Bildirim
Alman otobanındaki kasap sürücü ve acil fren destekleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yollar güzel, araçlar güzel...
bmw'nin ani frende fren lambalarının flaşör yanması, audi'de ekranda adaptif takip sistemi uyarısı gayet başarılı
bizim ülkede olsa bmw ya üstüne çıkmıştı, ya da geçerken önüne kırmıştı -
bizde yollar yol değil,araçlar araç değil. tok kapı sesi yetiyor bize. 3 saniyede 200 den 100 e düştü araç,gayet başarılı -
Onlar olmedi, bizde olsa ondeki meganea arkadaki polo yapistirir en az 2-3 kisi olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3:34 bmw' de selektör yok. bizim dışımızda selektörü uyarı maksatlı kullanan yok gibi. -
neden illa yabancı özentisi olmaya gayret gösteriyorsunuz, ne varmış o yolda gayet sıradan 2 şeritli bir yol işte, yok mu bizim ülkemizde böyle yol da ülkeni gömmeye yer arıyorsunuz acaba???? -
quote:
Orijinalden alıntı: mithrandir24
neden illa yabancı özentisi olmaya gayret gösteriyorsunuz, ne varmış o yolda gayet sıradan 2 şeritli bir yol işte, yok mu bizim ülkemizde böyle yol da ülkeni gömmeye yer arıyorsunuz acaba????
yolda sorun yok hocam konu başlığında kasap yazıyor -
ani flaşör yanması fiestalarda da var,,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
neden illa yabancı özentisi olmaya gayret gösteriyorsunuz, ne varmış o yolda gayet sıradan 2 şeritli bir yol işte, yok mu bizim ülkemizde böyle yol da ülkeni gömmeye yer arıyorsunuz acaba????
sen şehir dışına hiç çıkmıyorsun herhalde. türkiye yollarından haberin yok. yolların sağı tangır tungur.sağ şeritten gideyim diyorsun kamyonlar yolun canına okumuş gondol gibi sallanıyorsun. yollarda bakım yok. yolda meyve kasasından tut demir plakaya herşey var.mayın gibi kaplama lastik dolu yollar. çıkın köyünüzden de ülkenizi gezin. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya ne meraklıyız yaa -
Bursa merkez nilüfer ilçesinde yaşıyorum yollar 3-4-5 şerit ve gayet güzel. Ayrıca ne içip bunları yazıyorsunuz anlamıyorum köy yolu güzel oluyor da şehir yolu mu kötü oluyor??? Sizin gibi hayatında bir şey görmemiş bir şey sahibi olamamış insanlar böyle batı özentisi oluyor işte. Sizin adınıza üzüldüm demek isterdim ama sanırım umutsuz vakasınız... -
Almanya yollarıyla Türkiye'nin yolları mukayese bile edilmez. İster yaya yolu, ister otoyol olsun.
Özenti falan değiliz, nasıl olabileceğini de biliyoruz, fakat birlik yok. Biri yapıyor diğeri bozuyor. Daha minibüsçüye söz geçiremiyor Türkiye'de polis, kendi istedikleri kurallarla kullanıyorlar. Bizim harcadığımız kaynaklarla iki Almanya kurulurdu. -
quote:
Neden biliyormusun? Avrupanin en kalabalik sehirlerinden biri olan İstanbul'un sahip oldugu iki ana arter (e5 ve tem) iki tarafta da standart disi yollara sahip.
Her hafta tekirdag-istanbul yapiyorum. Otoban dalga gecer gibi 200 metre 3 serit 3 km 2 serit. İstanbula yaklastikca 2 serit oluyor iyice mahmutbey 5 serit sonra 3 serit. Bagirsak gibi yuzeyi arttirmis adamlar.
Tekirdag istikametinde e5 de ise durumlar daha vahim. Bana verin istediginiz bir arabayi tek kere de rot balans butun ayarlarini bozup getireyim istediginiz yere. Cok netim yani hodri meydan...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Siz yinede her 2 şeritli yolu aynı sanmayın sayın duble yol seviciler.Asfalt kalitesi diye bir gerçek var ortada.. -
quote:
Bursa merkez nilüfer ilçesinde yaşıyorum yollar 3-4-5 şerit ve gayet güzel. Ayrıca ne içip bunları yazıyorsunuz anlamıyorum köy yolu güzel oluyor da şehir yolu mu kötü oluyor??? Sizin gibi hayatında bir şey görmemiş bir şey sahibi olamamış insanlar böyle batı özentisi oluyor işte. Sizin adınıza üzüldüm demek isterdim ama sanırım umutsuz vakasınız...
4 ve 5 şeritli yol nerde var nilüfer de? Bursanin yollarının rezilliğini konuşmayalım hele merkez tarafına osmangaziye ve acemlere kimse gitmemek için çırpınıyor. Bursayı bilmesek vaybe diyeceğiz hele nilüfer mi ülkede son övüneceğim yerdir.
quote:
Orijinalden alıntı: Arif
bmw'nin ani frende fren lambalarının flaşör yanması, audi'de ekranda adaptif takip sistemi uyarısı gayet başarılı
bizim ülkede olsa bmw ya üstüne çıkmıştı, ya da geçerken önüne kırmıştı
Kültür ile mi alakalı eğitim ile mi bilemem ve sanmıyorum ben o hareketi sindiremem.Tabii ki kırarım önüne hiç bir şey olmamış gibi yoluma devam edemem,en kötü kornaya hayvan gibi abanırım
Cumhurbaşkanımız dünyanın en güvenli ve en kaliteli duble yollarını siz hain olasınız diye mi yaptı bre deyyuslar.Bir de kalkmış utanmadan fake video ile Almanya'ya yağ çekiyorsunuz, Almanya'nın yolları Uganda yolları gibidir, Türkiye'deki yollar ise uçak pisti gibidir, vatandaşlarımız son model BMW ve Mercedes'leri ile güvenli bir şekilde kazasız belasız makas atabilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar doğru kullanıyor mantıkı hareket yapıyorlar. Bizde 200 bile gitse adam tampon tampona. Takip mesafesi önemli rol oynamış olayda. Acil sistemler olmasada audi gene rahat fren yapardı.
Birader sen Bursa'da yaşadığından emin misin? Şehrin ortasından geçen İzmir yolu kaç şeritli???? En dar yeri 3 şeritli İzmir yolunun, Carrefour'un orda 4 şerit oluyor, görükle yolu 4 şerit sana parsel parsel anlatayım mı?? Sokak aralarını kast etmiyoruz herhalde, yorum yapmış olmak için yorum yapma gözünü seveyim. -
quote:
Birader sen Bursa'da yaşadığından emin misin? Şehrin ortasından geçen İzmir yolu kaç şeritli???? En dar yeri 3 şeritli İzmir yolunun, Carrefour'un orda 4 şerit oluyor, görükle yolu 4 şerit sana parsel parsel anlatayım mı?? Sokak aralarını kast etmiyoruz herhalde, yorum yapmış olmak için yorum yapma gözünü seveyim.
200 metrelik 4 şeritli yolu nasılda ballandıra ballandıra anlatıyorsun millet osman gaziye gidebilmek için fazladan 18 km yol yapıp çevre yolundan otobandan gidiyor 4 şeritli dediğin yollarda birleşen ve ayrılan yollar. Tamamı 4 şeritli olan bir yol yok. Sokak aralarına filan hiç girmeyeceğim hele merkez denilen yerde arabayı parket aynanı kapatma gelen araba geçemiyor. Kapıları açamıyorsun 50 cm yüksek kaldırım var.
Ha bolca şeritten bahsetmek bu şekilde oluyorsa istanbulda 10-12 şeritli yollar mevcut. Yollar hep 2 şeritli hele merkezde bu iyice daralıyor. Eski tek şeritli geniş yolu 2 şeritliye çevrilmiş bir büyükşehirden bahsediyoruz. İki kamyonet yan yana gidemiyor. Hele o merkezde mediamarktın oradan bahsetmekteyim o kadar iğrenç bir kavşak ülkenin hiçbir yerinde yok. En işlek yerde o kavşak tam bir yüzkarası yeşil şehir oldu beton şehir ama yollar aynı kaldı. Zaten bildiğin fetocu şehri çok birşey beklememek lazım. İşler hayır hasanatla yürüyordu onlarda patladı gitti en sonunda.
Edit: şehir ortasındaki izmir yolu 2 şeritli emniyet şeridini sayma istersen onu kullanmanın uçuk rakamlarda cezası var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSY -- 29 Aralık 2017; 14:25:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TSY
quote:
Birader sen Bursa'da yaşadığından emin misin? Şehrin ortasından geçen İzmir yolu kaç şeritli???? En dar yeri 3 şeritli İzmir yolunun, Carrefour'un orda 4 şerit oluyor, görükle yolu 4 şerit sana parsel parsel anlatayım mı?? Sokak aralarını kast etmiyoruz herhalde, yorum yapmış olmak için yorum yapma gözünü seveyim.
200 metrelik 4 şeritli yolu nasılda ballandıra ballandıra anlatıyorsun millet osman gaziye gidebilmek için fazladan 18 km yol yapıp çevre yolundan otobandan gidiyor 4 şeritli dediğin yollarda birleşen ve ayrılan yollar. Tamamı 4 şeritli olan bir yol yok. Sokak aralarına filan hiç girmeyeceğim hele merkez denilen yerde arabayı parket aynanı kapatma gelen araba geçemiyor. Kapıları açamıyorsun 50 cm yüksek kaldırım var.
Ha bolca şeritten bahsetmek bu şekilde oluyorsa istanbulda 10-12 şeritli yollar mevcut. Yollar hep 2 şeritli hele merkezde bu iyice daralıyor. Eski tek şeritli geniş yolu 2 şeritliye çevrilmiş bir büyükşehirden bahsediyoruz. İki kamyonet yan yana gidemiyor. Hele o merkezde mediamarktın oradan bahsetmekteyim o kadar iğrenç bir kavşak ülkenin hiçbir yerinde yok. En işlek yerde o kavşak tam bir yüzkarası yeşil şehir oldu beton şehir ama yollar aynı kaldı. Zaten bildiğin fetocu şehri çok birşey beklememek lazım. İşler hayır hasanatla yürüyordu onlarda patladı gitti en sonunda.
Edit: şehir ortasındaki izmir yolu 2 şeritli emniyet şeridini sayma istersen onu kullanmanın uçuk rakamlarda cezası var
Her akşam 18.00 civarı yola çıkıp , Küçükbalıklı'dan 23 Nisan Mahallesi'ne dönüyorum .
Bu sene iki defa saat 20.00 civarı eve varabildim ..Yıldırım tarafından gelenlere zaten Allah yardım etsin .
Rögar kapakları ayrı bir hikaye zaten . Millet , tangirdamasin diye şamrel kesip , çözüm üretiyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sen şehir dışına hiç çıkmıyorsun herhalde. türkiye yollarından haberin yok. yolların sağı tangır tungur.sağ şeritten gideyim diyorsun kamyonlar yolun canına okumuş gondol gibi sallanıyorsun. yollarda bakım yok. yolda meyve kasasından tut demir plakaya herşey var.mayın gibi kaplama lastik dolu yollar. çıkın köyünüzden de ülkenizi gezin. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya ne meraklıyız yaa
|
bmw'nin ani frende fren lambalarının flaşör yanması, audi'de ekranda adaptif takip sistemi uyarısı gayet başarılı ![]() bizim ülkede olsa bmw ya üstüne çıkmıştı, ya da geçerken önüne kırmıştı |
bizde yollar yol değil,araçlar araç değil. tok kapı sesi yetiyor bize. 3 saniyede 200 den 100 e düştü araç,gayet başarılı
|
Cumhurbaşkanımız dünyanın en güvenli ve en kaliteli duble yollarını siz hain olasınız diye mi yaptı bre deyyuslar.Bir de kalkmış utanmadan fake video ile Almanya'ya yağ çekiyorsunuz, Almanya'nın yolları Uganda yolları gibidir, Türkiye'deki yollar ise uçak pisti gibidir, vatandaşlarımız son model BMW ve Mercedes'leri ile güvenli bir şekilde kazasız belasız makas atabilirler.
![]() |

mithrandir24 demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Neden biliyormusun? Avrupanin en kalabalik sehirlerinden biri olan İstanbul'un sahip oldugu iki ana arter (e5 ve tem) iki tarafta da standart disi yollara sahip. Her hafta tekirdag-istanbul yapiyorum. Otoban dalga gecer gibi 200 metre 3 serit 3 km 2 serit. İstanbula yaklastikca 2 serit oluyor iyice mahmutbey 5 serit sonra 3 serit. Bagirsak gibi yuzeyi arttirmis adamlar. Tekirdag istikametinde e5 de ise durumlar daha vahim. Bana verin istediginiz bir arabayi tek kere de rot balans butun ayarlarini bozup getireyim istediginiz yere. Cok netim yani hodri meydan... |
Almanya yollarıyla Türkiye'nin yolları mukayese bile edilmez. İster yaya yolu, ister otoyol olsun.
Özenti falan değiliz, nasıl olabileceğini de biliyoruz, fakat birlik yok. Biri yapıyor diğeri bozuyor. Daha minibüsçüye söz geçiremiyor Türkiye'de polis, kendi istedikleri kurallarla kullanıyorlar. Bizim harcadığımız kaynaklarla iki Almanya kurulurdu. |
4 ve 5 şeritli yol nerde var nilüfer de? Bursanin yollarının rezilliğini konuşmayalım hele merkez tarafına osmangaziye ve acemlere kimse gitmemek için çırpınıyor. Bursayı bilmesek vaybe diyeceğiz hele nilüfer mi ülkede son övüneceğim yerdir.
|

mithrandir24 demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
200 metrelik 4 şeritli yolu nasılda ballandıra ballandıra anlatıyorsun millet osman gaziye gidebilmek için fazladan 18 km yol yapıp çevre yolundan otobandan gidiyor 4 şeritli dediğin yollarda birleşen ve ayrılan yollar. Tamamı 4 şeritli olan bir yol yok. Sokak aralarına filan hiç girmeyeceğim hele merkez denilen yerde arabayı parket aynanı kapatma gelen araba geçemiyor. Kapıları açamıyorsun 50 cm yüksek kaldırım var. Ha bolca şeritten bahsetmek bu şekilde oluyorsa istanbulda 10-12 şeritli yollar mevcut. Yollar hep 2 şeritli hele merkezde bu iyice daralıyor. Eski tek şeritli geniş yolu 2 şeritliye çevrilmiş bir büyükşehirden bahsediyoruz. İki kamyonet yan yana gidemiyor. Hele o merkezde mediamarktın oradan bahsetmekteyim o kadar iğrenç bir kavşak ülkenin hiçbir yerinde yok. En işlek yerde o kavşak tam bir yüzkarası yeşil şehir oldu beton şehir ama yollar aynı kaldı. Zaten bildiğin fetocu şehri çok birşey beklememek lazım. İşler hayır hasanatla yürüyordu onlarda patladı gitti en sonunda. Edit: şehir ortasındaki izmir yolu 2 şeritli emniyet şeridini sayma istersen onu kullanmanın uçuk rakamlarda cezası var |
Siz yinede her 2 şeritli yolu aynı sanmayın sayın duble yol seviciler.Asfalt kalitesi diye bir gerçek var ortada..
|
Benzer içerikler
- bölünmüş yol nedir
- ceza tutanağı seri / sıra no
- monoküler ehliyet cezaları
- geri vites lambası ağır kusur mu
- adana d-400 karayolu hız sınırı
- trafik cezası itiraz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X