Şimdi Ara

Apaçi mi olmak lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde bi apaçi görsem yanında kız var hiçbirinde tip yok ama şaçlarına bi avuç joleji sürüp ense bırakıp kızları tavlıyolar....
    Facebook ta falanda kızlar bunlara''way way ck guseelll''gibi yorumlar yapıyo.
    Okuldada var bi kaç kişi tam amele takımı ama tüm kızlar bayılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 11 Ekim 2009; 12:00:08 >

• Tipik ergenlik sendromları hepsi elbet bir gün düzelir.
  • apaçinin apaçi sevgilisi olur apaçhilere bakan kızlara bakma bile seviyeli kızlara bak
  • Onlara bayılan (hanzo) kız tiplerinide biliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woody*

Tipik ergenlik sendromları hepsi elbet bir gün düzelir.

Valla kafayı yicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

apaçinin apaçi sevgilisi olur apaçhilere bakan kızlara bakma bile seviyeli kızlara bak

Bu kadar bitmiştir.Gayet güzel açıklamışsın hocam

Kalite olun kalite kızlarla takılın.O kızlarla ne bir yere gidebilirsiniz ne iki kelime konuşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonobopanzer

quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

apaçinin apaçi sevgilisi olur apaçhilere bakan kızlara bakma bile seviyeli kızlara bak

Bu kadar bitmiştir.Gayet güzel açıklamışsın hocam

Kalite olun kalite kızlarla takılın.O kızlarla ne bir yere gidebilirsiniz ne iki kelime konuşabilirsiniz.

.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kıro kız diyorum ben onlara
  • kız kırosu
  • aynen apaçinin apaçi sevgilisi olur

bakalım bende arıyom şöyle düzgün birini ama hala bişi bulamadım ortada kalite kız kalmamış
  • Apaçi kızın,apaçi sevgilisi olur...

Apaçi mi olmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uuu Beybi -- 11 Ekim 2009; 12:29:23 >
  • aynen ya bi bakıyom apaçinin arabasında 3 kız var bi bakıyorum apaçi saçlar jöleli üstünde yelek atlında büyük atlet yanında fıstık gibi kız benim neyim eksik
  • Ergen gençler zzZZZzzzZZzz yarın bir gün eşek gibi ayda 700 liraya günün 12-15 saati çalıştığınızda görücem ben o apaçileri... zzzZZZzzzZZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arino -- 11 Ekim 2009; 12:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

aynen apaçinin apaçi sevgilisi olur

bakalım bende arıyom şöyle düzgün birini ama hala bişi bulamadım ortada kalite kız kalmamış

Yanlız güzeller değil çirkinlerde kendini güzel sanıyohiç adam gibi kız kalmamış.hepsinin burnu havada

• kadere bırakmak lazım aslında uğraşmamak lazım
  • apaçinin üniversitede sevgilisi olmaz hatta üniversitede apaçi olmaz yanlış mıyım?

apaçi yaş aralığı 14- 19 dur okumassa uzayabilir
  • Öyle erkeklerden hoşlanan kızları napacan da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

apaçinin üniversitede sevgilisi olmaz hatta üniversitede apaçi olmaz yanlış mıyım?

İnşallah 3 yıl daha dayanalım o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

apaçinin üniversitede sevgilisi olmaz hatta üniversitede apaçi olmaz yanlış mıyım?

evet üniversite de apaçi felan olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.