Şimdi Ara

Alman Kızları Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben suan almanyadayım.Almanca kursumuz var.
    ama yolda gordugumuz guzel kızlara cevirsek biseyler fln sorsak tanısamaya calısasak fln meydan dayagı yemeyiz dimi? bide alman kızları için çneriniz varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Alman Kızları: Bilmeniz Gerekenler

Alman kızları, kendine özgü özelliklerinden dolayı dünyaca bilinirler. Almanya'nın zengin tarih ve kültürü, Alman kızlarının davranışlarını ve yaşam tarzlarını şekillendirmiştir.

Özellikler

Alman kızları genellikle bağımsız, kendine güvenen ve dürüst olarak tanımlanırlar. Genç yaşlardan itibaren sorumluluk sahibi olmaya teşvik edilirler ve genellikle üniversite gibi yüksek eğitim alırlar. Alman kızları ayrıca genellikle doğayla bağlantılıdırlar ve açık hava etkinliklerini severler.

Dış Görünüş

Alman kızları çeşitli dış görünüş özelliklerine sahiptir. Bazıları sarışın ve mavi gözlü iken, diğerleri daha koyu saçlara ve kahverengi gözlere sahip olabilir. Genel olarak Alman kızları sağlıklı ve atletik olma eğilimindedirler.

Giyim Tarzı

Alman kızlarının giyim tarzı pratik ve şık bir karışımdır. Rastgele jeanlar ve tişörtler giyebilirler, ancak özel günlerde veya iş ortamlarında daha resmi giysiler de giyebilirler. Genel olarak, Alman kızları rahat ve işlevsel pakaianlere düşkündürler.

Eğitim

Almanya'da eğitim çok değerlidir ve Alman kızları genellikle genç yaşta yüksek öğrenime başlarlar. Üniversite derecelerini tamamladıktan sonra çoğu mesleki kariyerlere devam eder.

İlişkiler

Alman kızları bağımsız olmalarıyla bilinseler de, yine de romantik ilişkiler ararlar. Genellikle eşitliği ve saygıyı vurgularlar ve erkeklerdeki güvenilirlik ve dürüstlüğü önemli bulurlar.

Toplumsal Rol

Son yıllarda Alman kızlarının toplumsal rolü önemli ölçüde değişmiştir. Artık birçok alanda kariyer yapıyorlar ve aile hayatıyla iş hayatını dengelemeye çalışıyorlar. Bununla birlikte, Almanya'da kadınlara yönelik bazı geleneksel cinsiyet rolleri hâlâ varlığını sürdürmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenager

merhaba arkadaşlar
    ben suan almanyadayım.Almanca kursumuz var.
    ama yolda gordugumuz guzel kızlara cevirsek biseyler fln sorsak tanısamaya calısasak fln meydan dayagı yemeyiz dimi? bide alman kızları için çneriniz varmı ?

Hele öyle birşey yap ölürsün öldürürler.
  • almanyada bir türk olarak şansın en fazla %1 zaten. kolay gelsin.
  • senin niyetin kötü en başta

madem öğreneceksin neden güzel kızlarla öğrenmeye çalışıyorsun ?

umarım okkalı bir dayak yersin
  • inşallah döverler.
  • Almanlar dövmese ben hallederim.
  • dostum konuyu sslerle destkelmezsen konuyu kilitleyip seni sonsuza kadar şutlayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apaçi mi olmak lazım?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah da
    niyetim kotu degil hos zaman gecirmek fln .
    sans konusuna gelince sana katılmıyorum burdakı turklere tapıyolar gibi bisey eglenceli olan lara ozellikle
    bnm tek sorunum yoldan geciyo tanısmak hicbir ortam olmaması.cunku turkıyede yapsak meydan dayagı fln da kıza gore de degisir
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

dostum konuyu sslerle destkelmezsen konuyu kilitleyip seni sonsuza kadar şutlayacağım.

ss lerle destekle derken?karıların fotolarınımı cekıyım
  • Hadi canim ordan. Kardesim kadar samimi oldugum bir arkadasim Almanya da yasiyor. Ona 2-3 kez sormustum oralar nasil, Türklere nasil davraniyorlar diye. Genel olarak Türkleri sevmiyorlar, disliyorlar vs demisti.
  • tabi insanıda da baglı yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.