi Ara

Almanca Alıştırma-Boşluk Doldurma Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar dil kursuna gitmiyorum evde çalışıyorum rosetta stone dan.Herşey iyi hoş gidiyor ama öğrendiklerim hakkında alıştırma çözemiyorum çünkü bu şekilde kaynak bulamıyorum.

Daha önce dil kurslarına gittim orada bunları yığınla veriyorlardı umursamıyordum.Şimdi arıyorum ama yok.

Bu konuda yardımınızı istiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Almanca Alıştırma: Boşluk Doldurma ile Dil Becerilerinizi Geliştirin

Almanca öğrenenler için boşluk doldurma alıştırmaları, dil becerilerini geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu alıştırmalar, kelime dağarcığınızı genişletmenize, dilbilginizi pekiştirmenize ve konuşma akıcılığınızı artırmanıza yardımcı olur.

Boşluk doldurma alıştırmaları genellikle bir metindeki eksik kelimeleri doldurmanızı gerektirir. Bu kelimeler, metnin bağlamından çıkarılarak boşluklar bırakılır. Boşlukları doldurmak için doğru kelimeleri seçmeniz gerekir. Bu alıştırmalar, dilbilgisi kurallarını anlamanıza, yeni kelimeler öğrenmenize ve Almanca'yı daha iyi anlamanıza yardımcı olur.

Almanca boşluk doldurma alıştırmalarını çevrimiçi platformlar, ders kitapları veya çalışma sayfaları aracılığıyla bulabilirsiniz. Egzersizleri farklı zorluk seviyelerinde bulabilir ve dil beceri seviyenize göre seçebilirsiniz.

Düzenli olarak boşluk doldurma alıştırmaları yapmak, Almanca dil becerilerinizi önemli ölçüde geliştirmenize yardımcı olabilir. Bu alıştırmalar, özellikle yeni başlayanlar için dilin temellerini güçlendirmek için değerlidir. Ayrıca daha ileri seviyedeki öğrenciler, kelime dağarcıklarını genişletmek ve dilbilgisi bilgilerini pekiştirmek için bu alıştırmalardan faydalanabilirler.

Almanca boşluk doldurma alıştırmalarını öğrenme rutininize dahil ederek, dil becerilerinizi geliştirebilir ve Almancanızda güven kazanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam rosetta stone setini satınmı aldınız yoksa torrentmi ? Bide programı önerirmisiniz ?
    Bu arada aradıgınız şeyi bende bulamadım bulan bilen arkadaş bilgilendirirse sevinirim :)
  • Ben torrentten indirdim programı kesinlikle tavsiye ederim ama dediğim gibi bi ayağın eksik gibi öğrenirken paralel bi alıştırma kitabı tarzı birşey bulabilsem çok daha faydalı olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirJustice

Ben torrentten indirdim programı kesinlikle tavsiye ederim ama dediğim gibi bi ayağın eksik gibi öğrenirken paralel bi alıştırma kitabı tarzı birşey bulabilsem çok daha faydalı olurdu

Rica etsem özelden bana link verirmisiniz torrent ? Birde bende fono yayınlarının bi kitabı var orda konuyu anlattıktan sonra alıştırmalar veriyor bir sürü kitabın fotosunu çekip özelden atıcam yarın size birde elimde bir set var onuda atarım özelden sesli anlatıyor her dersin sonunda pdf şeklinde konuyu yazılı anlatıp örnek veriyor birde şuan attıgım linke bakabilirsiniz :)

http://www.meb.gov.tr/Ders_Kitaplari/2012/IlkOgretim/Devlet/Almanca/Almanca6_DK.pdf

• fono yayınlarının yeşil bi kitabı var meşhur ama pek alıştırması falan yok bi de önerim sakın bulaşmayın yeni öğreniyorsanız bırakıp kaçıracak cinsten
    lern mit uns da okullarda kullanılıyor bana da pratik bakımından başlangıç seviyesinde en mantıklı olanı o gibi görünüyor
    ama işte rosetta stone a başlarsanız farkedersiniz ki farklı bir şekilde öğretiyor dili
    dil kurslarında gittiğinizde hepsinde belli bi sıralama vardır kitaplarda aynı şekilde ama rosetta da sistem çok farklı

Şimdi bu çok iyi bir dil öğrenme sistemi ama paralel bir kitabını henüz bulamadım maalesef

Yaza doğru ing-alm kitaplara bakmayı düşünüyorum büyük kitapçılarda bulursam burada paylaşırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.