Şimdi Ara

Alman lisesimi uskudar amerikan mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hem uskudar amerikan lisesine hem de alman lisesi ne puanim yetiyor ama hangisine kayit yapmaliyim bilmiyorum ve muhendislik istiyorum size danismak istedim.tavsiyeniz nedir?

• Amerikan lisesi her açıdan daha avantajlı.İlk olarak ingilizce eğitim alıyorsun bu da ingilizce sorununu ortadan kaldırıyor.İkinci olarak ise amerikadaki okullarla anlaşmalı olduğundan orda 1 yıl okuyabiliyorsun ki bu da gelecekte çok iyi avantaj -SAT denilen sınavlara girebiliyorsun!-.Üçüncü olarak amerikan liselerinin sadece amerika ile değil ingiltere,kanada,avustrulya gibi ülkelerlede anlaşması var!
  • bencede üsküdar amerikan ı tercih etmelisin
  • Avusturya Lisesi
    www.sg.k12.tr
  • uskudar amerikan
  • valla iki okul açısından bişey diyemem ama almanca okumak isterdim ingilizce her turlu ogreniliyor eminim alman lisesinden cıkarsan baya iyi ingilizcen yiende olacaktır ayrıca ana dilin gibi almanca olacak. mesela unide herkes hazırlık okudu yada lisede okumustu sonucta ing biliyorduk ama galatsaraydan falan gelenler fransızcada biliyordu.
  • devletin anadolu lisesine gir

emin ol insanlığı öğrenirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafan mi guzel dostum ?? Git aslanlar gibi Devlet okuluna alalal..Madem cok saglam egitim almak istiyosun cik yurt disina..
  • Özel okullara neden bu kadar para bayılıyor anlamış durumda değilim , aileler çocuklarına 100 milyar yatırım yapıyor , ya sen o 100 milyarı oğlun misal doktor olunca 40-50 yaşına kadar zor çıkaracak biliyormusun?

Babama da hep diyorum ya sen o paraları bana ver ki okula vereceğine bi işe yarasın. 100 milyar parayı bana ver hayatımı kurtarayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 28 Ağustos 2007; 1:23:31 >
  • bence üsküdar amerikan'a kayıt yaptır. ben de bu sene izmir amerikan'a kayıt yaptırdım.
  • İkisi de değil, bir TÜRK lisesinde oku..

Fen Lisesi ya da Anadolu Lisesi..
  • mühendislik istiyorsan alman lisesi avantajına olur hem çok iyi almanca öğrenirsin, ingilizceyi seve seve öğreneceksin günümüzde ingilizce bilmek bir meziyet değil zorunluluk. almancanın üstüne ingilizceyi çerez niyetine öğrenirsin, tecrübe konuşuyor. devlet okullarından da istanbul erkek lisesini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser I -- 28 Ağustos 2007; 17:58:37 >
  • alman demişim geçen sene ama bu sene olsa üsküdar amerikan derdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 27 Haziran 2009; 10:58:25 >
  • Türk lisesi yok mu
  • senın kafan karısık ama BENCESEN KENDI SESINI DINLE
  • amerikan'a git, orada matematik derslerinde hesap makinesi kullandırıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

amerikan'a git, orada matematik derslerinde hesap makinesi kullandırıyorlar.

hesap makinesi beyni köreltiyor bunu biliyormuydun ? kafadan işlem her zaman daha iyidir ben problemlerin çoğunu kafadan çözmeye çalışırım ama haliyle kaıada ihtiyaç duyuyorum fonksiyon-polinom kafadan yapılcak şeyler değil

• sana bir sürü yol göstericem bende senin gibi bu sne oks girdim ama puanım avusturya ya tutuyo ve ona gidicem neyse

şimdi eğer iyi bir ingilizcen varsa kesinlikle almana git 2. yabancı dil ileriki hayatında sana çok yol açacaktır

eğer ingilizcen yoksa ve yurtdışında üniversite okumak istiyorsan üsküdar amerikana git

türkiye de okumak istiyorsan almanın dersleri daha ağırdır ama öss daha iyi hazırlar ( Avusturya en ağır okuldur)

devlet liselerini düşünme paran varsa git ilerde marka olursun
  • 8. sınıftayım.Bugün Özel okullar sınavına girdim. Puanımın Üsküdar Amerikan ,Alman gibi okullara yeteceğini sanmıyorum ama bu seneki ekonomik krizden dolayı yedeklerden girmek daha kolay olabilir.Genelde başkalarının tercihi Anadolu liseleri olacaktır diye düşünüyorum. Avusturya lisesi Üsküdar Amerikan gibi okullardan ne kadar aşağıda ya da Saint Joseph ten farkı var mı?Geçen seneki sbs puanım 460.Bu sene anadolu liselerine girişte avantajımın olacağını düşünüyorum. Avusturya Lisesinin eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Katı bir eğitiminin olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru? Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • mühendislik dersen kesinlikle almanca

ingilizce zaten öğrenirsin ama sanayinin kalbi almanyadır o yüzden almanca tercih et derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.