Şimdi Ara

Allen Carr- Sigarayı bırakmanın kolay yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu" yöntemi hakkında görüşler...
    Prof. Dr. Manfred Neuberger (Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkanı)
    Allen Carr yöntemi kurumlar içerisinde sigara içme oranını etkileyici bir ölçüde
    düşüren tek yöntemdir. Araştırmalarımız gösteriyor ki, yöntem kurumlarda çalışanların
    sağlık ve memnuniyet derecelerini oldukça olumlu yönde etkiliyor. Allen Carr
    denediğimiz diğer yöntemlerden ciddi bir fark ile daha başarılı olmuştur." (29.07.2004)

Prof. Dr. Judith Mackay (Dünya Sağlık Örgütü-WHO-Tütünsüz Dünya Başkanı):
    "Allen Carr'ın çalışmalarını hiç çekinmeden destekliyorum. Pekçok yöntem onun bazı
    tekniklerini kullanmaya çalışıyor ama hiç birisi onun yakaladığı başarıya yaklaşmıyor"

Ubeyd Korbey (Sigarayla Savaşanlar Vakfı Başkanı)
    "Allen Carr'ın Metodu ile tiryakilere verilen 6 saatlik Allen Carr Seminer'ine hayatında
    hiç sigara içmemiş biri olarak katılmaktan büyük keyif aldığımı belirtmeliyim. 1994
    yılından bu yana ömrünü sigara denilen insanlığın baş belası ile savaşa adamış bir
    Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı kimliğimle şunu ifade etmek isterim, sigara bırakmak
    isteyenler üzerinde son derece etkili olacak bir metot. Sigarayı beyninde çözmek
    isteyenlere yılların birikimi ve nerdeyse dünyanın her yanında kazanılan deneyimle sunulan bir yöntem. Tiryakilerin kendilerine sunulan bu fırsatı kullanmamaları sigaraya
    başlamaktan sonra yapacakları ikinci büyük hataları olacaktır. Böylesine hayat
    kurtaran bir şansı dünyaya sunduğu için Allen Carr'ı kutluyorum."

Tanıtımları okurken sonuçta reklamdır deyip pek önemsemedim. Geçenlerde yakın bir arkadaşımın kanser olduğunu öğrendiğimde, bir gün sıranın bana da geleceğini daha iyi anlayıp, denemekten zarar gelmez dedim. 15 yaşından beri aralıklarla sigara içtim. Yani 15 senelik bağımlıydım. Başarısız olan bir kaç denemem oldu ve her başarısızlıkta sigaraya olan bağımlılığım ve içtiğim sigara sayısı daha da arttı. Kitap beklediğimden çok daha başarılı. Sigarayı bırakmamak için beynimizin üreteceği tüm bahaneleri elimizden çekip alıyor ve bunların yerine bıraktığımız zaman neler kazanacağımızı yerleştiriyor.
    Kitabın dağıtımcısı, yazarı, akrabası vs si değilim . Zaten pdf olarak okudum. : ) Kitapçıya ilk uğradığımda bir tane satın alıp sigara içen bir arkadaşıma hediye edeceğim. Parasını, hatta fazlasını sonuna kadar hak eden bir kitap. Tavsiye ederim.

• Kitapla mitapla olacak iş değil bu. Gidin doktora.
  • Yazmayı unutmuşum. 1 haftadır sigarayı aramadım bile
  • Buna vereceğim parayla gider sigara alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Buna vereceğim parayla gider sigara alırım

Ahahahahahahha :D
    Sigara içemeyende ölüyor boşverin
    (Lisanslı Muay Thaiciyim ağzıma almadım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.